Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neydiler Ne Oldular

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Biraz önce eskiden yazılan konuları okuyordun da 1 yıldan eski mesajları şimdi burada oyunu macro'suz falan oynayın diyenler o zamanlarda hepsi bu tür programları kullanıyorlarmış. Hatta bazıları bu yüzden hacklenmiş. Bir kaç örnek Buzi, Rapboyz, AresMajere vb...
Bunlar gibi daha onlarcası var. Birde hiç değişmeyen biri var o da Lonely. O zaman bırakın şu macro işini diyen bir tek o varmış.[signature][hline]Server: Diez1
ID: Dexteriyus-Holydexteriyus
Kimse bana hakaret için noob demesin. Ben zaten noob'um. +6 Chitin setle ve sadece +6 takilarla ne olunulabilir ki?
Mesaj tarihi:
İnsanların nereden nereye geldiklerini anlatmak istedim bilmeyenler için. Yanlış anlamayın ben onları kötülemek için değil gelişimi göstermek için yazdım olayı. Keşke herkes böyle geliştirebilse kendini.[signature][hline]Server: Diez1
Kimse bana hakaret için noob demesin. Ben zaten noob'um. +6 Chitin setle ve sadece +6 takilarla ne olunulabilir ki?
Mesaj tarihi:
ya ciddi ciddi can sıkıntısına kapılıp ben bir topic açayımda ne olursa olsun diyemi düşünüyorsunuz.
artı lonely yi niye boldla yazdın.
yani sadece 1 kişimi banlanmadı bu oyunda?
Mesaj tarihi:
Yaa anlamadım ben sizi. Gereksiz değil bence ben oyunun hilesiz hurdasız oynandığını göstermek istedim ama nedense herkes bazı şeyleri söyledim diye rahatsız oldular.
Hadi diyelim ben bu konuyu öylesine açtım sen neden cevap veri up olmasını sağlıyorsun? Ayrıca koyu renkle yazmamın sebebie sevdiğim bir insan olması. Gerçi siz bundan da bir mana çıkarırsınız ama...

Ayrıca dikkat edersen vktk ben boş yere konu açmam. Hiç benim yazdıklarını okumadığın belli oluyor. Bilip bilmeden genele yorum yapıyorsun. Benim daha önce attıklarımı oku bak baklım boş mu yazmışım.

[signature][hline]Server: Diez1

[Bu mesaj Dexteriyus tarafından 17 Ekim 2005 11:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya banane daha önce yazdıklarından
istersen 30 ciltlik osmanlı tarihi yaz, istersen kımıl zararlısı üzerine yazı yaz.
zaten herkes biliyor bu oyunun hilesiz hursasız oynanabildiğini; zaten herkes biliyor third-party programların legal olmadığını.
way efendim neymiş nereye gelmiş.
o halde banlanmayan herkesin ismini yazalım buraya.
hadi arkadaşlar başlatıyorum hurra.
VAnGeLBirde hiç değişmeyen biri var o da Lonely.bu ne demek ya yani diğerleri değiştimi?
ya se hile yapan herkes banlandımı sanıyorsun?
adamların üzerinde full shell ste +8 +9 lar.
raptor; shard +8 +9 lar.yani bu mu kıstas. (Bu arada lonely kimdir tanımam bilmem,yazılan yanlış)[signature][hline]Name: VAnGeL
Clan: Apocalypse
Lvl: 6x
Class: Berserker Hero
Nation: Karus
Server: Diez

[Bu mesaj vktk tarafından 17 Ekim 2005 11:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ah be hile nelere kadirsin.heralde nesli tükenmeye yüz tutmuş.oyunu hilesiz hurdasız oynayan baya az ve özel kişi war.bugüne kadar hile yapmadım bundan sonrada yapmam..
yapanada takmam abi ben hilesiz oyunuma bakarım...
insanın içinde olmalı azcıx
Mesaj tarihi:
vktk boş konuşuyorsun. Benim mesajımda banlanmakla ilgili bir şey geçiyor mu? Ben banlanmadı diye Lonely yazmadım ki sevdiğim biri olarak yazdım. Adamın yaptığı çalışmalar güzel. Bundan dolayı yazdım. Senin bu sinirin, kibirin neden anlamadım.
Son kez yazıyorum daha fazla up'lanmasın.
Ben sadece adamların gelişimlerinden bahsetmek istedim. Mesela AresMajere o zaman hacklenmiş. Tamamen çıplak kalmış ama toparlamış. Bunları anlatmaya çalıştım ama tabii ki anlayana...[signature][hline]Server: Diez1
Mesaj tarihi:
emin ol senden çok çok daha iyi anlıyorum ne yapmak istediğini.
ok anlama uzmanı arkadaş saçma sapan ve gereksiz bu topiğinin sende anladın bir boka yaramadığını, şimdide bana bok atmaya başla.
artık düzgün yazma ihtiyacı bile duymuyorum çünkü zaten forum almış başını gidiyor.
ya kardeş banane lonely nin ne yaptıklarından.
o halde herkes başlasın şu adam çok iyi şu adam 5 cami yaptırmış geyiklerine.
senin anlama kapasiten açtığın topiği savunmaktan ileriye gidemiyor.[signature][hline]Name: VAnGeL
Mesaj tarihi:
kimmiş onlar ?[signature][hline]Name : Marla_Singer
Server : Ares
Lvl : 62
NP : 87xxx
Job : Arch Mage (paper)
Not : Satıldı :(
Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
Mesaj tarihi:
Burda o deişti bu hiç deişmedi gibi saçmalıklarla hiçbir oyuncuya aslılsız suçlamalarda bulunamazsın. Burda senin bilmediğin ve o tür işlere ömrü boyunca bulaşmamış öyle insanlar var ki... İster bulaşsın ister ulaşmasın bu izi ilgilendirmez. Hem biz burda "Sen bulaştın sen şöylesin böylesin bırak bu işleri defol vs vs" desek adam bizi dinleyip programları kullanmayı bırakıcak mı? Lütfen böyle topicler açmadan önce 1-2 dk düşünün olur mu. Burda bu kadar kişinin lafını işitmeye değmez bence...[signature][hline]Server: Diez
Nick: Catastrope
Clan: Legendery
Speciality:Shadow Vain
Job: Archer
np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D
Mesaj tarihi:
Buda kapak olur umarım.
http://forum.paticik.com/view.php?id=100986
Biz burda 10-15 kişiydik,gayet de düzgün bir ortamdı,şimdiki gibi
"bok-tan" ve seviyesiz değildi.
Burdaki herkes hackti-macroydu sizden çok önce zaten tartıştı.
Herkeste denedi diyebilirim.
Denemedim diyen çıksın "denemedim desin"helal olsun diyim.(eskiler için söylüyorum).
Ben orada Fatihkaraca(lonely) ile kavga ettiğim için bu bölümden bi süreliğine uzaklaştırılmıştım,o süre zarfında açtığım diğer hesaptır o banlanmış görünen hesap.
Eskilerden,hala burada kalanlardan bana bir kişinin dupe-hack gibi ciddi bişiler yaptığını söyleyin bende şurda eşek gibi anırayım(bişi bulamadım bi an,neyse).
Saygılar,sevgiler.[signature][hline]Buz
Noob W/MO =GW=
Yumurta sana dokunuyorsa,sende git tavuga dokun.
Mesaj tarihi:
Ya beyler uzatmayın ben sizlerin gelişimi örnek olsun diye yazdım. Güzel işler yaptığınız için yazdım ama anlamadınız. Ben banlanmak demedim. Ben banlanmışlar demedim Hacklenmişler dedim neden anlaşamıyoruz?[signature][hline]Server: Diez1
Mesaj tarihi:
ya sende kesin problem var
kardeş sadece sen anlamıyorsun
bana mesaj atmauplanmasın dedin.
o halde aynı metaneti sendende bekliyorum.
atma bakalım nasıl uplanacak bu saçma sapan topiğin.
ok banlanmak demeyelim, banane onane sanane milletin bir yıl boyunca veya başka sürelerde yaşadıklarından.
hadi canım benim sen yarınki ödevlerine bak birazcık.[signature][hline]Name: VAnGeL
Mesaj tarihi:
sen benim ödevi yap bende senin olurmu :)[signature][hline]Nolur bu imza için PM ye cevap yazın :( :( ;
Yaw ben hangi charı kasacaıma karar vermedim
Roque archery mi olsam yoksa roque assasin mi yoksa warriormu sizce hangisi ii nolur yardım edin :(((
Mesaj tarihi:
daha toy abisi boşverin =)

kendi kendini rezil eden bir insan bu sıralar oldukça çok görüyoruz... =)

olum buzi çok kıskançsın neden kıskanıyorsun haa neden !!! :D[signature][hline]Jabba

