Farinal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Ya arkadaşlar downloadu yükledim yüz de yüz oldu restarta bastım ama An error at the applying the patch.... bunun gibi bi hata mesajı çıkıyor.Ne yapıcam şimdi?
mutos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 warcraft ı kurgudundaki game.exe dosyası lazım patch yapabilmen icin.
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: mutos, 17 Ekim 2005 19:39 tarihinde demiş ki: warcraft ı kurgudundaki game.exe dosyası lazım patch yapabilmen icin. o ne demek ya?bende orjinal var zaten de bişi anlamadm dediğinden nolur bi yardım edin.[signature][hline]özel mesaj atmayın bakmıyorum unutuyorum hep sonra cevap beklemeyin...
LethE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 game.exe dosyan "salt okunur" olmuş olabilir. yada abidik gubidik gereksiz bir virüs dosyaya yapışmıştır... orjinal oyunda hata vermesi için başka neden yoktur herhal.[signature][hline]Bıktım..
LethE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 0 dan patch yapıyorsan bilmiyorum fakat 1.19b varsa waxxideki installerı çek o orjinal exe yi çekip üstüne patchliyor.. önce oyunun yüklü olduğu klasöre git.. war3.exe ye sağ tıkla özelliklere gel.. salt okunur(read only) mu değil mi bak.. salt okunursa ordaki tık ı kaldır..o zmn olur..[signature][hline]Bıktım..
LethE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ya sen şu errorün ne olduğunu yazarsan daha sağlıklı bir cevap verilebilirbence..[signature][hline]Bıktım..
Öne çıkan mesajlar