Mumu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Arkadaşlar yeterli katılım sağlanırsa şöyle 10 takım fln bi lig kurucam dostluk ligi.. katılım ücretsiz olucak.. katılmak isteyen arkadaslar buraya nicklerini(managerzone.com'daki) yazarlarsa bi liste cikaririm ve ona gore davet yollarim sizlere.. Fistan'la kararlaştırdık bu ligi official hale getirelim dedik.. Yani bu sefer ben düzenliyorum bi dahakine Fistan düzenlicek.. İsteyen olursa onlarda düzenler.. Su anda katılanlar; Mumu Qaniel Fistan Ronald Toggie [signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı [Bu mesaj Mumu tarafından 14 Ekim 2005 00:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Böyle üyeye can kurban :) Hesabına para yatıramayan kişileri seçmen daha iyi olacaktır.Oyun keyifleri artar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 nickim hoyrat pati liginin en iddali takimi olmaya adayim..eyv simdiden :D[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 yatıranlarda buyursun.. yaptın bi hayır tut bacaandan ayır muhabbettine dönmesin..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 yalniz benim takim yok ortada..nasi takim yaratcam:D oyuncum yok yani[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 aha varmis..tamam bana invitation yollarsan pati ligde oynarim[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 toggie[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 su anda hazirlik maci yapmak isteyen pati varmi?[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Benim 19'u boş.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 lancelot seni davet etmiorm lige :P yani biraz güc dengeleri bozulur yarın maçımız var seninle bakalım duruma göre çağırırım belki ehah..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Ya ama hühü :) Davet etme beni zaten, katıldım bayağı lige gerek yok. Yenersiniz ya öyle ahım şahım değiliz 3 yıla yakındır oynuyoruz bi de :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: Mumu, 14 Ekim 2005 00:44 tarihinde demiş ki: lancelot seni davet etmiorm lige :P yani biraz güc dengeleri bozulur yarın maçımız var seninle bakalım duruma göre çağırırım belki ehah.. mumu benim yeni takimla kapismak istermisin simdi?[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 19una bos günüm var bi tek.. affim olmaz ama ;)[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 mesela su an biriyle mac yapmak istiyom nasi oynucam hemn?[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bi de invite ettin mi beni?[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Hazırlık maçı günde iki kere olur ve sabah 11/12 ile akşam 7 veya 8 dedir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 tamam yerimi aldim!! :D cok guzel olur isalla o zamana kadar transfer sart bana! :D[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 su anda katılıcam diyenlere davet yolladım lig iicn menünün sağ tarafında yanyana duran iki adam iconuna tıklayarak katılabilirsiniz..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 up!!! arkadaşlar fırsat buldukça uplayın konuyu fazla dağıtmadan.. lig ici konusmaları buradan yapabilirsiniz :)[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 saol mumu cok guzel oldu,ben de yerimi aldim hazirlik maci nasil kimle yapabilirim bi yardim edersen sevinirim..ben kanadadayim bu arada 7 saat farki var trye gore[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Silphatos / Brotherhood of the Ball[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Su anda katılan arkadaslar : Mumu Qaniel Fistan Ronald Toggie Silphatos katılımlar sürüyor 16 kisi limit var max.. toplayabilirsek iyi olurda söyle bi 10 takımlı yapsak güzel olabilir.. neyse up!!![signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 yeterli katılım sağlandıktan sonra haftada kaç maç olsun tek maçlı mı yoksa deplasmanlımı olsun vs bunları da tartışırız.. hadi arkadaslar bi sürü adam var diğer fistanın threadinde.. saldırın beleş turnuva size :P[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 takım ismi: bahcelievler Takim ismi: Kocaali Takım ismi: Altunizade SK[signature][hline]Nick : CrystaL----------- Syra LvL : 60 --------------- 60 Irk : Tauren --------- Undead Class : Shaman -------- Rogue Guild : Hajnal ---------- Legendary Soul ---------------Burning legion--------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Nickim aktiftablet, varım ben de. Takımım Ahiret United.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar