Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ariel-ufak bir deneme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

baslik yeterince acık, renklendirmek istemedim boyle kalması daha guzel geldi sanki,ufak bir armagandi bu,izin verildi(ehu) ve sizlerle paylaşıyorum, eleştrilere acıgım yalnız manevi degeri var biraz dikkatli olursanız kırmamıs olursunuz beni, :)

[spo1=cok buyuk oldu boyle koyalim :)][/spo] [signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]

[Bu mesaj dory tarafından 31 Ağustos 2005 22:25 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
keşke bıraz ufaltsaydınde butun resmi tek seferde görebilseydik[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş byte olurdu
Mesaj tarihi:
evet böle pek daha iyi[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu

[Bu mesaj Cuce tarafından 31 Ağustos 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
evet oldukça sevimli...bir çizgifilm karakteriydi değil mi?deniz kızı bir şeylerdi...[signature][hline]:rock:Calling our to the gathered masses;
their answers so silent:rock:
Mesaj tarihi:
popo cizenlere 5 sayfa yorum yapiyolar bunun yorumu az kalmis :/
dogru ama scanli hali kotu gozukuyor dolabimin uzerinde daha güzel :) up! yukarıya cıksın da daha fazla kişi görsün deniz kızını :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
hah daesu valla güldürdün :) süperdi saol ihihi[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:

tum yeteneksizliğim ve fotoşap özürlülüğüm ile renklendirmeye caliştim, bu konuda gostereceginiz her taktige ve ip ucuna acıgım, aradaki beyazlıklar vs kotu oldu :/[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]

[Bu mesaj dory tarafından 15 Eylül 2005 23:44 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...