SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Clamp'ın büyü, kehanet ve kader üzerine olan dehşet bir mangası ile karşı karşıyayız. O kadar dehşetki tanıtmaya karar verdim. Watanuki Kimihiro Hayaletler görmesi dışında "normal bir lise öğrencisidir. Tek başına bir evde yaşamaktadır. Ancak bu hayaletleri (veya öcüleri) görme özelliği başına dert açmatayken bir gün okul dönüşü iki kocaman göktelen arasındaki evi farkeder. Farkına bile varmadan eve girmiş iki şirin kızla tanışmış ve evin sahibi olan Cadı Yuuko ile karşı karşıya gelmiştir. Neden buraya geldiği anlamadığını anlatırken Yuuko tek bir lafla olayı açıklamıştır. "Çünkü kaderin böyleydi" Yuuko karşılığı verilebildiği sürece herşeyi sağlayabilecek kadar güçlü bir cadıdır (Tsubasa Chronicles da gruba verdiğini düşünürsek) ama ödeme konusunda çok acımasız kesinlikle... Ama ödeme derken kesinlikle para almıyor genelde fantastik sekiller kullanıyor. Manga bol bol Tsubasa ile kesişiyor. Ama asıl beni sarsan gerçektende acımasız bir anime olması Yuuko karakteri güzel acımasız ama iyi kalpli bir cadı karaerinin nasıl olacağını gösteriyor. Şu anki Scanlarını BWYS ( Be with you scans) yapıyor ve gayette başarılılar.[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again[Bu mesaj Vicious tarafından 12 Temmuz 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ee nerden indiririz bide sadece mangami ya :) animesi çikmadimi daha :P[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Animesine değilde movie çıkacak Tsubasa Chronicles movie ile aynı anda ama Yuuko karakterine hastayım . yapanların ismini verdim Ahanda bir resim daha ama 600 kb zuzYapanların adresside bu [spo1=Yuuko ve Sakura][/spo][signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again[Bu mesaj Vicious tarafından 12 Temmuz 2005 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 siyah beyaz mi yaa :/ benim gözler bozuk siyah beyaz çoookkkk yoruyor gözlerimi bilgisayardan manga okuyamiyorum hehehe :) nessee annemden siparisini veriyim getirsin bana mangasini :P[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Renkli manga arıyorsan daha çok ararsın ama siyah beyazın en yakıştığı bence tabii her sayının ilk kapağı ve sayfası renkli belki işine yarar :-p[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Size: 68.28MiB; Date: Tue 16 Nov 2004 12:47GMT | Comment: chapter 1-26, clamp Mangahttp://www.angelfire.com/comics/crossfade/XXXHOLiC1-26.torrent [signature][hline]www.animeturk.net www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected][Bu mesaj kender tarafından 12 Temmuz 2005 23:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Bu üstteki link hangi fansubun. BWYS şu an volume4 chapter 4 te. Ama başta yaptıklarını yeniden elden geçiriyor. Herkeze tavsiye ediyorum son zamanlarda okuduğum en güzel manga. Eğer zaman ve sitesine koyacak bir eleman bulursam çevirebile bilirim...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bende okuyorum, en son 5. kitabi cikti. Tsubasayla beraber takip edince cok zevkli. hatta Legal Drug'la da kesistiydi 2. vetya 3. kitapta. Tsubasa'da zaten CLAMP'in hemen hemen gelmis gecmis her karakteri var. Yuko dehset karizma bisey yaa. kadin idolum =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Kleo, 15 Temmuz 2005 00:35 tarihinde demiş ki: bende okuyorum, en son 5. kitabi cikti. Tsubasayla beraber takip edince cok zevkli. hatta Legal Drug'la da kesistiydi 2. vetya 3. kitapta. Tsubasa'da zaten CLAMP'in hemen hemen gelmis gecmis her karakteri var. Yuko dehset karizma bisey yaa. kadin idolum =D Hayır o değilde hatun nasıl aynı anda acımasız ve iyi kalpli yapmayı başarmışlar ona şaşırıyorum. Bide bakışlarda aşmış herifler. Yuukonun yanındqaki o 2 küçük kız bilem evil bakınca müthiş oluoyr yuuko zaten half evil. Ama animelerde daha çizimi tutturamadılar tsubasa'da yuuko çok çirkindi bence[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 daha gormedim Tsubasayi. Gundam Seed Destiny'yi cekmem bitsin, ilk is Tsubasa'ya firlayacam. hatta niye bekliyorum annamadim, hemen bulup indiriym =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Clamp xxxholic tv serisini duyurdu "CLAMP announces XXXHOLiC TV series (2005-10-13 13:13:26) World-famous manga team CLAMP has announced on their website that an animated TV version of their smash hit manga XXXHOLiC will premiere on Japanese TV next year. Source: Animenation " yuppi[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 uzun süredir bekliyodum çok sevindim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 manga 185 ile ilgili... açmayın üzülürsünüz YUUUUKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!! damn you clamp damn you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar