Qui Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 The Nobel Prize in Chemistry 2005"for the development of the metathesis method in organic synthesis" Yves Chauvin Robert H. Grubbs Richard R. SchrockThe Nobel Prize in Physiology or Medicine 2005"for their discovery of the bacterium Helicobacter pylori and its role in gastritis and peptic ulcer disease" Barry J. Marshall J. Robin WarrenThe Nobel Prize in Physics 2005"for his contribution to the quantum theory of optical coherence" Roy J. Glauber"for their contributions to the development of laser-based precision spectroscopy, including the optical frequency comb technique" John L. Hall Theodor W. Hänsch[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 hepsinin alınlarından öpüyoruz... gerçi öpen öpmüş onnarı zaten. inşallah ben de fizik dalında şöle 387493654 yıl sonra ödül alıcam :D fizik okuyoruz da (ama daha hazırlık :() neyse. abi ben bu optik olayına takıldım. neyse önümüzdeki sene felan atom altına deli ödüller gidicek kanısındayım. yarış var da büyük EU-US arasında. bakalım 2006 da açılana kadar büyük hadron çarpıştırıcısı, US bulursa higgs bozonunu ve karanlık maddeyi ile karanlık enerjinin iç yüzünü onnar alcak ama hadron açılınca amerugaluların ağzı açık kalcak çünkü bu hadron çarpıştırıcısı öle US'deki gibi değil, 70-140 mt derinlikde ve çevresi 27km:D önümüzdeki senelerde, nükleer temizlik, enerji tasarufu ve yeni enerji metodları ile atom altına ödüller belkiiom :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bende kimyaci fizikci yada biolojici olmak istiom[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar