priest_mert Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bu expansion ne zaman gelicek abi ya??bilen yoq mu? [Bu mesaj priest_mert tarafından 18 Ekim 2005 11:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ben okuyorum blizzcon.com dan haberleri yani orayı takip edersen bulursun da. 1-2 hafta sonra açıklancak herşeyi ama ben orda felan 2006 sonu gibi laflar okudum içim rahattı geçen gün eeroverian (ki doğru diodur) aralık gibi amerikada, gene aralık veya şubatta avrupada çıkcak dedi. üühüüü valla ağlattı beni ama olsun. bilgi bilgidir :P bu arada bu konuyu kapatırlar. expansionu 1 başlıkta toplamak için[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismayilucanpehli Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 yoq bab pls tşk ltf[signature][hline]Ismayil U¢anpehlivan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar