PiNg Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 gittin heralde ışıı kapatda git yada dur kapatma bn karanlıktan korkarım hm krnlık hm ynzlk bu kadarı fazla git!!! durma hiç üstümü ört de git yada dur!! örtme bu kadar şevkat de fazla Hadi git! arkana bile bakma sabah kalkınca sn vrmşsın gibi davranıcam nası olsa ee hala burda mısın ?? daha fazla acı çektirme bana arkanı dön ve git!! yada DUR! gitme yani git de önce son bi kez yüzüne bakiim öyle git gitmesen ? ya da vazgeçtim git! ama önce şu silahı al beni vur öyle git zaten sen gidince bir yanım yok olucak bu eksikle yaşamaktansa... içinde 3 kurşun var sırayla hepsini sık beynime ve yüz ifademe bak sana en son bakışıma amaan ne saçmaladım be git gitçeksen hayır hayır öle diil yanlış anladın[signature][hline] With the lights out, it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid, and contagious Here we are now , entertain us A mulatto, an albino, a mosquito, my libido, Yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bazen insan böyle çelişkilerde kalabiliyor...beğendim güzel..:)[signature][hline]duman =)) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Herkes bunalımda =)[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 soner arıca nın bole bı sarkısı wardı neydı ya??[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 git kendini çok sevdirmeden.....sanki böyle bi kitap vardı...[signature][hline]öyle diyosan öyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 edebiyatı parçalamışsın. paramparça etmişsin... said: hm krnlık hm ynzlk bu kadarı fazla[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki: ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!! "Take a deep breath... it´s the last one, you will get !!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Çelişkiler çok daha güzel yazılabilir bence. Çok üstüne yüklenmişsin hiç anlamı kalmamış artık...[signature][hline]Yol yanımdan aktığı için sadece, Gittiğim yer geldiğimden farklı. Aslında hep buradayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 aaahh ah.. çelişkiler..çelişkiler..[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 böhüüü ya bidaha mı yazsam paranoya oldm ztn swyorum huleaynn ama kimi bilmiom :)[signature][hline]NaRLıDeRe Sk namalup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 çok güzel olmuş...[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Loli-pop, 16 Ekim 2005 20:31 tarihinde demiş ki: çok güzel olmuş... +1[signature][hline]NaRLıDeRe Sk namalup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ben bi şiiir yazmak istiyorum buraya gitme gideceksen wur da git wuracaksan bedenime değillll yüreğime wur da git o yürek senden bana kalan her şey o yürek sensin artık alıcaksan benden kendini alıcaksan benden herşeyimi ozaman wur da git yüreğimi wur da git not: ilk we son yazdığım şiirimdir çok eski anıları wardır önemli olan bunu yazarken ben ben değildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 @PiNg : Bence son derece irenç =)[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım.. Murk, 13 Ekim 2005 16:21 tarihinde demiş ki: Heh CPU için davlumbaz yapmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar