Stewart Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Ya arkadaşım bana oyundaki Nickini Söylermisin..Çok bilgili birine benziyorsun(ayrıca illegal Hiç bir itemim Yok Olsaydı Başkaları Gibi Banlanırdım)[signature][hline]Name : CatchMeIfYouCan Nation : El Morad LvL : 62 Clan : JuSTiCe Server : Xigenon Class : Arch Mage Np : 14xk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stewart Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Çok merak ediyorsan itemlerimi Gösteririm..[signature][hline]Name : CatchMeIfYouCan Nation : El Morad LvL : 62 Clan : JuSTiCe Server : Xigenon Class : Arch Mage Np : 14xk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bana mı diosun ? x de hiç oynamadım aresde camthaliontasardur cypher da pwnurtralala[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stewart Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Marlo sana demedim.Su Çok bilen arka söledim..Ayrıca üstteki Resimlerede bisi demedim RESMEN KOSP..[signature][hline]Name : CatchMeIfYouCan Nation : El Morad LvL : 62 Clan : JuSTiCe Server : Xigenon Class : Arch Mage Np : 14xk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magneto Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Ya allah aşkına oyunda illegal item kullanan herkez banlansa serverda kaç adam kalır soruyorum sana ya.Bi de banlanırım diyosun.Adamlar bas bas bağırıyor illegal kullanıyorum diye adamlar hala cz de babalar gibi adam kesiyolar o itemlerle.bana hikaye anlatma. nikimi vereyimde gm arkadaşlarına banlat değil mi.çok merak ediyosan tiacfaith arla clanında mageyim bu kadarını bil yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stewart Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Puhahah Ben buna gülerim işte.Adam Tioc tayım dedi..Ozmn Duwolf Abine sölede Sana item versin(Herkeze verdiği gibi)[signature][hline]Name : CatchMeIfYouCan Nation : El Morad LvL : 62 Clan : JuSTiCe Server : Xigenon Class : Arch Mage Np : 14xk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bu resimler hiç bişey ifade etmiyor bence[signature][hline]K.Mltn bir de banlamasalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bu konu kilitlenir...[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stewart Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Abi Adam Bi GM'in kurdugu Clanda ve bana Hala diyorki GM kankalarına sölersin falan..Şaka gibi.[signature][hline]Name : CatchMeIfYouCan Nation : El Morad LvL : 62 Clan : JuSTiCe Server : Xigenon Class : Arch Mage Np : 14xk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magneto Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Ya kardeşim oynamıyorum artık dedim. Artı bana item verseydi Rukiye den 900 yemezdim.Kişi kendinden biliri işi. Herkezi kendiniz gibi sanıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stewart Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ya pff tmm ii olmus bırakman Bi archerdan bende 900 yesem bende bırakırdım..Bu konu Buraya Kadar.Uzatmanın manası yok.[signature][hline]Name : CatchMeIfYouCan Nation : El Morad LvL : 62 Clan : JuSTiCe Server : Xigenon Class : Arch Mage Np : 14xk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magneto Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Asıl sizin gibilerin bırakması gerekir ama düzen böyle legal oynarsan ezilirsin.Olay bu kadar basit. Devir sizin devriniz.Sürün bakalım sefasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stewart Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Saollasın.Beni Bilen Bilir , Bilmeyenede Anlatmak zorunda diilim..[signature][hline]Name : CatchMeIfYouCan Nation : El Morad LvL : 62 Clan : JuSTiCe Server : Xigenon Class : Arch Mage Np : 14xk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Suscam dedim dayanamadım. Arkadaşlar bize ne sizin özel sorunlarınızdan? Kim hile yapmış yapmamış item almış almamış bize ne? Merak eden mi var? Lütfen özel msj kullanın yaa yada msn alın orda kapışın. Bu topicde kilitlensin biran önce yoksa çok çirkin tartışmalar bu bölümü kirleticek...[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D [Bu mesaj _catastrope_ tarafından 16 Ekim 2005 18:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magneto Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Biliryorlar zaten merak etme, anlatmana gerek yok. Herşey ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stewart Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ... Lütfen Topic Kitlensin.[signature][hline]Name : CatchMeIfYouCan Nation : El Morad LvL : 62 Clan : JuSTiCe Server : Xigenon Class : Arch Mage Np : 14xk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pavel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 rukiye bekli kullanmayabilir ama zekeriya %1000 eski sultan clanındaki adam baska charları hep banlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 valla aposun dibinden bi de cz de adamın dibinden 5 li ok atarsan isabet alır ama diğer türlü illegal :([signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stewart Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ya ben Resimler hakkında yorum yapmadım %1000 KOSP ona bisi demedim.Sadece Bilip Bilmeden insanları suçlaması benim cnmı sıktı..Lütfen Topic Kitlensin..[signature][hline]Name : CatchMeIfYouCan Nation : El Morad LvL : 62 Clan : JuSTiCe Server : Xigenon Class : Arch Mage Np : 14xk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magneto Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Bu sinir ne böyle yoksa doğrular seni sinirlendirdimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stewart Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Arkadasım Hala devam ediyorsun.Oyunu Bırakmıssın ii Etmissin.Daha fazla Saçma sapan yorum yapma.(Bi araştır Derim)[signature][hline]Name : CatchMeIfYouCan Nation : El Morad LvL : 62 Clan : JuSTiCe Server : Xigenon Class : Arch Mage Np : 14xk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magneto Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Asıl senin yazdıkların saçma.Bi yazdıklarını oku önce.Cafelerinize gelen 15 yaşında çocuk yok karşında. Lafını bilde konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stewart Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Asıl senin lafını bilmen gerekir..Iftira atan milleti suçlayan ben diilim , Sensin..[signature][hline]Name : CatchMeIfYouCan Nation : El Morad LvL : 62 Clan : JuSTiCe Server : Xigenon Class : Arch Mage Np : 14xk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magneto Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 İftira değil.Ne gördüm ne duydum, bizzat benim başıma geldi diyorum hala iftira diyorsun.Yapıyorsanız , yapıyoruz diyin kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Bu topic hala kilitlenmedi mi? Yeter arkadaşlar yeter!!! Özel mesaj kullanın :hrr::hrr::hrr::hrr:[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar