PZero Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 evet hayallaer gerçek oluyor evini izleyen arkadaşların favori adayları kim izleyen var mı ?* benim nagihan muahhaha[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . www.edepom.com * www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bence kabuslar gerçek oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Bunu izleyenlere inanmıyorum. Hele bir adamın ölümüne sebep oluşlarından sonra...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 @nileppezdel kesinlikle katılıorm.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 daha kaç can almayı planlıyorlar merak ediyorum...[signature][hline]ah küçücük gemi sulara attın şimdi kendini, delisin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bunların alayı satan şeytandan haber gelıyo bunlara can al cann diye ebru akel midir nedir oda tam zebani ztn :Pp[signature][hline][b]cats rulz =) cok sevdım onu cok hayatımda kımseye baglanmadıgım kadar cok baglandım ona neyın ne oldugunu yenı anlyıo ama ben anlamıyorum kadınları hiçbi zamanda anlasıamayacka yagane warlıktır. ama bilsin ki kendımden cok onu sevıyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Bu hayaller boş hayaller. Gidenler geri gelmiyor...[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 o oranın şeytanı işte cehenneme düşen zavallıları idare ediyo:D[signature][hline]ah küçücük gemi sulara attın şimdi kendini, delisin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: Fransuxa, 15 Ekim 2005 23:06 tarihinde demiş ki: bunların alayı satan şeytandan haber gelıyo bunlara can al cann diye ebru akel midir nedir oda tam zebani ztn :Pp ebru akel lol :D harbi öyle kadın ya, zombi gibi yüzü var[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 içerdeki tv de açık da vır vır vır sesleri geliyor yaa..[signature][hline]ben tikky değılaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 elemanın birisi diskalifiye olmus[signature][hline][b]cats rulz =) biliyo neyın ne oldugunu artık hersey duzenıne gırıcek ınsallah ama o kendıne guvenmıyomus daha once bırısı canını yaktı sanırım anlatmıyo bana bu kadar gözyaşından sonra işler oluruna varsın lütfen allahım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ha bi de izliosunuz...e yuh...[signature][hline]ah küçücük gemi sulara attın şimdi kendini, delisin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Eskiden babamın dükkanında çalışan(çok ironik oldu :p) Gökhan abi var orda eheh Bandırma da Orhan baba'nın oğlu(dürümcü olur kendisi).Bütün Bandırma birlik oldu abanıyor valla :P kafayı bozup oy vercekler varsa Gökhan'a versinler :)[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... [Bu mesaj kingpin tarafından 16 Ekim 2005 00:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bu tür yarışmalara zihinsel özürlüler katıldığı için ölmesi normalde olağan üstü bir durum değil yanı[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 yoo zihni çok ta yerinde gibi geldi bana[signature][hline][b]cats rulz =) biliyo neyın ne oldugunu artık hersey duzenıne gırıcek ınsallah ama o kendıne guvenmıyomus daha once bırısı canını yaktı sanırım anlatmıyo bana bu kadar gözyaşından sonra işler oluruna varsın lütfen allahım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 abi şahan hayatının programını yaptı siz hala hayaldesiniz gerçektesiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: elvyn, 16 Ekim 2005 01:30 tarihinde demiş ki: abi şahan hayatının programını yaptı siz hala hayaldesiniz gerçektesiniz. hadi ya gene unuttuk şahan'i ya SWG'de 5 saattir bir grupla xp kasıyoruz bırakamıyorum :) Sabaha kadar sürer bu grup euehu :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 euhue favorimiz "anne ben manyak oldum evi"[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır. hani pamuk prensesi öpmüştü de prens uyanmıştı pamuk prenses; bizde tam tersi olsa, ben O'nu öpsem gerçek bitse rüya başlasa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 anne ben manyak oldum evinden tabiki banu :D:D[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 abi şahan'in programlarını kaydeden vs. yok mu izlemeliyim uhaeuuh[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 www.capturetv.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yaa iki kanalda da aynı anda hem banu hem de diskalifiye olan abla görüşme odasındaydı çok güldüm bee :D:D[signature][hline]ben tikky değılaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 allah o evi yapanları o evin içindekileri gündemi meşgul edenleri salak gibi her dakka onu izleyenleri [spo1=bak bak bişey yok]doğru yola getirsin[/spo][signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 fede izleyenler zaten doğru yola gelmez :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 sadece haber izlemekle ne kadar iyi bişey yaptığımı anlatamam[signature][hline]Re-Birth Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar