Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

benim kedim dumanın en tatlı fotorafı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dünyada gördüğüm en sesli mırlayan kedidir...=)

ne yazıkki haftalardır hasta bütün gün öksürüyor her gün iğne yiyor :( iyileşir umarım :(:(:([signature][hline]-can i be a vampire?
-come with me...
-where?
-here...hrgttt(ısırma efekti)
Mesaj tarihi:
tasma super =D[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
aaaaaa süper olmuş
benimkininde böle bi pozu var ( esnemeyi kaçırdım ama )
du bulayım bende ekliyim
bu arada tasmalarda aynı[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
Duman benim kedim be, isim hakkı saklıdır, dava aççam süründürcem ikinizi de.

Ehe çok tatlı herif.

Geçmiş olsun bu arada.
Mesaj tarihi:
Geçmiş olsun!! Gerçekten çok güzelmiş.. (maşallah)
Ben tüğlerini çok beyendim :D Mıncırasım geldi yafff[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor
Mesaj tarihi:
kedi alırsam ismini duman koycam nihhaa[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
Rengi muhteşem yirim onu ben
Geçmiş olsun Duuumaaaan ![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani / Gizli Ninja2

Diablesse Burning Legion
Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki:
accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun
Mesaj tarihi:
said:
Nefr, 03 Ekim 2005 10:15 tarihinde demiş ki:
Duman benim kedim be, isim hakkı saklıdır, dava aççam süründürcem ikinizi de.

Ehe çok tatlı herif.

Geçmiş olsun bu arada.

yok Duman bahcelievler anadolu lisesindeki bizim kantinin kedisinin adı bi kerem 1996 da ben geldim daha öncesi de vardı kedinin :) cocugu oldu onada kücük duman sonra anası ölünce duman kaldı adı onunda :)[signature][hline]:))) !!!
........................
Mesaj tarihi:
tuyler halı gibi super =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Mesaj tarihi:
heh şirinmiş baya ama o tasmanin ucunu kesiverin ya bi makasla.. rahatsiz eder[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-

[Bu mesaj MeSh tarafından 05 Ekim 2005 16:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Duman neden hasta oldu bilmiyorum ama...

Benim kedimde bi aralar böyle hastalanmıştı...

Yaşı gelmeden yıkadınmı kediyi...

1.5 yaşına kadar kediler asla banyoya sokulmamalıdır bunu çok iyi bilmeniz gerekir...

2. olarakta kediniz tüy döküyorsa gene banyoya yaşı geçmiş olsa bile 1 yılda 1 kez sokmanız en uygun olanıdır...[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Mesaj tarihi:
said:
lilynessy, 04 Ekim 2005 17:52 tarihinde demiş ki:
süper kedi...
başka fotoda isterik:)

tamam:)

yemin ederim hep böyle uyuyor:)[signature][hline]-can i be a vampire?
-come with me...
-where?
-here...hrgttt(ısırma efekti)
Mesaj tarihi:
harika ya yavrusu olursa istiyorum 1 tane =D[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Mesaj tarihi:
[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
  • Yeni Oluştur...