Trasty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Passanger, 20 Eylül 2005 13:39 tarihinde demiş ki: Katılmıyorum.Ozellıkle volkan 3 sut cıkardı lafına hıc katılmıyorum aklıma gelenlerı sayıcam.Besıktasın hucum zengınlıgı yoktu lafına hıc katılmıyorum. 1)Pancu ılk yarıda sag caprazdan.(Zaten ılk yarı cok kotu oynadık.) 2)Ailton sag caprazdan ceza sahası ıcıne gırdı volkanla karsı karsıya volkan ıyı yer tutmustu. 3)Tumer A.hassanın pasıyla ceza sahası ıcıne gırdı volkan cıktı ve sag caprazdan pozısyonu onledı.(ki burda faul vardı ama korner verıldı.) 4)Keleberson ceza sahası on cızgısınden vurdu jenerıklık bır kurtarıs ızledık. 5)İ.Akın ceza sahasının hemen ıcınden vurdu top 5 cm le dısarı gıttı. 6)Sagdan orta geldı Ailton ıska gectı İ.Akın zorlukla yetıstı top dırege carptı. 7)Gene Kleberson bu sefer uzaktan yokladı volkan yerde seken ve koseye gıden topu cıkardı. 8)Keleberson artık bunuda tutta gorelım dercesıne bır sut cıkardı ve gol oldu. Simdi BESIKTASIN hucum zengınlıgı yok dıyebılırmısınız?Ki Bunlar 5 dk da aklıma gelenler daha vardır.Ama dersenızkı besıktas organıze olmuyor haklısınız derım.Bu konuyu cozmek zaman alır.Iste onun ıcın rıza hoca kalmalı. Volkan 8 Dende Fazla çıkardı ben yakından bahsediyorum demiştim .. Ve önlenen toplar değil çıkarılan toplardan bahsetmiştim[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Sie, 20 Eylül 2005 13:14 tarihinde demiş ki: Ona bakarsan bizde penalti kacirdik , Appiah'in sag caprazdan sert sutu. Alex'in penalti noktasinda iyi vuramadigi top. Volkan 3 sut cikardi. 2 Kleberson'un 1 Ailton'un. Bide iste o direkten seken top var. Zaten normalde bir kalecinin uzaktan sut yememmesi lazim. Koskoca macta 1 tane karsi karsiya pozisyon vermemis. Ole abarttiginiz kadar da hucum zenginligi yok yani. Ben bu mesaja karsılık yazmıstım.Hucum zengınlıgı bence var dıye.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 gitsin kötü.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ya bi kanalda adamın biri sanırım ahmet çakar daha çaykurdan hemen sonra demişti ki 2. delboske faciası vardır rıza gitmelidir demişti. adan nerden biliyordu hayret ettim. ve o günden beri bjk galibiyet alamadı. rıza hocaartık gider sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Rıza cook Kariyerli bir TD'dir gitmesin[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 rıza hoca çok kariyerlidir ona bir sey demedik ama tecribeli değil işte sorun buu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 abi ne kariyeri ya rizeyi felan çalıştırmakla kariyer olmuoki hemen büyük takım çalıştırmak zordur geçen sene iyi gitti ama bu sene olmadı[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 kalsın bizim için daha iyi olur.[signature][hline]SALYA SÜMÜK DEĞİL ERKEK GİBİ VARDIK.İSKELE DEĞİL STAD BASTIK. GFB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 futbol kariyerini , td lük kariyerine eklemenin alemi yopk.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 rıza için şahsen üzüldüm bjk nın yapması gereken artık tamamen malmö maçına odaklanmak o maçta da tur gelmezse nolur orasını bilmiyorum[signature][hline]Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 evet rıza kalsın onun sucu yokki? youlayı veyseli tandoganı korayı ahmet dursunu rıza almadıki takıma!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: -Nae, 25 Eylül 2005 19:41 tarihinde demiş ki: Rıza cook Kariyerli bir TD'dir gitmesin Gercekten su topıcde ne yazıldıgını anlamamıssın. Ben dedımkı Rıza gıbı bırını kım yetıstırebılmıs.Bunun uzerıne sız dedınızkı aykut kocaman unal kahraman.Bende rıza kadar karıyerlerı varmı dedım.rıza o ıkısının toplamından daha karıyerlıdır dedım.anladın mı?[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Passanger, 26 Eylül 2005 11:28 tarihinde demiş ki: said: -Nae, 25 Eylül 2005 19:41 tarihinde demiş ki: Rıza cook Kariyerli bir TD'dir gitmesin Gercekten su topıcde ne yazıldıgını anlamamıssın. Ben dedımkı Rıza gıbı bırını kım yetıstırebılmıs.Bunun uzerıne sız dedınızkı aykut kocaman unal kahraman.Bende rıza kadar karıyerlerı varmı dedım.rıza o ıkısının toplamından daha karıyerlıdır dedım.anladın mı? ya pardon ama yapma allahaskina. aykut kocamandan hangi acıdan daha kariyerli? ankaragucunu ve rizeyi calistirdidamı kariyerli oldu. yada bjk de top oynadıda ondanmı oldu? aslında cevap verip tartışma ortamına girmek gibi niyetimde yok ama aykut kocamana haksızlık yapıldını gorunce dayanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Fistan Pati - ? 20 Eylül 2005 13:41 -------------------------------------------------------------------------------- rıza iyiydi ya gitmesin.. -------------------------------------------------------------------------------- FİLTHY PLAY! Fistan Pati - ? 25 Eylül 2005 19:15 -------------------------------------------------------------------------------- gitsin kötü. -------------------------------------------------------------------------------- FİLTHY PLAY! bu ne tutarsızlık böyle anlamadım!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 rıza hoca gitmesin de takımda başlıca büyük değişiklikler yapılsın diyorum. artık bundan sonra rıza hoca giderse bjk zor toplanır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: gokhaan, 26 Eylül 2005 15:08 tarihinde demiş ki: said: Passanger, 26 Eylül 2005 11:28 tarihinde demiş ki: said: -Nae, 25 Eylül 2005 19:41 tarihinde demiş ki: Rıza cook Kariyerli bir TD'dir gitmesin Gercekten su topıcde ne yazıldıgını anlamamıssın. Ben dedımkı Rıza gıbı bırını kım yetıstırebılmıs.Bunun uzerıne sız dedınızkı aykut kocaman unal kahraman.Bende rıza kadar karıyerlerı varmı dedım.rıza o ıkısının toplamından daha karıyerlıdır dedım.anladın mı? ya pardon ama yapma allahaskina. aykut kocamandan hangi acıdan daha kariyerli? ankaragucunu ve rizeyi calistirdidamı kariyerli oldu. yada bjk de top oynadıda ondanmı oldu? aslında cevap verip tartışma ortamına girmek gibi niyetimde yok ama aykut kocamana haksızlık yapıldını gorunce dayanamadım. Uefa kupasında febenın tarıhınde olmayan bır basarıyı denızlısporla yakalamak sence karıyer deyılmıdır?Aykutun hangı takımı uefaya katılabıldı?Mılletce hafızamız cok zayıf cok.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 gitti...olmadı..yapamadın...güle güle atom karınca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 gittiiii...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar