qsc Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: nileppezdel, 18 Ekim 2005 17:29 tarihinde demiş ki: said: qsc, 18 Ekim 2005 17:27 tarihinde demiş ki: said: nileppezdel, 18 Ekim 2005 17:25 tarihinde demiş ki: Neden giremedin qsc? Siteyye mi girmiyo? tıklıom werdiğiniz linke kull. adı şifre istio halbuki siteye bağlı gözüküom anlamadım bi sorun war bunda Verdiğimiz linke tıklamıycaksın ki :D O şaka... Google'a gireceksin, "failure" yazıcaksın. O yazdığın yerin altında iki tuş var. Sağdakinde kendimi şanslı hissediorum yazar. Ona basıcaksın.... ulan keklediniz beni :D:D ama yinede bende öle bi tuş yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 qsc dostum bak sana bi kaç tavsiye : - Sakın online bankacılık işlemlerini kullanma mümkünse ömrün boyunca. - Sakın mail adresi alma. Çünkü zaten bi süre sonra elinden alıcaklar o maili. Bunları ömrün boyunca yapma mümkünse[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Başta ben de görememiştim ama var, hepsinde olur...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qsc Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 arkadaşlar hepinizden özür diliorum ben firefox un sağ üstündeki küçük arama çubuğuna yazıodum bu yüzden çıkmıomuş şimdi google yazdımda girdim baktım koskocaman tuş war koptum kendi kendime :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Kop biraz. Bende de firefox var da Google'a girmiştim zaten direk. Neyse ne çıktığını gördün mü bari?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qsc Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ewet ewet.... bide bişi sorcam ben her msj atmak istediğimde kul. adı şifre istio halbuki bbağlı gözüküpm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 qsc çözebildin mi bari gördüğün şeyi?[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: qsc, 18 Ekim 2005 17:38 tarihinde demiş ki: ewet ewet.... bide bişi sorcam ben her msj atmak istediğimde kul. adı şifre istio halbuki bbağlı gözüküpm Ben seni lanetledim ondandır.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Çıkıp bi daha bağlan. Link verelim mi :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Ulan hll olsun be ilk defa sazanın biri gelipte atlamadı direk "Topic'in anasını bellediniz" die. Hayret yani biride bölmedi muhabbeti ilk defa.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qsc Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ulan amma tşak geçtiniz yaa iiki bişi yapamadık ezdiniz silindir gibi geçtiniz walla :D:D ben bi uyuyam adam akıllı girem şu siteye böle olmıcak :D:D:DD:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Davion, 18 Ekim 2005 17:30 tarihinde demiş ki: Şimdi bana gidip diğer bütün türkçe forumlardan SS aldırıp buraya koydurma adamlar bunu 1 ay önce koydular diğer forumlara. İyi güzel paylaşıosun çok güzel bi hareket ama bari deme ben buldum die. Neyse ya banane sen bulmuş ol. Tebrik ediyorum senide internet alemine google hakkında yeni bişey daha kazandırdığın için. Dediğin üzere "insanların" bunu bulup keşfetmesinden ziyade eğer ben görmüş olsaydın yani senin anlıyacaın şekilde sölüyorum biliyo oslaydım bunu başaksının yaptığını zaten forum açmazdım,haaçtım diyelim bi şey keşfettim demezdim anladınmı?Ama bunu dediğim programı ararken buldum ghözüme çarptı hep soft32 gibi benzeri sofware sayfalarının arasında "white house" gördüm merak ettim tag larına baktım failure yok nasıl oluyo dedim direk failure dedim ilk onu buldu kendimi şanslı hissediyorumun esprisi aramana yaptığın zaman ilk sonucu direkt olarak açmasıdır bende onu o hale çevirip forum açtım,şimdi az biraz kafa yor gerçekten anlcıaksın beni.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Abi tamam uzatma sen buldun dedik ya.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Dur kafa yor demişsin yorayım kafamı. Yoruyorummmm..... Aha yordum.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Davion, 18 Ekim 2005 17:45 tarihinde demiş ki: Dur kafa yor demişsin yorayım kafamı. Yoruyorummmm..... Aha yordum. Yaş kaç 12 mi?[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Ulan mIRC ortamına döndü herkes yaş soruo. 8 yaşındayım 100 keremi sölicem.[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Eheh, ben beşiğimdeki laptop'ımdan yazıyorum :P[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Gugulu açın Kobe tai veya Briana banks veya asia carrera veya anna nova veya sylvia saint veya jenna jameson yazın hangisini yazarsanız yazın im feeling lucky diyin cidden iftardan sonra kendinizi şanslı hissediceksiniz.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 daha yeni başladım ezmeyin =) [Bu mesaj SoulCube tarafından 18 Ekim 2005 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Böyle şeylere izin var mı? Yine de saol, çok yardımcı oldun cidden :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Davion, 18 Ekim 2005 17:17 tarihinde demiş ki: said: qsc, 18 Ekim 2005 17:16 tarihinde demiş ki: i am feeling lucky nerde yazıyo ben göremedim I'm Feeling Lucky Aha burda. vaaaaaay cok cool[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ne bu yaa...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Çıkan şey karşısında kendimi hiç şanslı hissetmedim :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar