Sergen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Biz rıza hocayı seviyoruz ama oynattığı sistemi,anlaşılmaz ve hiçbir organizasyonu olmayan rezil futbolu ve yaptığı transferleri gördükten sonra bu iş onunla olmayacak gibi görünüyor.(ailton ve klebersonu yönetim aldı) .Özellikle youlaya taraftarların sabrı taştı malmö maçında. Görünen o ki bu takım 3 gün sonra fenerbahçeye rahat yenilir bu haliyle ...eğer böyle birşey olursa rızanın işi biter gibi geliyor...taraftarda tepki göstermeye başladı çünkü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 relax ol beşiktaş bu unutma[signature][hline]Siyahin zindan olsun Beyaz Aydinlik . Herkeze nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK... erkek adam renkli takım tutmaz www.2pac.com www.snoop-dogg.com www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 fenerede yenilirlerse rıxa hoca gider..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 2pac i bir turlu ciddiye alamiyorum artik....[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ben de bunu anlamiyorum . bjk gibi takima dogru duzgun kariyeri olmayan bir hocayi neden getirirler . gecen sene bizim hagiyi getirmemiz gibi hatadir riza hoca karari da . o degil adamlar gelecekte kaliteli hoca olacaklarsa bile bitiyor kariyerleri boylece .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 2 Maça yenildi diye kimse kimseyi yollamaz. Saçmalamayın. Klasik Türk yorumu ; Bunda yenildi öbüründede yenilirse kesin gider. Ne ki bu hiç başarısız sonuç almayacakmı?[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Dorsia, 15 Eylül 2005 23:02 tarihinde demiş ki: 2pac i bir turlu ciddiye alamiyorum artik.... tınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn[signature][hline]Siyahin zindan olsun Beyaz Aydinlik . Herkeze nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK... erkek adam renkli takım tutmaz www.2pac.com www.snoop-dogg.com www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: insight, 15 Eylül 2005 23:20 tarihinde demiş ki: 2 Maça yenildi diye kimse kimseyi yollamaz. Saçmalamayın. Klasik Türk yorumu ; Bunda yenildi öbüründede yenilirse kesin gider. Ne ki bu hiç başarısız sonuç almayacakmı? taraftar ve camia geçen sezon gibi ilk 1 ayda ligden ve avrupadan düşmeye sabredemez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 rızaya 1.5 yıl kredi vermemiz lazım falan diyodu yönetimden biri geçen.bende katılıyorum.daha sezon başından bu kadar ağır eleştirmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bjk fb maçındada bole oynarsa 5 tane yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Bazen 5 yemek de hayırlı olabiliyor uzun vadede.Eğer bjk düzelicekse fb den 5 yedikten sonra keşke yese.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 alakası yok hiçbir yere gitmiyor!!!![signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 fenerbahçe maçı kader maçı.kazanılacak galibiyet takımıda rızayıda kendine getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bence, del bosque gibi olmasin,o da feneri yenip credi kazanmisti ama sonra ne avrupa kaldi ne lig. yani bence fenere 10 tane atsa bile bu turu gecemezse bi degeri yok yani.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 rızanın kredisi bol bence en az 2 yıl kalır kalmalıda ayrıca bjk mac kaybetti turu deil oyuzden daha bişey yok ortada[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: EagleEye, 15 Eylül 2005 23:26 tarihinde demiş ki: rızaya 1.5 yıl kredi vermemiz lazım falan diyodu yönetimden biri geçen.bende katılıyorum.daha sezon başından bu kadar ağır eleştirmemek lazım. Bana komik gelen yönetimin kendi kredisini çok uzun vadeli görmesi. Üstüste 2. senede 2. teknik direktörle 2. başarısızlıkta yönetim falan da kalmaz.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 2. başarısızlık olarak görmemek lazım şimdiden.en azından bi yarım sezon beklenmesi daha doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 2 macta td yollanirmi yahu gaz olmayin[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 valla malmoyu gecemezsek üstüne feneri de yenemezsek bu takımda işi ne. kayseriyi yensin diye mi geldi takıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Yönetim gönderemez rızayı,gönderdiği gün istifasını verir...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: cemad, 16 Eylül 2005 00:52 tarihinde demiş ki: valla malmoyu gecemezsek üstüne feneri de yenemezsek bu takımda işi ne. kayseriyi yensin diye mi geldi takıma gecen sene 4-3 yenince ole demiodunuz ama :P biraz sabir yahu, geldiginden beri kac mac kaybettiki adam?[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Şu anki durumu 2. başarısızlık olarak yorumlamak doğru olmaz. Bu konuda katılıyorum 2. başarısızlık olarak yorumlanacak durumu varsayarak yazdım yukarıdakini.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Beşiktaş bu gibi durumlarda yani kötü oynadığı,döküldüğü zamanlarda her ne hikmetse hep Fenerbahçeyi yenmiştir.Fenerbahçenin normalde fark atması gerekirken Beşiktaş almıştır maçları.Ben Fenerliyim ama bu dandik Beşiktaş bizi yener gibi geliyor bana.Rıza'da gitmez böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 be$ikta$lılar malmö maçını niye bu kadar ciddiye alıyor anlamıyorum.. malmönün gücü ortada,be$ikta$ınki de.. be$ikta$ eger orda gerçek gücünün 25%ini oynasa bile geçecektir turu rahatlıkla.. bu maçı kıstas olarak almamalı bence rıza hocanın kariyerinde.[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Besıktasın asıl sorunu rakıplerının top oynamak ıstememesı.22 kısı rakıp ceza sahası ıcınde oynuyor nerdeyse.Iste boyle durumda kım lazım besıktasa Ailton.Ama ailton sakat nıye sakat?Turkıye 1.liginde oynayan Ç:RİZE nin sahası yuzunden. Skor avantajını ele gecırırse BESIKTAS farka gıder ama bunu yapamıyoruz. Rıza hocaya butun BESIKTAS 4 elle sarılmalıyız.Hangı kulup yetıstırebılmıs bır RIZA?Fatıh Terımden baska yok. Maclarda alınan skorlar benı hıcbır mac rakıp ıyı oynadı ondan yenıldık dedırtmıyor.90 dk bastırıyoruz sonra butun mac bır koner atan takım o kornerden golu buluyor. Rıza hocanın hatası yokmu var.Madem 3 lu oynıcaktık sarkık oyunun bence en ıylerınden RONALDO neden gonderıldı. BESIKTAS 4-4-2 oynamalı bence boylece İ.AKIN gibi A:Tandogan gıbı hucum gucu yuksek oyuncaların performansı yukselır.Ve kaleye cepheden gıtmelıyız.Her defansı hallac pamugu gıbı atacak oyuncularımız var.Ama sagdan soldan muz ortalarla bu iş olmaz.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar