Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ManagerZone Pati Dostluk Ligi

Mumu

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar yeterli katılım sağlanırsa şöyle 10 takım fln bi lig kurucam dostluk ligi..

katılım ücretsiz olucak..

katılmak isteyen arkadaslar buraya nicklerini(managerzone.com'daki) yazarlarsa bi liste cikaririm ve ona gore davet yollarim sizlere.. Fistan'la kararlaştırdık bu ligi official hale getirelim dedik.. Yani bu sefer ben düzenliyorum bi dahakine Fistan düzenlicek.. İsteyen olursa onlarda düzenler..

Su anda katılanlar;

Mumu
Qaniel
Fistan
Ronald
Toggie
[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı

[Bu mesaj Mumu tarafından 14 Ekim 2005 00:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lancelot seni davet etmiorm lige :P

yani biraz güc dengeleri bozulur yarın maçımız var seninle bakalım duruma göre çağırırım belki ehah..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mumu, 14 Ekim 2005 00:44 tarihinde demiş ki:
lancelot seni davet etmiorm lige :P

yani biraz güc dengeleri bozulur yarın maçımız var seninle bakalım duruma göre çağırırım belki ehah..

mumu benim yeni takimla kapismak istermisin simdi?[signature][hline]kaypak olmak moda galiba?
Sosyal ağlarda paylaş

su anda katılıcam diyenlere davet yolladım lig iicn
menünün sağ tarafında yanyana duran iki adam iconuna tıklayarak katılabilirsiniz..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
Sosyal ağlarda paylaş

Su anda katılan arkadaslar :

Mumu
Qaniel
Fistan
Ronald
Toggie
Silphatos

katılımlar sürüyor 16 kisi limit var max.. toplayabilirsek iyi olurda söyle bi 10 takımlı yapsak güzel olabilir.. neyse up!!![signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
Sosyal ağlarda paylaş

yeterli katılım sağlandıktan sonra haftada kaç maç olsun tek maçlı mı yoksa deplasmanlımı olsun vs bunları da tartışırız..

hadi arkadaslar bi sürü adam var diğer fistanın threadinde.. saldırın beleş turnuva size :P[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
Sosyal ağlarda paylaş

takım ismi: bahcelievler
Takim ismi: Kocaali
Takım ismi: Altunizade SK[signature][hline]Nick : CrystaL----------- Syra
LvL : 60 --------------- 60
Irk : Tauren --------- Undead
Class : Shaman -------- Rogue
Guild : Hajnal ---------- Legendary Soul
---------------Burning legion---------------
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...