Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5li ok

zestoretic

Öne çıkan mesajlar

Ya arkadaşım bana oyundaki Nickini Söylermisin..Çok bilgili birine benziyorsun(ayrıca illegal Hiç bir itemim Yok Olsaydı Başkaları Gibi Banlanırdım)[signature][hline]Name : CatchMeIfYouCan
Nation : El Morad
LvL : 62
Clan : JuSTiCe
Server : Xigenon
Class : Arch Mage
Np : 14xk
Sosyal ağlarda paylaş

Ya allah aşkına oyunda illegal item kullanan herkez banlansa serverda kaç adam kalır soruyorum sana ya.Bi de banlanırım diyosun.Adamlar bas bas bağırıyor illegal kullanıyorum diye adamlar hala cz de babalar gibi adam kesiyolar o itemlerle.bana hikaye anlatma. nikimi vereyimde gm arkadaşlarına banlat değil mi.çok merak ediyosan tiacfaith arla clanında mageyim bu kadarını bil yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

Suscam dedim dayanamadım. Arkadaşlar bize ne sizin özel sorunlarınızdan? Kim hile yapmış yapmamış item almış almamış bize ne? Merak eden mi var? Lütfen özel msj kullanın yaa yada msn alın orda kapışın. Bu topicde kilitlensin biran önce yoksa çok çirkin tartışmalar bu bölümü kirleticek...[signature][hline]Server: Diez
Nick: Catastrope
Clan: Legendery
Speciality:Shadow Vain
Job: Archer
Lvl: 6x
np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D

[Bu mesaj _catastrope_ tarafından 16 Ekim 2005 18:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben Resimler hakkında yorum yapmadım %1000 KOSP ona bisi demedim.Sadece Bilip Bilmeden insanları suçlaması benim cnmı sıktı..Lütfen Topic Kitlensin..[signature][hline]Name : CatchMeIfYouCan
Nation : El Morad
LvL : 62
Clan : JuSTiCe
Server : Xigenon
Class : Arch Mage
Np : 14xk
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...