Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Attila İlhan ölmüş (allah rahmet etsin )

fede

Öne çıkan mesajlar

"...Ne vakit bir yaşamak düşünsem
Bu kurtlar sofrasında belki zor
Ayıpsız fakat ellerimizi kirletmeden
Ne vakit bir yaşamak düşünsem
Sus deyip adınla başlıyorum
İçim sıra kımıldıyor gizli denizlerin
Hayır başka türlü olmayacak
Ben sana mecburum bilemezsin.."

Atilla İlhan..

- = Allah Rahmet Eylesin Toprağı Bol Olsun Ailesine Büyük Sabır = -[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock:
Sosyal ağlarda paylaş

Taksiye atladım eve gidiyordum. radyo açıktı. haberlerde Attila İlhan'ın vefatı duyunca donakaldım. inanamadım...

çok büyük bir bilgi birikimi olan, böylesine atatürkçü, böylesine yurtsever birisi bi daha ne zaman gelir bilinmez. en üzüldüğüm şey ise onu bi daha televizyondan seyredemiyecek olmam, sesini konuşmalarını bir daha canlı duyamacak olmam, yeni yazılarının çıkmayacak olması ve gazetede onu okuyamacak olmamdır.
benim düşüncelerime görüşlerime çok etkisi olmuştur. bu denli atatürkçü bir birey olmam da katkısı büyüktür.
mekanı cennet olsun, gerçekten o usta düşünürü, şairi, senaristi... çok özleyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir Aziz Nesin'in ölümüne bu kadar derinden üzülmüştüm :'(

Allah Rahmet Eğlesin...[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 16 Ekim 2005 20:49 tarihinde demiş ki:
biraz acı ama
ölmeden önce adını bile duymamıştım.

Çok şey kaçırmışsın[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...