nurerk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Arkadaslar bu skill poıntın ne işe yaradıgını ve ne için kullanıldıgını ve nerden alınabileceğini bilen varsa yardım ederse sevinirİM dROKNARDA görüyorum 1 skill poınt gained diyor nerden kazanılıyor ne işe yarıyor lütfen yardım Örnek ben 20 levelim skill poıntım 1 saygılar sevgiler
nurerk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 -------------------------------------------------------------------------------- Arkadaslar bu skill poıntın ne işe yaradıgını ve ne için kullanıldıgını ve nerden alınabileceğini bilen varsa yardım ederse sevinirİM dROKNARDA görüyorum 1 skill poınt gained diyor nerden kazanılıyor ne işe yarıyor lütfen yardım Örnek ben 20 levelim skill poıntım 18 saygılar sevgiler
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Lvl 20 den sonra atladığın her lvlde 1 skill point alıyosun(1 olması lazım tam bilmiyorum) Yani o karakterin alabileceği skill kapasitesi genişliyor. ögh nası bir anlatıştır bu.[signature][hline]Buz Noob W/MO =GW= Yumurta sana dokunuyorsa,sende git tavuga dokun.
Xayder Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ne işe yaradığına gelincede, skills yazan adama gittiginde kendi proflarına uygun skilleri görürsün, senin sahip olmadığın her skill i 1 skill point ve bir miktar para (her satın alışından sonra istediği para miktarı artar) karşılığında sana satar.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Her mission yaptıgında ,her level atladıgında artıyor galiba .Ne işe yaradıgına gelince adı ustunde skill point yani skill ogrenmene yarıyor,skilleri belirli townlarda isimlerinin yanında [Skills] yazan elemanlardan ogrenebilirsin tabiki 1k da para vermen gerekiyor :Pp
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 o 1k işi cok fena oldu ya :) ben second prof.'u deiştirmek istiyodumda şimdi deiştirsem en az 20kya patlıcak valla :)[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N)
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Bende para nereye gitti diyorum yaaaa :D[signature][hline]The one side moon is always dark.
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 :D[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N)
oktayca Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 missiondada skill point veriomu yav? oyleyse ben bonuslari hep salladim bidaha hep yaparim :)[signature][hline]Prens O R/E Lvl:18 Dark Saga
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Bonus vermiyor sanırım ama mission veriyor, mission bittikten sonra cıkan kalkan kılıc efektinin altındada yazıyor you gain 1 skill point diye.
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bonuslar vermez bonus sadece extradan 1000 xp kazanmak için. zaten lvl 20 olduktan sora salla bonusu gerekmiyo :D[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N)
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Exp çıkınca göreyim seni.. :D[signature][hline]The one side moon is always dark.
Öne çıkan mesajlar