Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

www.google.com Cambazlığı...

Sholver

Öne çıkan mesajlar

said:
nileppezdel, 18 Ekim 2005 17:29 tarihinde demiş ki:
said:
qsc, 18 Ekim 2005 17:27 tarihinde demiş ki:
said:
nileppezdel, 18 Ekim 2005 17:25 tarihinde demiş ki:
Neden giremedin qsc? Siteyye mi girmiyo?
tıklıom werdiğiniz linke kull. adı şifre istio halbuki siteye bağlı gözüküom anlamadım bi sorun war bunda
Verdiğimiz linke tıklamıycaksın ki :D O şaka...

Google'a gireceksin, "failure" yazıcaksın. O yazdığın yerin altında iki tuş var. Sağdakinde kendimi şanslı hissediorum yazar. Ona basıcaksın....
ulan keklediniz beni :D:D ama yinede bende öle bi tuş yok
Sosyal ağlarda paylaş

qsc dostum bak sana bi kaç tavsiye :

- Sakın online bankacılık işlemlerini kullanma mümkünse ömrün boyunca.

- Sakın mail adresi alma. Çünkü zaten bi süre sonra elinden alıcaklar o maili.

Bunları ömrün boyunca yapma mümkünse[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Davion, 18 Ekim 2005 17:30 tarihinde demiş ki:
Şimdi bana gidip diğer bütün türkçe forumlardan SS aldırıp buraya koydurma adamlar bunu 1 ay önce koydular diğer forumlara. İyi güzel paylaşıosun çok güzel bi hareket ama bari deme ben buldum die. Neyse ya banane sen bulmuş ol. Tebrik ediyorum senide internet alemine google hakkında yeni bişey daha kazandırdığın için.

Dediğin üzere "insanların" bunu bulup keşfetmesinden ziyade eğer ben görmüş olsaydın yani senin anlıyacaın şekilde sölüyorum biliyo oslaydım bunu başaksının yaptığını zaten forum açmazdım,haaçtım diyelim bi şey keşfettim demezdim anladınmı?Ama bunu dediğim programı ararken buldum ghözüme çarptı hep soft32 gibi benzeri sofware sayfalarının arasında "white house" gördüm merak ettim tag larına baktım failure yok nasıl oluyo dedim direk failure dedim ilk onu buldu kendimi şanslı hissediyorumun esprisi aramana yaptığın zaman ilk sonucu direkt olarak açmasıdır bende onu o hale çevirip forum açtım,şimdi az biraz kafa yor gerçekten anlcıaksın beni.[signature][hline]Shôlvèr Stâ®
Design Everywhere
Sosyal ağlarda paylaş

Gugulu açın
Kobe tai veya Briana banks veya asia carrera veya anna nova veya sylvia saint veya jenna jameson yazın
hangisini yazarsanız yazın im feeling lucky diyin
cidden iftardan sonra kendinizi şanslı hissediceksiniz.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17
daha yeni başladım ezmeyin =)

[Bu mesaj SoulCube tarafından 18 Ekim 2005 18:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...