Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Signet of Capture

oktayca

Öne çıkan mesajlar

boss u öldürdükten sonra denedim olmadı hatta skeleton rangerlarda denedim bende rangerim muhtemelen professionda aynı bossdan olmali diye ama gine olmadı :( boss tam büyüyü yaparken yapmayıda anlamadım bi kaçkere boss ölmedende denemiştim yine olmamıştı :( ölü bossu seçemiyorum bide ölü bi boss ölü hench ler gibi mause ile seçilebilirmi?
Sosyal ağlarda paylaş

kendi class larinin boss larini bulmalisin mesela w/mo oldugunu varsayarsak sari ve mavi boss lari bulman gerek her sinifin boss u o sinifin skillerinde ki renkte olur war sari ele kirmizi falan.ve capt. signet i sadece elit skill ler icin kullanmani tavsiye ederim digerlerini skill cilerdende alabilirsin.elite skiller ise çöldeki 3 missonda ilk kez karşına cikar yani o missonlar dan önce kullanmana pek gerek yok o zamana kadar da zaten cozmüş olursun olayı. boss u oldurdukten sonra yakınında signet e basman yeterli skill capture laman için.biraz uzun oldu ama yeni başlayan bir çok arkadaşın anlayacagi bir dilde oldu sanırım.ku

[Bu mesaj ashensun tarafından 17 Ekim 2005 13:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

saolun ya skeletonlardan vazgeçeyim o zaman rangerler ama siyahlar ;) ben ancent peşine düşecem desene, onlarda vardı ranger skilleri sprit felanda yapıyolardı ve yeşildiler yada centaur neyse bu arada siteden baktım ölünce alınıyo yazıyo bakayım bideniyeyim tekrar sağolun :)
Sosyal ağlarda paylaş

Monk--> Mavi renk
Mesmer-->Mor
Necro--> tam emin değilim ama koyu yeşil öyle bişey
Warrior--> Sarı
Ranger--> açık yeşil galiba
Elementalist--> Kırmızı[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk)
Elessar Kabraxis (R/N)
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca Skilli kullanırken değil. Boss'u öldürdükten sonra Capture Signet'i kullancaksın. Eğer Boss senin class'ına uyan bi bossa çıkan menüde captureleyebileceğin skiller görünür. ancak capture signet sadece BOSS'ların skillerini almaya yarar. gidip normal bir yaratığı kesip onun skillini alamazsın sadece boss.[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk)
Elessar Kabraxis (R/N)
Sosyal ağlarda paylaş

Signet Of Capture'u Boss öldükten sonra kullanabilirsiniz. Eğer sizin 1. veya 2. professionınızdan biri ise boss açılan pencerede kullandığı skiller yazacaktır. (Sadece o savaşta kullandığı sanırım ama emin değilim) Signet'i kullanıp istediğinizi alabilirsiniz... Boss yerleri için www.gwonline.net www.guildwarsguru.com gibi sitelere bakmanızı tavsiye ederim.[signature][hline]Guild Wars
Droven Undead LvL 20 R/E
Deneme Undead LvL 20 Mo
The Days Of Peace are over!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...