Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

0 dan başlamak

coyote_e

Öne çıkan mesajlar

beyler bn 0 dan başlamak istiyorum yeni bir account yeni bir server bna yardım edin lutfen yanliz bna aresi ve zypheri ve diezi tavsiye etmeyin orc acmayı dusuniyorum hangini seceyim server olarak?[signature][hline]Nick:ARES2000
Clan:TURKMASTERS
Server:ARES
LvL:6x
Nation:İnsan Evladı
Grade:ne yazıkki 3 oldu :'(
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cool1907, 15 Ekim 2005 00:33 tarihinde demiş ki:
hade len oyuna gir bisi konuscam senle:-)

msn im acıkki ordan gir konus.[signature][hline]ares serverinde 60 %33 arch mage satılıktır kendisi human dir.bna [email protected] a mail atarak ulaşabilirsiniz.satış ytl bazında satılacaktır başka serverda takasta olur assasin olmak şartıyla
Sosyal ağlarda paylaş

Vallaha kardeş ben 0dan başladım 62 lvl asasımı bırakıp Warior actım tam 3 hafta sürdü şuanda lvl 60 61 e kasıyorum sana önereceğim server arestir...
0`dan başladıgım Charımı Görmüşsündür belki areste Nicki SuiSui konuşulan bir char 60 yakmak için 3 hafta uğraştım 2 günde 50 yaptım charı bence cok kolay kasmak fakat bunu yüreğinden istemelisin içten olması lazım... k.i.b kolay gelsin

Önerdiğim server : Ares Irk : Elmorand vs.vs.[signature][hline]>>>>::::BiGSeXy - SuiSui::::<<<<
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SteelBB, 15 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki:
said:
Necro, 15 Ekim 2005 22:35 tarihinde demiş ki:
bende karar veremedim priest mı - warriormu

Priest aç bence. warriorla lvl kasmak zor itemlarını bulmak zor. en güzeli en tsarrfulusu priest.

asdqwe :D priest ım zati ama ytl ile warrior item mı priest item mi alsam :D[signature][hline]Manga Fun Club
Manga Fun Club Forums
6x / _Necrozan_ / Leftovers
Sosyal ağlarda paylaş

bence en iyisi rouge ama assasinler de ökküz gibi gömüyo çok düşük lvl da iyi şeyler kesebiliyonuz(lvla göre iyi) ama rougenin tipi ve saldırısı çok güzel ben lvl 31 ken 41 lvl warrior kesmiştim :D:D:D[signature][hline]nick:leonidas5
level:4*(ezzik)
clan:yok
server:xigenon
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cemshit, 15 Ekim 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
bence en iyisi rouge ama assasinler de ökküz gibi gömüyo çok düşük lvl da iyi şeyler kesebiliyonuz(lvla göre iyi) ama rougenin tipi ve saldırısı çok güzel ben lvl 31 ken 41 lvl warrior kesmiştim :D:D:D

bende lvl 56 bp yım lvl 62 bi adamı kestim :D (tabe cz de :) )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...