asas Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 amatör turk ve yabancı metal gruplarının kendı parcalarını veya ozellıkle coverlarını bulabılecegım bır sıte var mı?
Slider Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 www.metaltr.net var mp3 var mı bilmiyorum önceden com la bitiyodu mp3 olduğu için dava açılmış fln. bi incele istersen.[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 edit:Yannıs mesaj prdn... [Bu mesaj circirbocugu tarafından 17 Ekim 2005 21:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 niye sildiniz ki postu ben hakikaten gidebilirim o bakımdan attım allah allah[signature][hline][b]cats rulz =) bir gün bu köşede sessiz sedasız hıçkıra hıçkıra ağlayacagım ; şu lanet kaderime sitemler edip tanrıya son defa yalvaracagım ; güzel gözlerin gelecek aklıma solup gideceğim en güzel çağımda ;sesin hep beni çağırdıgında , bu sokaklara haykırdıgında artık burada olmayacağım.
Öne çıkan mesajlar