coyote_e Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 beyler bn 0 dan başlamak istiyorum yeni bir account yeni bir server bna yardım edin lutfen yanliz bna aresi ve zypheri ve diezi tavsiye etmeyin orc acmayı dusuniyorum hangini seceyim server olarak?[signature][hline]Nick:ARES2000 Clan:TURKMASTERS Server:ARES LvL:6x Nation:İnsan Evladı Grade:ne yazıkki 3 oldu :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 olm aresi cypher ı diez i geçtinse zaten geri ne kaldı git aç o serverda ~.~[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan:YoTeAmoGabriela / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher We <3 K2 Network Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XANTOR Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 geriye bir tek dupemus kaldı are diez cyper istemiyormuşun madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 hade len oyuna gir bisi konuscam senle:-)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coyote_e Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Cool1907, 15 Ekim 2005 00:33 tarihinde demiş ki: hade len oyuna gir bisi konuscam senle:-) msn im acıkki ordan gir konus.[signature][hline]ares serverinde 60 %33 arch mage satılıktır kendisi human dir.bna [email protected] a mail atarak ulaşabilirsiniz.satış ytl bazında satılacaktır başka serverda takasta olur assasin olmak şartıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coyote_e Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ya girmiyo off :([signature][hline]ares serverinde 60 %33 arch mage satılıktır kendisi human dir.bna [email protected] a mail atarak ulaşabilirsiniz.satış ytl bazında satılacaktır başka serverda takasta olur assasin olmak şartıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiGSeXy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Vallaha kardeş ben 0dan başladım 62 lvl asasımı bırakıp Warior actım tam 3 hafta sürdü şuanda lvl 60 61 e kasıyorum sana önereceğim server arestir... 0`dan başladıgım Charımı Görmüşsündür belki areste Nicki SuiSui konuşulan bir char 60 yakmak için 3 hafta uğraştım 2 günde 50 yaptım charı bence cok kolay kasmak fakat bunu yüreğinden istemelisin içten olması lazım... k.i.b kolay gelsin Önerdiğim server : Ares Irk : Elmorand vs.vs.[signature][hline]>>>>::::BiGSeXy - SuiSui::::<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Ares.... sen her ne kadar önerme desende.[signature][hline] Jayna [Bu mesaj SteelBB tarafından 15 Ekim 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bende 2 günde 50 kastım nolmuş yani :) zor biş ideğil ya char kasmak harbi dişini sıkınca oluyor[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bende karar veremedim priest mı - warriormu[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: Necro, 15 Ekim 2005 22:35 tarihinde demiş ki: bende karar veremedim priest mı - warriormu Priest aç bence. warriorla lvl kasmak zor itemlarını bulmak zor. en güzeli en tsarrfulusu priest.[signature][hline] Jayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 sen zaten ares desın suan gıdebılecegın daha ii bir yer yok bence. Farklı bir karakter acsan ark ların senı zaten hemn yukseltır.2 haftafa 60lwl olan kısıler gordum. benım gıbı oyun da cevresı olmayan tanınmayanlar ıcın zor oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 0 dan başlama sen sat karakterini bırak bu oyunu[signature][hline]adınızı soyadınızı büyük harflerle aralarda boşluk bırakarak 3130 a yollayın sizin yerinize biz namaz kılalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: SteelBB, 15 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki: said: Necro, 15 Ekim 2005 22:35 tarihinde demiş ki: bende karar veremedim priest mı - warriormu Priest aç bence. warriorla lvl kasmak zor itemlarını bulmak zor. en güzeli en tsarrfulusu priest. asdqwe :D priest ım zati ama ytl ile warrior item mı priest item mi alsam :D[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums 6x / _Necrozan_ / Leftovers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bence en iyisi rouge ama assasinler de ökküz gibi gömüyo çok düşük lvl da iyi şeyler kesebiliyonuz(lvla göre iyi) ama rougenin tipi ve saldırısı çok güzel ben lvl 31 ken 41 lvl warrior kesmiştim :D:D:D[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: cemshit, 15 Ekim 2005 23:50 tarihinde demiş ki: bence en iyisi rouge ama assasinler de ökküz gibi gömüyo çok düşük lvl da iyi şeyler kesebiliyonuz(lvla göre iyi) ama rougenin tipi ve saldırısı çok güzel ben lvl 31 ken 41 lvl warrior kesmiştim :D:D:D bende lvl 56 bp yım lvl 62 bi adamı kestim :D (tabe cz de :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 aferin diyen oldu mu hiç?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ramazan2006 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bana da lwl kasarken yardım edermisin bende aresteyim...ben aksaraylıyım sanırım sende aksaraylısın... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ares2000 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 lem bn sehremini deyim orda saray internet cafe var hafta ici orda takıliyom gel bi ugra :D[signature][hline]Level:6x Clan:Uknight Grade:tahmin et Server:Ares 1-2-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ares2000 daha gavolt kesemez :D:D:D[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:UknighteĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar