Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rıza Çalımbay gidiyor mu?

Sergen

Öne çıkan mesajlar

Biz rıza hocayı seviyoruz ama oynattığı sistemi,anlaşılmaz ve hiçbir organizasyonu olmayan rezil futbolu ve yaptığı transferleri gördükten sonra bu iş onunla olmayacak gibi görünüyor.(ailton ve klebersonu yönetim aldı) .Özellikle youlaya taraftarların sabrı taştı malmö maçında.
Görünen o ki bu takım 3 gün sonra fenerbahçeye rahat yenilir bu haliyle ...eğer böyle birşey olursa rızanın işi biter gibi geliyor...taraftarda tepki göstermeye başladı çünkü...
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bunu anlamiyorum .

bjk gibi takima dogru duzgun kariyeri olmayan bir hocayi neden getirirler . gecen sene bizim hagiyi getirmemiz gibi hatadir riza hoca karari da .

o degil adamlar gelecekte kaliteli hoca olacaklarsa bile bitiyor kariyerleri boylece .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

2 Maça yenildi diye kimse kimseyi yollamaz. Saçmalamayın.
Klasik Türk yorumu ; Bunda yenildi öbüründede yenilirse kesin gider.
Ne ki bu hiç başarısız sonuç almayacakmı?[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz.
Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...
M.İRFAN
Moderatör Insight ¹³
Sosyal ağlarda paylaş

said:
insight, 15 Eylül 2005 23:20 tarihinde demiş ki:
2 Maça yenildi diye kimse kimseyi yollamaz. Saçmalamayın.
Klasik Türk yorumu ; Bunda yenildi öbüründede yenilirse kesin gider.
Ne ki bu hiç başarısız sonuç almayacakmı?

taraftar ve camia geçen sezon gibi ilk 1 ayda ligden ve avrupadan düşmeye sabredemez..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EagleEye, 15 Eylül 2005 23:26 tarihinde demiş ki:
rızaya 1.5 yıl kredi vermemiz lazım falan diyodu yönetimden biri geçen.bende katılıyorum.daha sezon başından bu kadar ağır eleştirmemek lazım.

Bana komik gelen yönetimin kendi kredisini çok uzun vadeli görmesi. Üstüste 2. senede 2. teknik direktörle 2. başarısızlıkta yönetim falan da kalmaz.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cemad, 16 Eylül 2005 00:52 tarihinde demiş ki:
valla malmoyu gecemezsek üstüne feneri de yenemezsek bu takımda işi ne. kayseriyi yensin diye mi geldi takıma

gecen sene 4-3 yenince ole demiodunuz ama :P

biraz sabir yahu, geldiginden beri kac mac kaybettiki adam?[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi!
Sosyal ağlarda paylaş

be$ikta$lılar malmö maçını niye bu kadar ciddiye alıyor anlamıyorum..
malmönün gücü ortada,be$ikta$ınki de..
be$ikta$ eger orda gerçek gücünün 25%ini oynasa bile geçecektir turu rahatlıkla..
bu maçı kıstas olarak almamalı bence rıza hocanın kariyerinde.[signature][hline]g3nksquad
lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

Besıktasın asıl sorunu rakıplerının top oynamak ıstememesı.22 kısı rakıp ceza sahası ıcınde oynuyor nerdeyse.Iste boyle durumda kım lazım besıktasa Ailton.Ama ailton sakat nıye sakat?Turkıye 1.liginde oynayan Ç:RİZE nin sahası yuzunden.
Skor avantajını ele gecırırse BESIKTAS farka gıder ama bunu yapamıyoruz.
Rıza hocaya butun BESIKTAS 4 elle sarılmalıyız.Hangı kulup yetıstırebılmıs bır RIZA?Fatıh Terımden baska yok.
Maclarda alınan skorlar benı hıcbır mac rakıp ıyı oynadı ondan yenıldık dedırtmıyor.90 dk bastırıyoruz sonra butun mac bır koner atan takım o kornerden golu buluyor.
Rıza hocanın hatası yokmu var.Madem 3 lu oynıcaktık sarkık oyunun bence en ıylerınden RONALDO neden gonderıldı.
BESIKTAS 4-4-2 oynamalı bence boylece İ.AKIN gibi A:Tandogan gıbı hucum gucu yuksek oyuncaların performansı yukselır.Ve kaleye cepheden gıtmelıyız.Her defansı hallac pamugu gıbı atacak oyuncularımız var.Ama sagdan soldan muz ortalarla bu iş olmaz.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...