Othranx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 arkadaşlar 17 ekime kdr biletixde fiyatlar normal 30 m vip 40 m şeklinde acaba gelen olur mu konser 11 kasımda yeni melek gösteri merkezinde [Bu mesaj Othranx tarafından 16 Ekim 2005 23:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 eskişehir e gelmiomuydu?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 istanbul benim bahsetttiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 benlen ucanadam geliyoz[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 biletlerimiz:-)[signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 30 nedir ya :-P 10 falan yapsınlar. öğrenci adamız[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TinerciTim Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 geçen senkinde yaş sınır altındaydım. ama kaçmasının bi yolunu bulduk. bu sene 18 i de geçtim kaçar mı ? ben arklarımla gidiyorum 4-5 kişi en olucağız herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yaw izmire de gelcekler amma çok pahalı geldi bana. koskoca dream theatera bile 35mil verdik.[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Slider, 17 Ekim 2005 01:09 tarihinde demiş ki: yaw izmire de gelcekler amma çok pahalı geldi bana. koskoca dream theatera bile 35mil verdik. Bilet fiyatları sponsorların destek gücüne bağlı belirleniyor direk msl 3 günlük InF'li Slayer'lı Overkill'li festivalin biletini ben 70'e aldım..Çok fazla sponsor varsa bilet o kadar pahalı olmuyo çünkü gurubun talep ettiği paranın bir bölümü sponsordan çıkıyor,eğer az sponsor varsa gurup mecbur normal parasını almak için bilet fiyatlarını yukarı çekecek.[signature][hline]D'akmor Schools are prisons... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Anaaaaaaa. Bak o vardı ya. Bende diyorum ne unuttum. Kuzene söliimde bilet alsın bari.[signature][hline]Kill me again or take me as i am .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Othranx, 16 Ekim 2005 23:42 tarihinde demiş ki: istanbul benim bahsetttiim offfff abi istanbula işim düşerse kesin gelirim..... therion iyi grup dur bi eye of shiva dinniyim :([signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 o zamn theriona sponsor bulalımda konsere gidebilelim yoksa benim zor =)[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 İzmirdeki arkadaşlara kötü bi haber vereyim alsancakta belirli bir kaç yerden duydum Therion izmirdeki konser vereceği yeri yani ooze beyenmemiş ve iptal edilme ihtimali varmı tabii bir söylenti herne olursa olsun dikkat edin umarım bir sorun olmasa gidebiliris sabırsızlıkla bekliyos :)[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria Ellerosse/Hunter-Invadoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 walla ben olsamda beğenmem g.t kadar ooze yi. :P edit: typo[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN [Bu mesaj Slider tarafından 18 Ekim 2005 12:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Geliyoruz, gelmezmiyiz. Bende ordayım.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 kesinlikle ordayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Dün gece aldım biletimi =) Kesin geliyorum yani=) Ama kimseyi tanımıyorumki :([signature][hline](,,,( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eloise Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 cok kirildim silmarwen. coook.[signature][hline]- psidø - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Yani daha doğrusu kem küm .. "psi" isimli mükemmel kişilik saolsun =) O aldı biletimi bana =) O olmasa kimbilir ne yapacaktım. Ona o kadar minnettarım ki =) Oldu mu?=P[signature][hline](,,,( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eloise Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 eheh eh iste idare eder.. konsere yapayalniz, kimseyi tanimadan gitmen de cabasi tabi. gelmiorum iste gelmiorm. haggard a gelces bis. icicp icip yenimelek kapisinda nara aticas seni beklerken nihih.[signature][hline]- psidø - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ilkini kaçırdım ikinciyide kaçırırsam üzülürüm.. Haggard falan da var ama Therion kaçmaz.. Gidelim bakalım.. Belki izlemeye Alexi de gelir onu da görürüz. eheauh[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar