Dev Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 farko ya senin dersin yokmu yavrucum çalışsana dersine bak 1 hafta kaldı şurda a aaa.[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Countdown to OKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: mexinth, 11 Ekim 2004 16:55 tarihinde demiş ki: gazanfer böyle herşeye istemezüük diyen tiplerden olsa gerek. Aşağılık kompleksinin derinliklerinde gezen biri gibi... Nefret ederim böyle tiplerden, herşeye muhalif, oturduğu yerden eleştir, birşeyler yapmak isteyeni taşla. Aferin senin zihniyetine... Yok abicim adamın zihniyetine değil senin zihniyetine afferin.. Muhalif düşünce diye bir olay vardır.. Fikir ters ise sende fikre tepki gösterir niye yanlış bulduğunu söylersin.. Adam gibi münazara yapmaya çalışmak yerine birbirlerine seviyesizce kişisel saldırı yapan yurdum politikacılarından ne farkın kaldı şimdi senin?[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 heheh quizler süper :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 quizlere bayıldım.. LOL[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkata Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bosuna acmıslar.. :Ppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 quizler öldürdü.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 http://rapidshare.de/files/2832466/pretty_toilet2.jpg.html Yandada bu yazıyor: "Isn’t this toilet attendant pretty? She is just sitting there, requesting a fee to use the toilet. Which country could it be? Yaklaşık türkçe meali: "Tualet parasını alan kız ne kadar tatlı deilmi? Orda oturuyor ve tualet parasını istiyor. Sizce hangi ülke bu? [spo1=Yorum:]Bu nedir abi tualete girmek için para alan güzel kızlarmı gerekiyor bizim a.b'ye girmemiz için. Orda burnunu karıştıran bi amcamız olsa (ki öyle oluyor genellikle) bizi almicaklarmı a.b'ye.Akıl fikir.[/spo][signature][hline]Muhallebi deip geçme! [Bu mesaj Muhallebi tarafından 06 Temmuz 2005 01:28 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Muhallebi tarafından 06 Temmuz 2005 01:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Kendi emailinin inboxuna link vermişsin. O_o[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 hehe oluordu ama hmm dur başka yere ul.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 - [Bu mesaj Muhallebi tarafından 06 Temmuz 2005 01:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Oldu sanırım.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 uşağım yabancı bura eminmiisn bizim reklamları yaptığından muahha[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 lol, bu hala devam ediyormu?[signature][hline]Köylüler Rullaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bi bak bakalım devam ediyo mu?[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gcx Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Etsede pek bir işe yaramıyor ki "Supported by Hurriyet" herşeyi bozuyor.. İnsanı düşündürüyor.. "Türkler neden AB ye girmemizi istemesinki" ki supporter türk olunca bu matık ortaya mı cıkıyor? Sanırım cıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gcat Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Arkadaşlar bende şöle basit bi sayfa yaptım. İngilizce çevirmedim çünkü böle atışmalar bi yere götürmüyor. En azından kendi içimizde bi benlik oluştursak o da yeter. Sayfa şu: http://www.kuyruk.com/ab.html Yorumlarınızı bekliyom. Ayrıca sitedeki grafikleri kullanabilirizsiniz.[signature][hline][i][b]Back to life, back to reality. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: gcx, 19 Ağustos 2005 22:09 tarihinde demiş ki: Etsede pek bir işe yaramıyor ki "Supported by Hurriyet" herşeyi bozuyor.. İnsanı düşündürüyor.. "Türkler neden AB ye girmemizi istemesinki" ki supporter türk olunca bu matık ortaya mı cıkıyor? Sanırım cıkıyor. adamlar Türkiye ile ilgili ne biliyorki hürriyeti bilsin... bizi hala fesli zanneden adamlara diyorsun ki supported by Hürriyet olayı bozmuş... peeh[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 of of of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Sayfayı biraz ineledim Bence güzel olmuş, testleri de yaptım, böyle bir girişimin olması güzel.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 az önce haaberlere izledim müzakereler başlıyomuş galiba. şu serbest dolaşım gelsin bizi reddeden herkesi bulup kovalayacam :D[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 hafta sonra ... Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 eee ab ile görüşmeler başladı kalksın şu sticky edit: şikayet edem en iyisi[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! [Bu mesaj Eternalus tarafından 17 Ekim 2005 21:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Tcpip Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 aa gidio assa dogru yasasın :) ab sux tb rlz Türk Birliği asdasd[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| |Ultimatr.Net| |Storm UO| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 hayırlısı bakalım :-)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… angband Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 güzel seyler bunlar..daha da geniş kitlelere sesimizi duyurmalıyız..[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 up! yes 2 turki pls :) lol bu ne ya her baktığmda gülüyorum[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 3.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech İnternet yes2turkey.org × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 az önce haaberlere izledim müzakereler başlıyomuş galiba. şu serbest dolaşım gelsin bizi reddeden herkesi bulup kovalayacam :D[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 eee ab ile görüşmeler başladı kalksın şu sticky edit: şikayet edem en iyisi[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! [Bu mesaj Eternalus tarafından 17 Ekim 2005 21:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 aa gidio assa dogru yasasın :) ab sux tb rlz Türk Birliği asdasd[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| |Ultimatr.Net| |Storm UO| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 hayırlısı bakalım :-)[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 güzel seyler bunlar..daha da geniş kitlelere sesimizi duyurmalıyız..[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 up! yes 2 turki pls :) lol bu ne ya her baktığmda gülüyorum[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar