oktayca Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Bu skill nasıl kullanılıyo bileniniz varmı ? Lion arch da bi yaşlı amca bunun görevini ve skilini verdi bosslarda kullanıyorum olmuyo büyü çalınıyo galiba bununla kullanılışını bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Boss skill i kullanırken yapman lazım, ve tabiki söylememe gerek var mı bilmiyorum ama senin class skill in olmalı. :D[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 boss ı öldürdükten sonra yakınında kullanılıyor[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 boss u öldürdükten sonra denedim olmadı hatta skeleton rangerlarda denedim bende rangerim muhtemelen professionda aynı bossdan olmali diye ama gine olmadı :( boss tam büyüyü yaparken yapmayıda anlamadım bi kaçkere boss ölmedende denemiştim yine olmamıştı :( ölü bossu seçemiyorum bide ölü bi boss ölü hench ler gibi mause ile seçilebilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ashensun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 kendi class larinin boss larini bulmalisin mesela w/mo oldugunu varsayarsak sari ve mavi boss lari bulman gerek her sinifin boss u o sinifin skillerinde ki renkte olur war sari ele kirmizi falan.ve capt. signet i sadece elit skill ler icin kullanmani tavsiye ederim digerlerini skill cilerdende alabilirsin.elite skiller ise çöldeki 3 missonda ilk kez karşına cikar yani o missonlar dan önce kullanmana pek gerek yok o zamana kadar da zaten cozmüş olursun olayı. boss u oldurdukten sonra yakınında signet e basman yeterli skill capture laman için.biraz uzun oldu ama yeni başlayan bir çok arkadaşın anlayacagi bir dilde oldu sanırım.ku [Bu mesaj ashensun tarafından 17 Ekim 2005 13:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 saolun ya skeletonlardan vazgeçeyim o zaman rangerler ama siyahlar ;) ben ancent peşine düşecem desene, onlarda vardı ranger skilleri sprit felanda yapıyolardı ve yeşildiler yada centaur neyse bu arada siteden baktım ölünce alınıyo yazıyo bakayım bideniyeyim tekrar sağolun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canman90 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bEn monkum hangi renk bosslari bulmam gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Monk--> Mavi renk Mesmer-->Mor Necro--> tam emin değilim ama koyu yeşil öyle bişey Warrior--> Sarı Ranger--> açık yeşil galiba Elementalist--> Kırmızı[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ayrıca Skilli kullanırken değil. Boss'u öldürdükten sonra Capture Signet'i kullancaksın. Eğer Boss senin class'ına uyan bi bossa çıkan menüde captureleyebileceğin skiller görünür. ancak capture signet sadece BOSS'ların skillerini almaya yarar. gidip normal bir yaratığı kesip onun skillini alamazsın sadece boss.[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Droven Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Signet Of Capture'u Boss öldükten sonra kullanabilirsiniz. Eğer sizin 1. veya 2. professionınızdan biri ise boss açılan pencerede kullandığı skiller yazacaktır. (Sadece o savaşta kullandığı sanırım ama emin değilim) Signet'i kullanıp istediğinizi alabilirsiniz... Boss yerleri için www.gwonline.net www.guildwarsguru.com gibi sitelere bakmanızı tavsiye ederim.[signature][hline]Guild Wars Droven Undead LvL 20 R/E Deneme Undead LvL 20 Mo The Days Of Peace are over! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 hayır sadece savaşta kullandığı skiller değil her bossun içinde belli skiller var kullansada kullanmasada onlar görünür capture signette[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 www.xennon.co.uk/eliteskills ----> Bosslar ve Elite skill yerleri.Haritaları açmak icin boss un ismine tıklayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar