Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Skill Poınt

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar bu skill poıntın ne işe yaradıgını ve ne için kullanıldıgını ve nerden alınabileceğini bilen varsa yardım ederse sevinirİM dROKNARDA görüyorum 1 skill poınt gained diyor nerden kazanılıyor
ne işe yarıyor
lütfen yardım
Örnek ben 20 levelim skill poıntım 1

saygılar sevgiler
Mesaj tarihi:
--------------------------------------------------------------------------------
Arkadaslar bu skill poıntın ne işe yaradıgını ve ne için kullanıldıgını ve nerden alınabileceğini bilen varsa yardım ederse sevinirİM dROKNARDA görüyorum 1 skill poınt gained diyor nerden kazanılıyor
ne işe yarıyor
lütfen yardım
Örnek ben 20 levelim skill poıntım 18

saygılar sevgiler
Mesaj tarihi:
Lvl 20 den sonra atladığın her lvlde 1 skill point alıyosun(1 olması lazım tam bilmiyorum)
Yani o karakterin alabileceği skill kapasitesi genişliyor.
ögh nası bir anlatıştır bu.[signature][hline]Buz
Noob W/MO =GW=
Yumurta sana dokunuyorsa,sende git tavuga dokun.
Mesaj tarihi:
ne işe yaradığına gelincede, skills yazan adama gittiginde kendi proflarına uygun skilleri görürsün, senin sahip olmadığın her skill i 1 skill point ve bir miktar para (her satın alışından sonra istediği para miktarı artar) karşılığında sana satar.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.

Xayder Tearaway
Mesaj tarihi:
Her mission yaptıgında ,her level atladıgında artıyor galiba
.Ne işe yaradıgına gelince adı ustunde skill point yani skill ogrenmene yarıyor,skilleri belirli townlarda isimlerinin yanında [Skills] yazan elemanlardan ogrenebilirsin tabiki 1k da para vermen gerekiyor :Pp
Mesaj tarihi:
o 1k işi cok fena oldu ya :) ben second prof.'u deiştirmek istiyodumda şimdi deiştirsem en az 20kya patlıcak valla :)[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk)
Elessar Kabraxis (R/N)
Mesaj tarihi:
bonuslar vermez bonus sadece extradan 1000 xp kazanmak için. zaten lvl 20 olduktan sora salla bonusu gerekmiyo :D[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk)
Elessar Kabraxis (R/N)
  • Yeni Oluştur...