_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 sevgili pati kardeşlerim bu mutlu haberi sizinle paylasmak istiyorum game cardlar türkiye'yr de geldi en sonund aral tarafından yarın ilk iş bi d&r a gidip varmısmı cardlar bakıcam game card bolumune yazmıstım ama galiba pek bi ilgi yok oraya o yüzden buraya yazıyorum... iyi günler dilerim[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 hah sonunda hoooleeeey diye kutlayabileceğimiz bir thread[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 hayırlısı...[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage NERF SHAMANZzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 cok guzel oldu bak bu[signature][hline]Twisted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 hobarey[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 biz yine kredi kartı ile odicez... lakin kredi kartı olmayıp bazı sorunlar yaşayanlar için harika...[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 game card hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz? mesela saat hesabımı alnıyo yoksa gene aylık mı alınacak? kredi kartımla oynuyorum ben ancak herzaman oynayamadığımdan (mesela bi hafta hiç açmadığım oluyo) boşuna para vermiş gibi hissettiriyo; cc la olduğu için dezavantajlı oluyo haliyle. game card saat başına olursa çok zaman ayıramayanlar için daha avantajlı olur. aral ithalat kiler bu şekilde mi?[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 saat başı yok aylık 3 aylık 6 aylık var tabi 6 aylık en avantajlısı cardın üstündeki numarayı giriyosun kaç aylıksa o kadar oynuyosun[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 off oyunu bırakıyorum allah kahretsin...[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: mADmaXimus, 15 Ekim 2005 15:24 tarihinde demiş ki: off oyunu bırakıyorum allah kahretsin... nie bırakıosun bakalım ( ben mayweda :D)[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 şimdi sole oluyo ben bu oyunu gizli oynuyordum aylı kjapra olayını ailem bilmiyo tabi annem kitapçıya bi gidicek sonra bi eve gelicek bu oyun paralımıydı dicek artık bilgisayrr yasak dicek evden çıkmak yasak dicek etc.[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moffaka Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Kendi adıma yandık diyorum tabi doğruysa o internet kafedeki knight online oynayan pazar alanlarında gel copper orenin iyisi burda diyen çengelköy hıyarları sonunda bu oyunu batıracak demektir.. Bu dediklerim dışındaki ark lar alınmasın c u[signature][hline]FOR THE HORDE!!! GUILD : HAMMERHEARTH REALM : DUNEMAUL TAUREN - WARRIOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Kredi kardından ödemiyenler varsa ya online alışverişe güvensizliği yüzündendir ya da oyuna aylık para vermiyeceğindendir. Güvenmeyenler için iyi olucağı gibi fiyat aynı olduğundan o bahsettiğin kişiler yine gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efendy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 evet arkadaş haklı ama bende pre-paid card istiyorum kredi kartı na güvensizliğimden dolayı geldimi acaba kesin olarak onu bi açıklasanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ben bu gün gidip sorucam d&r a[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 iyi dei şte bu d&r lık iş dğilki. konuşulacaksa aral ithalat la konuşulmalı. pre-paid card mı her ne haltsa cc dan bi farkı yokki. ben oyunu saat hesabı oynamak istiyorum. bunu bana verebilecek bi sistemin olması lazım oyle değilmi? acaba boyle bi sistem yurt dışında kullanılıyormu? * ya bide bana düşmezde konu ismini ne kadar kötü açmışsın. dün bulucam diye canım çıktı... [signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al [Bu mesaj horten tarafından 16 Ekim 2005 12:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 madmaximus, ücretsiz serverda oynuyorum dersin ? :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Dost'a falanda gelir inşallah, Turkcell'e kontör alırmış gibi Pre-Paid alırız :) :) bende biraz sonra Dost'a bakmaya gidicem, bi umut gelmiştir belki.. hayırlı olsun ülkemin Azeroth'ta yaşayanlarına :)[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: horten, 16 Ekim 2005 12:27 tarihinde demiş ki: iyi dei şte bu d&r lık iş dğilki. konuşulacaksa aral ithalat la konuşulmalı. pre-paid card mı her ne haltsa cc dan bi farkı yokki. ben oyunu saat hesabı oynamak istiyorum. bunu bana verebilecek bi sistemin olması lazım oyle değilmi? acaba boyle bi sistem yurt dışında kullanılıyormu? * ya bide bana düşmezde konu ismini ne kadar kötü açmışsın. dün bulucam diye canım çıktı... ole bişi malesef yok[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efendy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 arkadaşlar ben bugün gittim d&r yok dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 karetsin:([signature][hline]HARD tauren shammy bl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bende Dost'a, Ada'ya ve ToyzzShop'a sordum hepsi yok dedi.. Yanlız ToyzzShop Aral getirirse bizede gelir dedi; demekki ipler Aral'ın elinde hala.. Buarada Ankara/Çayyolu Dost ve ToyzzShoP'ta hala kutu kutu WoWlar duruyor ilgilenenlere :)[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 öldmek ölmek ölmek istiyorum[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Phlox, 16 Ekim 2005 12:30 tarihinde demiş ki: madmaximus, ücretsiz serverda oynuyorum dersin ? :) o yuzden 100milyona cd aldırdım dimi :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yav simdi noldu yalanmı oldu bu gamecard isi?[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar