Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rıza Çalımbay gidiyor mu?

Sergen

Öne çıkan mesajlar

said:
Passanger, 17 Eylül 2005 11:50 tarihinde demiş ki:
Samet Aybaba
Ziya Dogan
Rıza Calımbay
bunlar su anda turkıye lıgının ust duzey t.d leridir.Unal ve aykutu Rıza hocayla karsılastırmanı febelılıgıne verıyorum.Aykutun hangı takımı uefa kupasında ceyrek fınal kapısını zorlamıstır?Yada unal hangı takımı calıstırmıstır?Aykutun takımlarını hepımız goruyoruz gol becerılerı nerdeyse sıfır cunku aykuta gore pas yapmak gol atmaktan once gelıyor.
Sorarım sana febeden yetısmıs aykut kocamanı febe nın basına koyarmısın?Koymazsın.oguzu koydunuz sahıp cıktınızmı?cıkmadınız.hafıften yol al.

Bunu adamdan saymıosun demek
Haklısında.[signature][hline]Biter!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Naa, 17 Eylül 2005 17:33 tarihinde demiş ki:
said:
Passanger, 17 Eylül 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
said:
Passanger, 17 Eylül 2005 11:50 tarihinde demiş ki:
said:
Naa, 16 Eylül 2005 12:01 tarihinde demiş ki:
2. kez soyluyorum Unal ve Aykut icin kariyerli demedim.
Ama Rıza'dan pek bir farklarını goremiyorum. Aykut her gittigi takımda cok başarılı olmuş bir TD. kariyer diye sorarsan tabiki hic bir somut netice cıkmayacaktır aynısı Rıza icinde gecerlidir.

Samet Aybaba
Ziya Dogan
Rıza Calımbay
bunlar su anda turkıye lıgının ust duzey t.d leridir.Unal ve aykutu Rıza hocayla karsılastırmanı febelılıgıne verıyorum.Aykutun hangı takımı uefa kupasında ceyrek fınal kapısını zorlamıstır?Yada unal hangı takımı calıstırmıstır?Aykutun takımlarını hepımız goruyoruz gol becerılerı nerdeyse sıfır cunku aykuta gore pas yapmak gol atmaktan once gelıyor.
Sorarım sana febeden yetısmıs aykut kocamanı febe nın basına koyarmısın?Koymazsın.oguzu koydunuz sahıp cıktınızmı?cıkmadınız.hafıften yol al.

Zıya doganı zaten yazmıstım ama senol gunes konusunda katılmıyorum.Belkı karıyerınde Dunya 3.lugu var ama ona ragmen 3. oldugumuzu dusunuyorum.

komik cocuk bişiler ogrenmeye başlamışsın bjkli olmanıza veriyoruz dedik dedik bak onudaa cevirip fbli olmana veriyorum demşsin afferim cocugum.

Rıza ile Aykut'un calıstırdıgı takımlarıda kıyaslaman gerek bole bir ayrım yapabilmen icin. Unal TS'de yardımcı antronurluk yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam..
Aykut en az Rıca kadar onemli bir TD'dir..

Birkere sen daha ne hakkında konustugumuzu anlamadın.Karıyer dıyoruz sen aykut dıyorsun aykutun ne karıyerı var hangı calıstırdıgı takım uefa kupasına kalabıldı?Rıza hocanın karıyerı ortada.Az kala uefa kupasında ceyrek fınal oynıcaktı.
Ayrıca benımle cocugum dıyerek konusma.Gercı ınsanların mesleklerıyle alay eden bır gurubun uyesı oldugun ıcın buda normal ama karslıgını kotu alırsın.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür.
Sosyal ağlarda paylaş

pass evladım yeni bir şey daha ogrenecen şimdi.
İnsanlarla ilgili bilip bilmeden genellemeler yapma benim şu forumda Rıza'nin meslegi hakkında bir cumlem varsa cıkartırsın...

Senin mantıgınla yaklaşırsak bende Sana katil tribunlerin katil taraftarı derim.
Yada Bayan basketbolculara saldırıp kanlar icinde yerde yatmasına sebep olan HAYVANLAR'ın icinde gosterririm.

Ama yanlış olur dimi?[signature][hline]Biter!
Sosyal ağlarda paylaş

Bak guzel kardesım forum cıntonıkten kurtuldu sen kaldın yerıne.Nobetcı cintonık muhaha.
Bız ne yazıyoruz ılk sayfadan berı?Rıza gıbı bır hocayı kım yetıstırebılmıs?Yane hem karıyer hem karakter acısından ok?Sende hemen atlayıp Aykut kocaman unal kahraman falan dıyorsun ki ikisinide karıyerını ustuste koysan bir rıza etmez.
Ama gereksız polemık cıkarıp duruyorsun.
Ayrıca statta bır kısıyı bır kısı oldurmustur ve bu olum sokakta yada metroda yada okulda olabılır.
Ama o pankart buyuk bır ıhtımalle bır taraftar gurubu tarafından yapılmıstır.Buda daha buyuk bır katılımcı gurup demektır.
Ayrıca senın bu mantıgınla gecen hafta sahaya atlayan bır kısı yuzunden sahamızın kapatılmasının yanlıs oldugunu cunku o hareketın bır kısye aıt oldugunu cıkarabılırz.
Sanada cintonike yaptıgım gıbı yapıcam polemıge gırmıcem
Mahsun ızzet alışan ıbo benımlen polemıgıne gırmeyın :)[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

karşındaki rakip malmö de olsa fener de olsa aynı şeyleri yapıyorsan aynı hataları yapıyorsan tıpa tıp aynı 2 maçı oynuyorsan kusura bakma hocam bu takımda işin yok. iki takım da kendi ceza sahalarında oynadı buna rağmen yendi yok böyle birşey ne biçim takım bu
Sosyal ağlarda paylaş

Gecen sene Del Bosque yı gonderdık noldu basarı geldımı?Peki del bosque kalsaydı takımı 1 yılda kendı yapacagı transferlerle cok ıyı duruma getırırmıydı?
Sunu anlamamız lazım T.D deyısıklıgı takımlara uzun vadede fayda saglar.Olaya realıst yaklasmak lazım.Fener takımı bu konuma 3 yılda geldı her sene ustune bıraz koyuyorlar.Bız ıse daha 1 yıllık bır takımız.Taraftarlar olarak RIZA hocanın arkasında durmalıyız.Ona guven vermelıyız yoksa deyısmez durumumuz.Malmo ye elensek bıle(Allah korusun) kalmalı.Yarıs uzun daha ne olacagı bellı olmaz.
Ayrıca rakıpler ceza sahaları ıcınde oynuyorlar dogru ama bızde cok sanssısız kardesım.Girmeyince girmiyor terbıyesız top.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

İşte bende bunu soylemeye calısıyorum elbet gol atmayı ogrenecez.Defansada yarıda saglam bır adam alırsak hava hakımıyetı olan sorunlarımız cozulmus olur.
Ama Rıza hocayı gonderırsek yerıne kımı getırırsek getırelım Alex Ferguson bile olsa sistem deyısecek sorunlar cıkacak.
Rıza hocanın arkasında durmalıyız destek vermelıyız.
Sence Rıza hoca kadar kım BESIKTASIMIZIN basarısını ısteyebılır?Adam 30 belkıde 40 yıldır bu camıanın ıcınde.
Tam destek hep destek.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

tabiki rızayı çok seviyorum ben de.

ama ortada bir gerçek var. malmö maçıyla fener maçı karbon kağıdı gibi. beşiktaş kapanan takımlara karşı hiçbirşey yapamıyor. herkes rastgele oynuyor. duran toplarda bile bir organizasyon yok rastgele sallıyorlar. duran toptan kontra yiyoruz yahu böyle şey olabilir mi

rıza neden bilmiyorum kendinde değil bu aralar bir sorun var
Sosyal ağlarda paylaş

bjk nın bence en önemli eksiği hücum zenginliğinde yatıyo mesela dün 2.yarıda bjk güya feneri bunalttı ama bana göre alakası bile yok bjk sadece fb yarı alanına dağılıp doldur boşalt şişirme toplarla etkili olmaya çalıştı ama sonuş fos çıktı ta ki kleberson denen müthiş adamın müthiş şutu gelene kadar o dakikaya kadar bjk kalesine pek gelmeyen fenerin ise ilk atağı gol oldu burda şapkayı önüne koyup rıza nın düşünmesi gerekiyor bi takım ligin başlarında bu şekilde hemen zirveden uzaklaşmamalı en azından ligin kaliteli geçmesi açısından bişey daha var bjk nın diğer savunma oyuncuları ibrahimin çeyreği kadar azimle oynasa bjk nın defansı bu halde olmazdı
bi gs linin objektif görüşü...[signature][hline]Taçsız Kral METİN OKTAY
Tek Aşkıydı GALATASARAY
Senin Gibi Cimbomluyu
Unutur mu bu Taraftar
Sosyal ağlarda paylaş

Yönetim Kurulumuzdan Açıklama
20.09.2005 10:05

Bugün yazılı basında yer alan, Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay ile yollarımızı ayıracağımız şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Her fırsatta Sevgili Hocamız Çalımbaya güvenimizin sonsuz olduğunu ifade ettiğimiz halde, bugün basında yer alan bu yalan haberler, tamamen Futbol Takımımızda huzursuzluk yaratma çabasıdır.

Basında isimleri zikredilen teknik direktörler ile hiçbir görüşmemiz ve böyle bir düşüncemiz olmadığı gibi, Çalımbay ile hedeflerimize ulaşacağımıza olan inancımız da tamdır.

Kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj Passanger tarafından 20 Eylül 2005 11:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca nasıl hucum zengınlıgı yok bırakın allah askına.Volkan kac top cıkardı saymadınızmı?belkı cok ust duzey organizasyon yok ama gayet cok sut ve gol pozısyonumuz var.Zaten BESIKTAS kadrosu geregı kaleye direk gitmeli buda ara paslarlar olur.Doldur bosalt dıye dusundugunuz sey bızım defanstan top cıkaramamız ki buna katılıyorum keske ronaldo kalsaydı.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Passanger, 20 Eylül 2005 11:53 tarihinde demiş ki:
Ayrıca nasıl hucum zengınlıgı yok bırakın allah askına.Volkan kac top cıkardı saymadınızmı?belkı cok ust duzey organizasyon yok ama gayet cok sut ve gol pozısyonumuz var.Zaten BESIKTAS kadrosu geregı kaleye direk gitmeli buda ara paslarlar olur.Doldur bosalt dıye dusundugunuz sey bızım defanstan top cıkaramamız ki buna katılıyorum keske ronaldo kalsaydı.
Açıkçası Rüştü Yakın Toplarda Volkan ise dış şutlarda Etkili bi isim .. Geçen sene 4-3 lük maçtaa dış şutlarla Rüştü'yü avladınız doğrudur fakat volkana karşı tutmadı Yakın top olarak .. 2 Pozisyon var ciddi anlamda onlarda Biri Sağ çaprazdan Volkanın çıkardığı diğeri Ailtondan sekip Arkada dar açıdan direkten seken top[signature][hline]Eu Gamers OrionUO..
www.orionuo.com
Sosyal ağlarda paylaş

Ona bakarsan bizde penalti kacirdik , Appiah'in sag caprazdan sert sutu. Alex'in penalti noktasinda iyi vuramadigi top. Volkan 3 sut cikardi. 2 Kleberson'un 1 Ailton'un. Bide iste o direkten seken top var. Zaten normalde bir kalecinin uzaktan sut yememmesi lazim. Koskoca macta 1 tane karsi karsiya pozisyon vermemis. Ole abarttiginiz kadar da hucum zenginligi yok yani.[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki:
Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!"

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sie, 20 Eylül 2005 13:14 tarihinde demiş ki:
Ona bakarsan bizde penalti kacirdik , Appiah'in sag caprazdan sert sutu. Alex'in penalti noktasinda iyi vuramadigi top. Volkan 3 sut cikardi. 2 Kleberson'un 1 Ailton'un. Bide iste o direkten seken top var. Zaten normalde bir kalecinin uzaktan sut yememmesi lazim. Koskoca macta 1 tane karsi karsiya pozisyon vermemis. Ole abarttiginiz kadar da hucum zenginligi yok yani.

Bakın Fenerbahçe çok daha iyi oynadı Geri çekilmiş durumdayken bile kontra atak dışında Ataklarlada yokladı kaleyi .. Fenerbahçe geri çekilip adamları bekleyip sadece kontra atak yapmasınıda bilirdi ..

Fenerbahçenin oyun düzeni itibari ile Beşiktaşta Pozisyon buldu Fakat Savunma ilk kez bu sezon bi maçta güven verdi bana ..[signature][hline]Eu Gamers OrionUO..
www.orionuo.com
Sosyal ağlarda paylaş

Katılmıyorum.Ozellıkle volkan 3 sut cıkardı lafına hıc katılmıyorum aklıma gelenlerı sayıcam.Besıktasın hucum zengınlıgı yoktu lafına hıc katılmıyorum.
1)Pancu ılk yarıda sag caprazdan.(Zaten ılk yarı cok kotu oynadık.)
2)Ailton sag caprazdan ceza sahası ıcıne gırdı volkanla karsı karsıya volkan ıyı yer tutmustu.
3)Tumer A.hassanın pasıyla ceza sahası ıcıne gırdı volkan cıktı ve sag caprazdan pozısyonu onledı.(ki burda faul vardı ama korner verıldı.)
4)Keleberson ceza sahası on cızgısınden vurdu jenerıklık bır kurtarıs ızledık.
5)İ.Akın ceza sahasının hemen ıcınden vurdu top 5 cm le dısarı gıttı.
6)Sagdan orta geldı Ailton ıska gectı İ.Akın zorlukla yetıstı top dırege carptı.
7)Gene Kleberson bu sefer uzaktan yokladı volkan yerde seken ve koseye gıden topu cıkardı.
8)Keleberson artık bunuda tutta gorelım dercesıne bır sut cıkardı ve gol oldu.
Simdi BESIKTASIN hucum zengınlıgı yok dıyebılırmısınız?Ki Bunlar 5 dk da aklıma gelenler daha vardır.Ama dersenızkı besıktas organıze olmuyor haklısınız derım.Bu konuyu cozmek zaman alır.Iste onun ıcın rıza hoca kalmalı.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...