Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayaller gerçek oluyor

PZero

Öne çıkan mesajlar

bunların alayı satan şeytandan haber gelıyo bunlara can al cann diye ebru akel midir nedir oda tam zebani ztn :Pp[signature][hline][b]cats rulz =)
cok sevdım onu cok hayatımda kımseye baglanmadıgım kadar cok baglandım ona neyın ne oldugunu yenı anlyıo ama ben anlamıyorum kadınları hiçbi zamanda anlasıamayacka yagane warlıktır. ama bilsin ki kendımden cok onu sevıyorum onu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fransuxa, 15 Ekim 2005 23:06 tarihinde demiş ki:
bunların alayı satan şeytandan haber gelıyo bunlara can al cann diye ebru akel midir nedir oda tam zebani ztn :Pp
ebru akel lol :D harbi öyle kadın ya, zombi gibi yüzü var[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

Eskiden babamın dükkanında çalışan(çok ironik oldu :p) Gökhan abi var orda eheh Bandırma da Orhan baba'nın oğlu(dürümcü olur kendisi).Bütün Bandırma birlik oldu abanıyor valla :P kafayı bozup oy vercekler varsa Gökhan'a versinler :)[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...

[Bu mesaj kingpin tarafından 16 Ekim 2005 00:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elvyn, 16 Ekim 2005 01:30 tarihinde demiş ki:
abi şahan hayatının programını yaptı siz hala hayaldesiniz gerçektesiniz.

hadi ya gene unuttuk şahan'i ya

SWG'de 5 saattir bir grupla xp kasıyoruz bırakamıyorum :) Sabaha kadar sürer bu grup euehu :D[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

allah
o evi yapanları
o evin içindekileri
gündemi meşgul edenleri
salak gibi her dakka onu izleyenleri

[spo1=bak bak bişey yok]doğru yola getirsin[/spo][signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
Ben senin için yaşamayı göze almışım.
-natalieme
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...