Noth1ng Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 arkadaşlar ben karar veremedim hangi şiiri seciceğimi :( size yazıyorum siz kendi beğendiğinizi yazarmısınız Bedava Bedava yaşıyoruz, bedava; Hava bedava, bulut bedava; Dere tepe bedava; Yağmur çamur bedava; Otomobillerin dışı, Sinamaların kapısı, Camekanlar bedava; Peynir ekmek değil ama Acı su bedava; Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava; Bedava yaşıyoruz, bedava. ? Neden liman deyince Hatırıma direkler gelir Ve açık deniz deyince yelken? Mart deyince kedi, Hak deyince işçi Ve neden ihtiyar değirmenci Allaha inanır düşünmeden? Ve rüzgarlı havalarda Yağmur eğri yağar? Bir Iş Var Her gün bu kadar güzel mi bu deniz? Böyle mi görünür gökyüzü her zaman? Her zaman güzel mi bu kadar, Bu eşya, bu pencere? Degil, Vallahi degil; Bir iş var bu işin içinde. Gangster Şiir yazdım bunca senedir, Ne buldum? Eşkiyalık edeceğim bundan sonra. Haberi olsun yol kesenlerin: İş yok artık kendilerine Dağ başlarında. Mademki ekmeklerini alıyorum Ellerinden, Buyursunlar onlar da benim yerime. Munhal var edebiyat aleminde. ALINTIDIR yazar:Orhan veli kanık şimdiden teşekkürler[signature][hline]Nolur bu imza için PM ye cevap yazın :( :( ; Yaw ben hangi charı kasacaıma karar vermedim Roque archery mi olsam yoksa roque assasin mi yoksa warriormu sizce hangisi ii nolur yardım edin :(((
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Bedava ya da Bir iş var[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Frasier Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Bencede " Bir İş Var ".[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >>
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Bi İş Var çok güzel ama kısa. Ne için ihtiyacı olduğuna göre uygun olmayabilir. Ne için istiyosun bu şiirleri?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Noth1ng Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 okulda okıyıcam ama kısalığı farketmez daha 12 yaşındayım hocalar kızmıyo :)[signature][hline]Nolur bu imza için PM ye cevap yazın :( :( ; Yaw ben hangi charı kasacaıma karar vermedim Roque archery mi olsam yoksa roque assasin mi yoksa warriormu sizce hangisi ii nolur yardım edin :(((
angband Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 :D[signature][hline]Follow the Darkness...
Noth1ng Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ok çoookkkkkk saolun ben şimdi :) zaman bir iş var ... yı ezberliom hem kısa ezberledikten sonra netteyim :D :D:D:D:D:D[signature][hline]Nolur bu imza için PM ye cevap yazın :( :( ; Yaw ben hangi charı kasacaıma karar vermedim Roque archery mi olsam yoksa roque assasin mi yoksa warriormu sizce hangisi ii nolur yardım edin :(((
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 İyi de hoca gıcık olabilir kısa şiir ezberledin diye...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Noth1ng Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 yoq bea diil kızın biri ezberledi 95 aldı[signature][hline]Nolur bu imza için PM ye cevap yazın :( :( ; Yaw ben hangi charı kasacaıma karar vermedim Roque archery mi olsam yoksa roque assasin mi yoksa warriormu sizce hangisi ii nolur yardım edin :(((
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bedava yada gangster bence...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Öne çıkan mesajlar