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Mesaj tarihi:
vktk benim yasim 25 bilmeden sallama. Üni. bile bitti. Sen herkesi kendin gibi çocuk sanma.[signature][hline]Server: Diez1
Mesaj tarihi:
afferim sana
zeki kardeşim benim.
utanın be bakın up lamayacak genç üniversite bile bitirmiş.
yuh size halen ko muş kosp muş.
bak üniversite bitirmiş abimiz.
abi diyebilirmiyim sana.
istersen çocukluğunu dönelim, geceleri karanlıktan korkarmıydın.
azıcık utanma duygun varsa uplama şu topici.
thats all.[signature][hline]Name: VAnGeL
Mesaj tarihi:
Bu aralar en ilgimi çeken şey sadece sonunda kavga çıkan topiclerin en çok posta sahip olduğu... Ne bu kardeşim tvde yayınlanan absürd yarışmalardaki mantık gibi kavga eden ilgimi çekiyor burda??
Adam gibi topicler aşağı sıralara gidip kaybolurken neden;
Senin charın şöyle hack kullanıyo...
Şu böyle hack şöyle macro kullanmış...
Sen bana xxxx vurdun ben 1 vuruşta öldüm sen kospçusun!...
ve bilimum acaip suçlamalar içeren gereksiz topicler mi ilginizi bu kadar çekiyor arkadaşlar?? Hadi bi topic açalım ve bütün tanıdığımız herkesi suçlıyalım, herkese hakaretler yağdırıp iftiralar atalım olmaz mı?? Hem böylece tüm zamanların en çok post yazılan topicinde starterı oluruz ha? Nasıl fikri beğendiniz mi??

Eğer böyle düşünen biri olmadığınızı çevredekilere göstermek istiyorsanız bu ve bunun gibi topiclere msj atmayın! Bu benim bu ve bunun gibi topiclere yazılan son postumdur...

Not:Haa beni sallamazsınız hatta "Sen ne karışıyon xxxxx!!!" yada "Paticiğin derdi seni mi gerdi?" gibi sözler sarfederseniz size ne desem boş zaten... [signature][hline]Server: Diez
Nick: Catastrope
Clan: Legendery
Speciality:Shadow Vain
Job: Archer
np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D
Mesaj tarihi:
###All kosp users are being banned### nnoticesi geçti diezden su an:) hemde tam ben bu topıgı okurken heheh[signature][hline]Server: Diez
Character: Paladin
Level: 62
Np: 22xxx
cLan: EsCaPe
Mesaj tarihi:
said:
Dexteriyus, 17 Ekim 2005 10:58 tarihinde demiş ki:
Biraz önce eskiden yazılan konuları okuyordun da 1 yıldan eski mesajları şimdi burada oyunu macro'suz falan oynayın diyenler o zamanlarda hepsi bu tür programları kullanıyorlarmış. Hatta bazıları bu yüzden hacklenmiş. Bir kaç örnek Buzi, Rapboyz, AresMajere vb...
Bunlar gibi daha onlarcası var. Birde hiç değişmeyen biri var o da Lonely. O zaman bırakın şu macro işini diyen bir tek o varmış.

Lol ben hic hacklenmedimki :D sadece KO Hacktan Banlandım.
ayrıca ben kimseye macro vs kullanmayin demiyorum.Kullanin arkdaşlar tutan yok sonucuna katlanırsınız benimg gibi:Dmacro güzeldir :horace:[signature][hline]
Old
KO , UO , MU Online Player
l oQo l rApbOy l

• Yeni Oluştur...