Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uyuklama sorunum var yardım pls.

muzcu

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bir örnek vereyim mesela dün gece uyumadım, derse gittim demin nasıl uykum geliyor dersi dinlerken yani uyumamak için kendimi ne kadar kastığımı ve nasıl sürekli gözlerimin kapandığını görseniz, bi tarafınızla gülersiniz. ama gel gör ki bu uykusuzlukla 15-20 saat daha bilgisayarda takılabilirim, veya dışarda gezebilirim vs.
bir başka örnek ve asıl problemim. uykumu alırım hep. sabah kalkarım kahvemi de içerim uyanığımdır. bıraksan 1 gün boyunca mal taşıyabilirim (tabi onun için ayrı kondüsyon lazım da) ama derse gidiyorum, eğer katılımlı bişi değilse, sıkıcı bişiyse öle pis uykum gelio ki.

delircem. otobüse binerim çat uyurum, derse giderim sıkılırım çay uyurum ama katılım olursa cin gibiyimdir, konsere giderim (orda bulunmaktan çok hoşlanırım) çat uykum gelir gözleri zor kaparız. ya buna nasıl bi sorun bulsam. nabsam spor felan olaylarına girip kas mı yapsam, nedir ya valla çok sinirlerimi bozuyor bu olay ki günde 3 kahve içen insanım ama ondan önce de böleydi hep böle ya. gerçi geceleri yastığa kafayı koyduğum gibi uyumak güzel ama. babam da böle ben de mi UYKUCU olcam ya offffff. akşam yemeğinden sonra tv karşısında uyuya kalan bi herif olmak istemiyorummmm. bi yönlendirme, bilgilendirme vs. yaparsanız tşk.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...