Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 biri tatil diyo biri diil diyo sapıtıcam yarın dersaneye gidicekmiyiz yoksa gitmeyecekmiyiz??? (deprem muhabbeti) (final dersanesi / alsancak)[signature][hline]zipzip, 02 Ekim 2005 03:56 tarihinde demiş ki: tinky-winky dipsy lala po teletabi teletabi sarılalım sıkı sıkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Gitme, dersane binaları pek sağlam olmaz zaten. Canın mı daha önemli, annene mesaj atmaları mı? Öğrenci bugün gelmedi diye...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 o diilde şimdi sınıf değişiklii oldu yeni sınıf fln olacak birde bilmedigim konular var hep dersleri kaçırmak istemiyorum.[signature][hline]zipzip, 02 Ekim 2005 03:56 tarihinde demiş ki: tinky-winky dipsy lala po teletabi teletabi sarılalım sıkı sıkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Yarın kimsenin gideceğini zannetmiyorum...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bişey olmaz rhat ol finalin alsancaktaki binası dandik bişey değil 2 katlı bi de zemin olan binadan nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 fen bilimleri mesaj atmıştı eğitime ara verildi diye. okulları da kastedmiş olabilirler ama :p gitmedim ben sonuçta :D[signature][hline]Yıldızlarla süslenmiş kalın siyah göğü üzerimize aldık. İki küçük parıltıya baktık ısınmak için. Etrafımıza kalın surlar bulduk. Sonra duygu denilen o garip şeyde kaybolduk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: slayer__, 17 Ekim 2005 23:30 tarihinde demiş ki: bişey olmaz rhat ol finalin alsancaktaki binası dandik bişey değil 2 katlı bi de zemin olan binadan nolcak yanda inşaat yapılırken sarsılan yer mi sağlam?yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar