mert1014 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 lvl 60 lamak için talent önerilerinizi bekliyorum[signature][hline]www.komikler.com with or without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 buyuk raid gruplarina katilana kadar feral agirlikli elite questleri bile rahatca solo yapabilirsin, sonra grubun istiyosa resto.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 resto kadar hiçbirşey faydalı olamaz hangi levelde olursan ol ve talentlerin ne olursa olsun diğer class lar gibi hızlı solo yapamassın ama resto olursan diğer class lara gore ölmesi en zor class olursun druidler her duruma hazırlıklıdır daima her class ın antisidir ama o class ların gerceği gibi profosyonel değildir iyi büyülerin olur ama mage warlock veya priest gibi yüksek değildir iyi armorun olur bear formda ama bi warrior gibi dps yapamassın iyi gizlenirsin hızlı kosar ve seri vuruslar yaparsın cat formda bir rogue gibi ama onlar gibi profosyonel değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Quest için feral (daha hızlı yaparsın) Instancelar için resto (daha tercih edilirsin :))[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 kasarken feral iyidir hem mana sorunun kalmaz hem 2 3 mob geldiginde zorlanmazsın bear formda hemde tek moba cat formda rahat dps yaparsın zor yerlere giriste stelathde iyidir feral iyidir kasarken[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Celeste Pain Train] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FanTasTiC Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ben freal verdim walla 45im cok rahat q yapıyorum kasmak ıcın en idaili fc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar