Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgili Pati Kardeşlerim

_Rion_

Öne çıkan mesajlar

sevgili pati kardeşlerim bu mutlu haberi sizinle paylasmak istiyorum game cardlar türkiye'yr de geldi en sonund aral tarafından yarın ilk iş bi d&r a gidip varmısmı cardlar bakıcam game card bolumune yazmıstım ama galiba pek bi ilgi yok oraya o yüzden buraya yazıyorum... iyi günler dilerim[signature][hline]Old Kingdom...
Sosyal ağlarda paylaş

game card hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz? mesela saat hesabımı alnıyo yoksa gene aylık mı alınacak? kredi kartımla oynuyorum ben ancak herzaman oynayamadığımdan (mesela bi hafta hiç açmadığım oluyo) boşuna para vermiş gibi hissettiriyo; cc la olduğu için dezavantajlı oluyo haliyle. game card saat başına olursa çok zaman ayıramayanlar için daha avantajlı olur. aral ithalat kiler bu şekilde mi?[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi sole oluyo ben bu oyunu gizli oynuyordum aylı kjapra olayını ailem bilmiyo tabi annem kitapçıya bi gidicek sonra bi eve gelicek bu oyun paralımıydı dicek artık bilgisayrr yasak dicek evden çıkmak yasak dicek etc.[signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi adıma yandık diyorum tabi doğruysa o internet kafedeki knight online oynayan pazar alanlarında gel copper orenin iyisi burda diyen çengelköy hıyarları sonunda bu oyunu batıracak demektir..
Bu dediklerim dışındaki ark lar alınmasın c u[signature][hline]FOR THE HORDE!!!
GUILD : HAMMERHEARTH
REALM : DUNEMAUL
TAUREN - WARRIOR
Sosyal ağlarda paylaş

iyi dei şte bu d&r lık iş dğilki. konuşulacaksa aral ithalat la konuşulmalı. pre-paid card mı her ne haltsa cc dan bi farkı yokki. ben oyunu saat hesabı oynamak istiyorum. bunu bana verebilecek bi sistemin olması lazım oyle değilmi? acaba boyle bi sistem yurt dışında kullanılıyormu?

* ya bide bana düşmezde konu ismini ne kadar kötü açmışsın. dün bulucam diye canım çıktı...
[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al

[Bu mesaj horten tarafından 16 Ekim 2005 12:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Dost'a falanda gelir inşallah, Turkcell'e kontör alırmış gibi Pre-Paid alırız :) :)

bende biraz sonra Dost'a bakmaya gidicem, bi umut gelmiştir belki..

hayırlı olsun ülkemin Azeroth'ta yaşayanlarına :)[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman]
--Deathwish for MT--

Burning Legion

Yolcu[Orc-Hunter]
--Academy of Hammerheart--

Dunemaul

FOR THE HORDE!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horten, 16 Ekim 2005 12:27 tarihinde demiş ki:
iyi dei şte bu d&r lık iş dğilki. konuşulacaksa aral ithalat la konuşulmalı. pre-paid card mı her ne haltsa cc dan bi farkı yokki. ben oyunu saat hesabı oynamak istiyorum. bunu bana verebilecek bi sistemin olması lazım oyle değilmi? acaba boyle bi sistem yurt dışında kullanılıyormu?

* ya bide bana düşmezde konu ismini ne kadar kötü açmışsın. dün bulucam diye canım çıktı...

ole bişi malesef yok[signature][hline]Old Kingdom...
Sosyal ağlarda paylaş

bende Dost'a, Ada'ya ve ToyzzShop'a sordum hepsi yok dedi.. Yanlız ToyzzShop Aral getirirse bizede gelir dedi; demekki ipler Aral'ın elinde hala..

Buarada Ankara/Çayyolu Dost ve ToyzzShoP'ta hala kutu kutu WoWlar duruyor ilgilenenlere :)[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman]
--Deathwish for MT--

Burning Legion

Yolcu[Orc-Hunter]
--Academy of Hammerheart--

Dunemaul

FOR THE HORDE!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Phlox, 16 Ekim 2005 12:30 tarihinde demiş ki:
madmaximus, ücretsiz serverda oynuyorum dersin ? :)

o yuzden 100milyona cd aldırdım dimi :D[signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...