DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: We are pleased to announce that QUAKE 4 for the PC is done, and will begin shipping on Tuesday, October 18th! The game will be arriving at retailers beginning Wednesday, October 19th. QUAKE 4 begins only moments after the events of QUAKE II and enlists you in the role of Matthew Kane, a member of the Earth Defense Force's legendary Rhino Squad, to penetrate deep into the heart of the Strogg war machine and engage in a series of missions to destroy the barbaric alien race. QUAKE 4 also features fast-paced multiplayer competition modeled after the speed, feel, and style of QUAKE III Arena. It's extremely addictive and has certainly rekindled some old rivalries here at the office. :) id and Raven Software worked very closely during the development of QUAKE 4, and we'd like to thank all our friends at Raven for their hard work and dedication. Congrats to everyone on their team. For more information, including screenshots, the QUAKE 4 trailer, and breaking news, check out www.quake4game.com! [signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 KOSKOCA FPS BOLUMU NE DIYE DURUYOR YAHU? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Yazdığım yerin tamamen yanlış olduğunu mu söylemek istiyorsun? Ayrıca küçük harflerle yaz öle büyük büyük yazma. Oyun bilgisayar için çıkacak bir oyun. bensadece çıkışını haber veriyorum çok istiyorsan aynısından bir tane orayada açarım yani sorun değil.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ben fearla bekliyodum ama fear önce davrandı quake4 ü ilk duyduğumda gene gevurların eline vereceğimiz online bir fps dedim ama videosunu gördükten sonra şok oldum resmen oyun hikayenin başını anlatıyodu ve sadece 3gibi birbirimizi öldürmüyorduk salak bir turnuvda :) kime söylediysem aynısını düşünüyo bende bi gariplik olmamasına sevindim aslında anlatınca insanlar merak etmeye başlıyo meraklarımız bi kaçgün sonra torrent sitelerine oyunun düşmesi ile son bulacak quake2 gibi bir oyun bulmayız umarım,yanlış anlaşılmasın zamanına göre quake2 güzel bir oyundu hatta 3defa bitirdim oyunu ben :) ama şimdi sıkar insanı...[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Quake nin tüm serisine, patchlerine, zartına, zurtuna tapmış ve hala tapan biriyim. Q4 te çıksada onada tapsam...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Gereksinimler kısmında "illaki ingilizce windows 2000/XP" yazıyo.. umarım şakadır... :([signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 NEA OLAMAZ :( napcaz türkce var bizde , aslında imkansız öyle olması çünkü avrupayada satacaklar ve %90 u avrupanın ingilizler dışında kendi dilinde windows kullanıyor galiba... imkansız bence...[signature][hline]Lotharin Level 5x Orc Warrior - Haumarush Member of Nifilum guild BS/mining Idrian Level 60 Human Paladin - Burning Legion Eastern plaguelands de arcanite bar ararken 5 tane undead scourge askeri tarafından öldürüldü(yok öyle bir karakter artık yani:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yok öyle bişey ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 yeahhhhhhhhh :rock: demosunu bitirdim hasta oldum, taptım, delirdim, ses efektlerine aşık oldum çabuk çıksın bu oyun piyasayaaaaaaaaaaa senelerdir rüyalarımda görüyordum bu günleri. dayanacak gücüm kalmadı. Quake 4'ümü isterimmmmmmmmmmmmmmmmm :lol:[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Q4 ign incelemesi[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Agent_47, 15 Ekim 2005 23:38 tarihinde demiş ki: KOSKOCA FPS BOLUMU NE DIYE DURUYOR YAHU? ya ben aslında forumlara pek yazı yamayı seven biri deilim ama her gun takip ediyorum .......cunku yukarıda gorduugumuz cinsteki cok bilmis arkadasların mesajın hemen bitiminde (sanki nobet tutuyolar yannıs mesaj olsada saldırsam die)aşırı lüzümsuz cevapları beni deli ediyorrrr.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar