Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HEY BEYLER OYUNUZU KİME VERDİNİZ(DİES)??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla ben şahsen bizaat kendim rebelde20 e verdim hll olsun oyum adam süper yaa oymak beyi gibi onun arkasından gidioz indirioruz novaları :D
nick=Subzero_tr
ırk=human
lvl=61
np=15xxx
clan=Eternıty
arch mage
Mesaj tarihi:
411

Not:noolur bu topicde acaip tartışmalar çıkmasın... O oy verdiğin adam şöyledir, şuna oy verdiysen sende böylesin.... vs vs gibi...[signature][hline]Server: Diez
Nick: Catastrope
Clan: Legendery
Speciality:Shadow Vain
Job: Archer
Lvl: 6x
np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D
Mesaj tarihi:
kral olucak bazı özellikelre sahip olucak günde bir deva hava durumunu değiştirme vergileri yükseltme zart zurt[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum
Mesaj tarihi:
gothiccc bi cevap ver ayarladınmı dün söz verdiğin şeyi ??? kaçıp durma[signature][hline]My history ;
|Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold]
|Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold]
|Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :|
|Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...]
Mesaj tarihi:
said:
Gothic, 16 Ekim 2005 19:46 tarihinde demiş ki:
kral olucak bazı özellikelre sahip olucak günde bir deva hava durumunu değiştirme vergileri yükseltme zart zurt
nerdesin lem sen hani bana lvl kasacadın :D[signature][hline]:-O offffffffffffffffff :-O
Mesaj tarihi:
paso söz vermiş o birilerine ama günü gelince kaçıyo sözde holy water ayarlıcakıt buqün bana %100 ama işte hep böyle yapıyo[signature][hline]My history ;
|Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold]
|Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold]
|Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :|
|Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...]
Mesaj tarihi:
411 yalancısına verdim. morax a vericektimde o dönem blocklanmıştı gmlikle alakalı enteresan bi mevzu yüzünden.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Mesaj tarihi:
said:
HasMez, 17 Ekim 2005 02:56 tarihinde demiş ki:
seni gördüm sanki oyunda magedin dimi?

evet ama mageyi sattım ... rogue charımla oynuyorum[signature][hline]Nick : Khrull
Class : Assasin
Level : 6x
Nation: Karus
Server : Diez
Np : 10xxx
Mesaj tarihi:
wemedim wermeyede ihtiyacım yok gate paralarını adam istediği gibi artırıcak %20 gerçi ama olsun :D bide onları cebe atıcak oh walla oyunuzu bana werin millet :D[signature][hline]Server : Diez
Nick : DEWIL_MAC_CRY
Clan : LasomrA
Job : Blade Master
Lvl : 6x
np : en son 27k
Mesaj tarihi:
Pyro
artı o rebelde20 nin çiçek böcek[signature][hline]Name: VAnGeL
Clan: Apocalypse
Lvl: 6x
Class: Berserker Hero
Nation: Karus
Server: Diez
Mesaj tarihi:
wagyar

sebebi cok ii bi insan.Bi keresinde ben DF yi keserken üstüme uruk ceken adamı 3dk içinde banlatmıstı :) Bu sebebten cok severim :)[signature][hline]Bir zamanlar KO vardı...
Nick : Oosjo_
Clan : LasombrA
Job : Blade Master
LvL : 6x
NP : 35xxx
Server: Diez
Mesaj tarihi:
BEN DAHA NASI OY VERİLDİĞİNİ BİLMİYORUM[signature][hline]Kesinlikle ben 60 olamam bu hyal yaw habire char deiştiriyorum istemeden kasıyorum 30 lara kadr sonra diorumki bu char pk da bişi yapamas başka bi char açıyorumöle öle gidiyo OFFFFFFFFFFF
Mesaj tarihi:
said:
The_bulldog, 17 Ekim 2005 16:53 tarihinde demiş ki:
BEN DAHA NASI OY VERİLDİĞİNİ BİLMİYORUM

Bende:D[signature][hline]55 adam banlan dı(( 56 warrior var beramus item çok kazık ((( ares te kasıorm ))) bana adam verin :P
  • Yeni Oluştur...