Subzero_TRQ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 valla ben şahsen bizaat kendim rebelde20 e verdim hll olsun oyum adam süper yaa oymak beyi gibi onun arkasından gidioz indirioruz novaları :D nick=Subzero_tr ırk=human lvl=61 np=15xxx clan=Eternıty arch mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hoodstar_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Wagyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Kendime :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 411 Not:noolur bu topicde acaip tartışmalar çıkmasın... O oy verdiğin adam şöyledir, şuna oy verdiysen sende böylesin.... vs vs gibi...[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bu oy verme işi ne zaman bitecek ya bide seçilen kişi ne olcak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 kral olucak bazı özellikelre sahip olucak günde bir deva hava durumunu değiştirme vergileri yükseltme zart zurt[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hoodstar_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 duyduğum kdrıyla kral seçimi bozukmuş .çünkü ne zmndır oylama yapılıyo ama hala tık yok[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 gothiccc bi cevap ver ayarladınmı dün söz verdiğin şeyi ??? kaçıp durma[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Gothic, 16 Ekim 2005 19:46 tarihinde demiş ki: kral olucak bazı özellikelre sahip olucak günde bir deva hava durumunu değiştirme vergileri yükseltme zart zurt nerdesin lem sen hani bana lvl kasacadın :D[signature][hline]:-O offffffffffffffffff :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 paso söz vermiş o birilerine ama günü gelince kaçıyo sözde holy water ayarlıcakıt buqün bana %100 ama işte hep böyle yapıyo[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Taurus[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 411 yalancısına verdim. morax a vericektimde o dönem blocklanmıştı gmlikle alakalı enteresan bi mevzu yüzünden.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 2 charımlada morax'a verdi ...[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 seni gördüm sanki oyunda magedin dimi?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: HasMez, 17 Ekim 2005 02:56 tarihinde demiş ki: seni gördüm sanki oyunda magedin dimi? evet ama mageyi sattım ... rogue charımla oynuyorum[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 wemedim wermeyede ihtiyacım yok gate paralarını adam istediği gibi artırıcak %20 gerçi ama olsun :D bide onları cebe atıcak oh walla oyunuzu bana werin millet :D[signature][hline]Server : Diez Nick : DEWIL_MAC_CRY Clan : LasomrA Job : Blade Master Lvl : 6x np : en son 27k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 aramızdan birini seçelim onu kral yapalım :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Pyro artı o rebelde20 nin çiçek böcek[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 wagyar sebebi cok ii bi insan.Bi keresinde ben DF yi keserken üstüme uruk ceken adamı 3dk içinde banlatmıstı :) Bu sebebten cok severim :)[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı... Nick : Oosjo_ Clan : LasombrA Job : Blade Master LvL : 6x NP : 35xxx Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 BEN DAHA NASI OY VERİLDİĞİNİ BİLMİYORUM[signature][hline]Kesinlikle ben 60 olamam bu hyal yaw habire char deiştiriyorum istemeden kasıyorum 30 lara kadr sonra diorumki bu char pk da bişi yapamas başka bi char açıyorumöle öle gidiyo OFFFFFFFFFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: The_bulldog, 17 Ekim 2005 16:53 tarihinde demiş ki: BEN DAHA NASI OY VERİLDİĞİNİ BİLMİYORUM Bende:D[signature][hline]55 adam banlan dı(( 56 warrior var beramus item çok kazık ((( ares te kasıorm ))) bana adam verin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 areste varmı bu oy felan bide nası oy veriliyor :D[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar