Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rıza Çalımbay gidiyor mu?

Sergen

Öne çıkan mesajlar

Beşiktaşın Oyununu anlamak gerçekten zor Rıza Hoca mı soyluyor , futbolcular kafasına goremi yapıyor anlıyamadım ama Malmö maçında acayip uyuz oldum. Nedir abi bizdeki bu uzun top atma sevdası beceremiyoruz işte arkalardan uzun top atıp adam kaçırmayı , kendimizi herhalde Real madrid le felan karıştırıyoruz , Beşiktaşın yerden ve kısa pas yaparak oynaması lazım.[signature][hline]Wow: Silvia LvL 60 Orc/Rogue
Lineage2: Wretched LvL 55 Abyss Walker
Knight Online: PoisonTr LvL61 Master Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Naa, 16 Eylül 2005 11:54 tarihinde demiş ki:
GS: Fatih Terim
FB: Aykut Kocaman
TS : Unal Karaman.

rızaya kariyersiz diyenlere sorarım o zaman, ünalla aykutun kariyerindeki başarılar nelerdir?[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki:
pardon
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Naa, 16 Eylül 2005 11:54 tarihinde demiş ki:
GS: Fatih Terim
FB: Aykut Kocaman
TS : Unal Karaman.

fatih terimi bende yazdım zaten ama ne unal nede aykut RIZA hocanın kalıtesınde ınsanlar bence.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bathory, 16 Eylül 2005 10:14 tarihinde demiş ki:
be$ikta$lılar malmö maçını niye bu kadar ciddiye alıyor anlamıyorum..
malmönün gücü ortada,be$ikta$ınki de..
be$ikta$ eger orda gerçek gücünün 25%ini oynasa bile geçecektir turu rahatlıkla..
bu maçı kıstas olarak almamalı bence rıza hocanın kariyerinde.

katılıyorum...

beşiktaşın durumu tamamiyle rakiplerin kötü futbolundan kaynaklanıyor.. daha doğrusu 11 adamlar ceza sahalarının içinde beklemelerinden kaynaklanıyor , buna ne kadar futbol denir bilinmez..[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
pardon
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Naa, 16 Eylül 2005 11:56 tarihinde demiş ki:
Rızaya Kariyersiz demedim ben. kariyersiz diyenlerde Aykut ve Unal icin kariyerli demediler.
Sadece Passengerin hani sizin yetiştirdiklerini demesi uzerin yazdım.. yine bol keseden atmaya başladıda baştan tutalım ucunu..

aykut ve ünalın kariyeri nedir onu soruyorum sana :)[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
pardon
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Naa, 16 Eylül 2005 12:01 tarihinde demiş ki:
2. kez soyluyorum Unal ve Aykut icin kariyerli demedim.
Ama Rıza'dan pek bir farklarını goremiyorum. Aykut her gittigi takımda cok başarılı olmuş bir TD. kariyer diye sorarsan tabiki hic bir somut netice cıkmayacaktır aynısı Rıza icinde gecerlidir.

demek istediğim olay da bu...

rıza olsun , aykut olsun , özellikle türkiye gibi bi ülkede , 3 büyüklerin herhangi birinde görev yapamadan nasıl kariyer yapabilirlerki? yerli teknik direktörlerimiz , konyasporu çalıştırdıktan sonra , milana gidemiyecekerine göre , 3 büyüklerde boy göstermeleri gerekiyor.

bak ziya doğana , çakı gibi takım kurmak ister , ama santrafor alamaz klüp , istifa eder...[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
pardon
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EagleEye, 15 Eylül 2005 23:26 tarihinde demiş ki:
rızaya 1.5 yıl kredi vermemiz lazım falan diyodu yönetimden biri geçen.bende katılıyorum.daha sezon başından bu kadar ağır eleştirmemek lazım.

onu diyen başkandı.. :)[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

bence rıza besıktastan once calıstıgı takımlarda gayet basarılıydı zaten gecen sezonun 2. yarıda basarılıydı

neyse oyle 1 2 macla t.dırektor gonderılmez yani

bu arad rıza denizlisporla uefa da ceyrek final kapısından dondu yani

ben rıza ya guvenıyorum ınsallah verırımız artcak[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

said:
jacabo, 16 Eylül 2005 12:58 tarihinde demiş ki:
bence rıza besıktastan once calıstıgı takımlarda gayet basarılıydı zaten gecen sezonun 2. yarıda basarılıydı

neyse oyle 1 2 macla t.dırektor gonderılmez yani

bu arad rıza denizlisporla uefa da ceyrek final kapısından dondu yani

ben rıza ya guvenıyorum ınsallah verırımız artcak

bu takımdan bi cacık olmaz hiç boşuna ümitlenmeyin..

ayrıca şunuda anlamıyorum , geçen sene başarısız olan boskenin , ligdeki girişinde 2 beraberliği 2de mağlubiyeti varı... rıza ise 2 beraberlik 1 yenilgi aldı.

rızadan bu kadar ümitliyiz , ama boskeden neden olamadık , ben burd akendimle çelişiyorum işte..

hem boske daha tontondu :D[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
pardon
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ama Rıza'dan pek bir farklarını goremiyorum. Aykut her gittigi takımda cok başarılı olmuş bir TD. kariyer diye sorarsan tabiki hic bir somut netice cıkmayacaktır aynısı Rıza icinde gecerlidir.

Samet Aybaba
Ziya Dogan
Rıza Calımbay
bunlar su anda turkıye lıgının ust duzey t.d leridir.Unal ve aykutu Rıza hocayla karsılastırmanı febelılıgıne verıyorum.Aykutun hangı takımı uefa kupasında ceyrek fınal kapısını zorlamıstır?Yada unal hangı takımı calıstırmıstır?Aykutun takımlarını hepımız goruyoruz gol becerılerı nerdeyse sıfır cunku aykuta gore pas yapmak gol atmaktan once gelıyor.
Sorarım sana febeden yetısmıs aykut kocamanı febe nın basına koyarmısın?Koymazsın.oguzu koydunuz sahıp cıktınızmı?cıkmadınız.hafıften yol al.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

ben sene başında besiktaşta çok güzel bi hava görmüşütüm ama göstermelikmiş galiba ilk vaduz maçından sonra bozulmaya başladı giderek de kötüleşiyor.

Bu konuda ahmet çakara katılıyorum . Bence Rıza Hoca küçük takımların hocası olmalı[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
Önümüzde sonsuzluk var...
-Ömer Hayyam
Sosyal ağlarda paylaş

Şunu anladım ki bu iş Türk teknik adamlarla olmuyor ..

Malesef napalım..Olmuyor işte...Israr etmenin çok büyük bir faydası olmayacak..Tamam Rıza bizim canımız,abimiz ama profösyonel düşünmek gerekiyor..

Bence yenildiğimiz takdirde Rıza Hocamız gidebilir ...[signature][hline]Tek İstediğimiz Eşitlik ; Başka Birşey Değil-----bir bjk taraftarı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Passanger, 17 Eylül 2005 11:50 tarihinde demiş ki:
said:

Samet Aybaba
Ziya Dogan
Rıza Calımbay
bunlar su anda turkıye lıgının ust duzey t.d leridir.Unal ve aykutu Rıza hocayla karsılastırmanı febelılıgıne verıyorum.Aykutun hangı takımı uefa kupasında ceyrek fınal kapısını zorlamıstır?Yada unal hangı takımı calıstırmıstır?Aykutun takımlarını hepımız goruyoruz gol becerılerı nerdeyse sıfır cunku aykuta gore pas yapmak gol atmaktan once gelıyor.
Sorarım sana febeden yetısmıs aykut kocamanı febe nın basına koyarmısın?Koymazsın.oguzu koydunuz sahıp cıktınızmı?cıkmadınız.hafıften yol al.

Zıya doganı zaten yazmıstım ama senol gunes konusunda katılmıyorum.Belkı karıyerınde Dunya 3.lugu var ama ona ragmen 3. oldugumuzu dusunuyorum.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Trasty, 17 Eylül 2005 14:15 tarihinde demiş ki:
said:
Passanger, 16 Eylül 2005 11:48 tarihinde demiş ki:

Rıza hocaya butun BESIKTAS 4 elle sarılmalıyız.Hangı kulup yetıstırebılmıs bır RIZA?Fatıh Terımden baska yok.

Ziya Doğan ?
Şenol Güneş ?
Araştırmadan şey yapmadan yazmayın şuraya..

Bak bakalım Ziya Doğanı kim yetiştirmiş...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Passanger, 17 Eylül 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
said:
Passanger, 17 Eylül 2005 11:50 tarihinde demiş ki:
said:

Samet Aybaba
Ziya Dogan
Rıza Calımbay
Sorarım sana febeden yetısmıs aykut kocamanı febe nın basına koyarmısın?Koymazsın.oguzu koydunuz sahıp cıktınızmı?cıkmadınız.hafıften yol al.

Zıya doganı zaten yazmıstım ama senol gunes konusunda katılmıyorum.Belkı karıyerınde Dunya 3.lugu var ama ona ragmen 3. oldugumuzu dusunuyorum.

komik cocuk bişiler ogrenmeye başlamışsın bjkli olmanıza veriyoruz dedik dedik bak onudaa cevirip fbli olmana veriyorum demşsin afferim cocugum.

Rıza ile Aykut'un calıstırdıgı takımlarıda kıyaslaman gerek bole bir ayrım yapabilmen icin. Unal TS'de yardımcı antronurluk yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam..
Aykut en az Rıca kadar onemli bir TD'dir..[signature][hline]Biter!
Sosyal ağlarda paylaş

kimse aykuta dandik demedi...

konuyu başından itibaren okursan , türk teknik direktörlerin kariyerleri ile alakalı konuşuyoruz.

ziya doğanında kariyerinde bol bol istifa var, birde malatyayı şaha kaldırması...[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
pardon
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...