Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmirliler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şu an online olan var mıdır bilmem ama (eve çıkmaya dötü yiyip pati açanlar size sesleniyorum) bu gece evinizde yatacak mısınız?[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar
-Yemin et
-Wtf?
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Mesaj tarihi:
evet yatıcam[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekipte gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Mesaj tarihi:
evet yatıcam ama uyurmuyum bilmem..?[signature][hline]
güneşi sevmez, hep geceyi bekler
koşuyor sanır, sadece emekler.

verince alır, fazlasını ister
seninle uyur, başkasını düşler ..
Mesaj tarihi:
herzamanki gibi yatmıcam sahurumu yapıp yatarım:D[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.

ReDDoG a.k.a Redogski
Mesaj tarihi:
Tekrarlayacağını sanmıyorum da..Allah hepinize kolaylık versin[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
izmirlilere geçmiş olsun.Ben istanbul depreminden sonra eve güvendiğimden evde yatmıştım.Evinize güveniyorsanız dışarıda kalmayın[signature][hline]The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural
Mesaj tarihi:
said:
trapt, 17 Ekim 2005 19:16 tarihinde demiş ki:
Tekrarlayacağını sanmıyorum da..Allah hepinize kolaylık versin

valla kandilli rasathanesi başka deprem olmayacak diyemeyiz diye açıklama yapıyor ama...[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar
-Yemin et
-Wtf?
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Mesaj tarihi:
Manisadayım 6. kattayım sabah sarsıntıyla uyandım. Evden çıkmadım ama saat 13.00 e kadard beşik gibi sallandık. 12.45 deki sarsıntı hadi kaybol artık der gibiydi mecburen evden çıktık..[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one
Where's my guardian angel
need one, wish I had one
Mesaj tarihi:
Yanlış anlamışsın. Artçılar olacak diyor. Ev hasarlı değilse girebilirsiniz diyor. Artçılar da daha küçük olur. Diğer topicte de söylemiştim. İzmir'de büyük deprem olmaz.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
Akıllardan silmek güç olabilir ama akıldan silmediğinizde hep bir kuşku yaratır size. Bende Sakaryada yaşıyorum yaşadığımız büyük depremin üstünden bir hayli zaman geçti ama sakaryada hala şokunu atlatamayan ve korkup evinde yatamayan çok insan var. buda depremi akıllarından çıkartmak istememeleri. akıllardan biraz silmeyi deneyip başka bişeyler düşünürseniz belki birazda olsa yumuşayabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
Mesaj tarihi:
said:
nileppezdel, 17 Ekim 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
Yanlış anlamışsın. Artçılar olacak diyor. Ev hasarlı değilse girebilirsiniz diyor. Artçılar da daha küçük olur. Diğer topicte de söylemiştim. İzmir'de büyük deprem olmaz.

Ama bi prof abimiz yedi yapr demiş şu midilli karaburun bi şey ügeni bu daha bişi değil demiş.

İnşallah haklısındır.[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification
OkuzumTruck'tım ben aslında.

Oha falan olunmaz, oha falan doğulur.
Mesaj tarihi:
O prof abi yalnız savaşçı. Diğer herkes olmaz öyle şey dedi, adamı yerden yere vurdu. Kandilli dahil. Ayrıca Profesörler İstanbul için de Gölcük'ten hemen sonra olcak dediler. Hiç bişey olmadı... Korkma derim ben.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
Ya rahat ol, halkı korkutmaya çalışıyo adam. En basitinden reklam yapıyo yani. İstanbul depreminde her gün kaç tane çıktı ya. Adam artistik yapıyo, korkmayın.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
said:
nileppezdel, 17 Ekim 2005 20:14 tarihinde demiş ki:
O prof abi yalnız savaşçı. Diğer herkes olmaz öyle şey dedi, adamı yerden yere vurdu. Kandilli dahil. Ayrıca Profesörler İstanbul için de Gölcük'ten hemen sonra olcak dediler. Hiç bişey olmadı... Korkma derim ben.

sabahtan beri kandilliden daha çok açıklama yaptın yeter korkuyoruz elimizde değil...

nasıl uyurum bilmiyorum ama yatarsam tavşan uykusu olur herhalde kafayı yemezsemiyi sabaha kadar hep sallanıyomuş gibi hissetmeye başladım...[signature][hline]ah küçücük gemi
sulara attın şimdi kendini, delisin...
Mesaj tarihi:
Şimdi çok endişeleniyosan evin içinde dolaşıyosun, hayat üçgeni oluşturacak en makul yeri buluyosun. Sonra bi deprem çantası yapıyosun. Ola ki deprem olursa, ki büyük deprem olmaz, çantayı kaptığın gibi o noktaya gidip cenin pozisyonu alıyosun. Zaten bişey olmaz. Ama olursa kurtulma şansın baya olur.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
çok matrak gün oldu yaa allahın dağında okulda deprem olunca gerçi biçok insan çok etkilendi ama bizm için eğlenceli oldu artık deprem olcaını da sanmıyorum ztn olsa da çok büyük olcaı için yarın mor oldun diyenleri göremeyeceğim içim rahat pehkeh[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Mesaj tarihi:
5.7 5.9 ve 5.6 yani en büyükleri bunlar. yoksa sabahtan beri şimdi dinledim irili ufaklı 40 defa sallanmışız:)[signature][hline]ah küçücük gemi
sulara attın şimdi kendini, delisin...
  • Yeni Oluştur...