Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bu gün notice geçti aybss yakında premium kullanıcıları için açılcak die xD ne diim zorluolar ama almıyıcam bu kadar kötü bi server a para veremicem...[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Oda güzel...[signature][hline]Everything Dies
Thealon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Sadece premium üyelermi girebilcek yoksa üyeler için ayrı bi dungeon mı açılıcak ?
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 aybss premium üyeleri için açılcak dedi öle hatırlıorum sanırım şu anda aybss e girilmio[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher
UnOLaCoNoCo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 yani oyun paralıya dönmeye iyice başladı demek kafaya koymuşlar ama bir sorun var şimdi oyuın paralı oldu diyelim ozaman bu oyunun sonu olmazmı sizce niye derseniz herkes dupe yapmaya çalışacak yapan köşeyi dönecek yapamayan oyunu bırakacak yapanlar banlanmıyacak yapamayan yine oyuınu bırakacak ve oyunun oynanma oranı bi hayli düşecek... yapan lar neden banlanmıyacak onu da soyleyım adam para ödüyor para ödeyen bırını de kımse oyundan uzaklastırmak ıstemez:D[signature][hline]Nick : :UnOLaCoNoCo: LvL : 61 Class : Kasar HooD Clan : EsCaPe Server : Diez Np : 14x.xxx Nation : Human
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: UnOLaCoNoCo, 18 Ekim 2005 00:46 tarihinde demiş ki: yani oyun paralıya dönmeye iyice başladı demek kafaya koymuşlar ama bir sorun var şimdi oyuın paralı oldu diyelim ozaman bu oyunun sonu olmazmı sizce niye derseniz herkes dupe yapmaya çalışacak yapan köşeyi dönecek yapamayan oyunu bırakacak yapanlar banlanmıyacak yapamayan yine oyuınu bırakacak ve oyunun oynanma oranı bi hayli düşecek... yapan lar neden banlanmıyacak onu da soyleyım adam para ödüyor para ödeyen bırını de kımse oyundan uzaklastırmak ıstemez:D Güven bana şu andada her dupe yapan banlanmıyor....[signature][hline]Everything Dies
UnOLaCoNoCo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 evet bende onu söylüyorum boyle olursa oyananma oranı düşmezmi mesela ben bırakırım yani 1 ylımı da versem hemen bırakırım haksızlık çünkü[signature][hline]Nick : :UnOLaCoNoCo: LvL : 61 Class : Kasar HooD Clan : EsCaPe Server : Diez Np : 14x.xxx Nation : Human
Snip3R Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Eger server ile ilgilenen bir gm olursa,dupesiz,bugsız bir server olursa ben paralı oynamaya razıyım ..[signature][hline]Nick : ::Bebop:: LvL : 64 now Class : Shadow wain Clan : The Kings Server : Malefes Beramus Np : ... Nation : Karus
cold_sea Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Şuan bile gm kendini düşünüyo kendi progaramları belli paralar çerçevesinde oyunculara satıyo bunu ypan gmler ise oyun çok tan paralı olmuştur bile cberry gibi serverda 2/+8shardgittiğne göre ben yorum yapamıyorum söz size kalmış bence....[signature][hline]6x+ Char aranıyo rogue olursa ii olur (Ytl)olarak verilecektir para ARES VE ORC OLURSA DAHA DA İİ OLUR :D
Öne çıkan mesajlar