Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5li ok

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya arkadaşım bana oyundaki Nickini Söylermisin..Çok bilgili birine benziyorsun(ayrıca illegal Hiç bir itemim Yok Olsaydı Başkaları Gibi Banlanırdım)[signature][hline]Name : CatchMeIfYouCan
Nation : El Morad
LvL : 62
Clan : JuSTiCe
Server : Xigenon
Class : Arch Mage
Np : 14xk
Mesaj tarihi:
Çok merak ediyorsan itemlerimi Gösteririm..[signature][hline]Name : CatchMeIfYouCan
Mesaj tarihi:
bana mı diosun ? x de hiç oynamadım aresde camthaliontasardur cypher da pwnurtralala[signature][hline]Lvl:62 / 61
Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala
Clan: Clanless / AudioSlave
Nation:Karus / El morad
Server:Ares / Cypher
Mesaj tarihi:
Marlo sana demedim.Su Çok bilen arka söledim..Ayrıca üstteki Resimlerede bisi demedim RESMEN KOSP..[signature][hline]Name : CatchMeIfYouCan
Mesaj tarihi:
Ya allah aşkına oyunda illegal item kullanan herkez banlansa serverda kaç adam kalır soruyorum sana ya.Bi de banlanırım diyosun.Adamlar bas bas bağırıyor illegal kullanıyorum diye adamlar hala cz de babalar gibi adam kesiyolar o itemlerle.bana hikaye anlatma. nikimi vereyimde gm arkadaşlarına banlat değil mi.çok merak ediyosan tiacfaith arla clanında mageyim bu kadarını bil yeter.
Mesaj tarihi:
Puhahah Ben buna gülerim işte.Adam Tioc tayım dedi..Ozmn Duwolf Abine sölede Sana item versin(Herkeze verdiği gibi)[signature][hline]Name : CatchMeIfYouCan
Mesaj tarihi:
Abi Adam Bi GM'in kurdugu Clanda ve bana Hala diyorki GM kankalarına sölersin falan..Şaka gibi.[signature][hline]Name : CatchMeIfYouCan
Mesaj tarihi:
ya pff tmm ii olmus bırakman Bi archerdan bende 900 yesem bende bırakırdım..Bu konu Buraya Kadar.Uzatmanın manası yok.[signature][hline]Name : CatchMeIfYouCan
Mesaj tarihi:
Saollasın.Beni Bilen Bilir , Bilmeyenede Anlatmak zorunda diilim..[signature][hline]Name : CatchMeIfYouCan
Mesaj tarihi:
Suscam dedim dayanamadım. Arkadaşlar bize ne sizin özel sorunlarınızdan? Kim hile yapmış yapmamış item almış almamış bize ne? Merak eden mi var? Lütfen özel msj kullanın yaa yada msn alın orda kapışın. Bu topicde kilitlensin biran önce yoksa çok çirkin tartışmalar bu bölümü kirleticek...[signature][hline]Server: Diez
Nick: Catastrope
Clan: Legendery
Speciality:Shadow Vain
Job: Archer
Lvl: 6x
np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D

[Bu mesaj _catastrope_ tarafından 16 Ekim 2005 18:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
valla aposun dibinden bi de cz de adamın dibinden 5 li ok atarsan isabet alır ama diğer türlü

illegal :([signature][hline]Server:Beramus
Clan:TeRaPi
Grade:2
Name:baddal31
Job:Paper mage

Mesaj tarihi:
ya ben Resimler hakkında yorum yapmadım %1000 KOSP ona bisi demedim.Sadece Bilip Bilmeden insanları suçlaması benim cnmı sıktı..Lütfen Topic Kitlensin..[signature][hline]Name : CatchMeIfYouCan
Mesaj tarihi:
Arkadasım Hala devam ediyorsun.Oyunu Bırakmıssın ii Etmissin.Daha fazla Saçma sapan yorum yapma.(Bi araştır Derim)[signature][hline]Name : CatchMeIfYouCan
Mesaj tarihi:
Asıl senin lafını bilmen gerekir..Iftira atan milleti suçlayan ben diilim , Sensin..[signature][hline]Name : CatchMeIfYouCan
Mesaj tarihi:
Bu topic hala kilitlenmedi mi? Yeter arkadaşlar yeter!!!

Özel mesaj kullanın :hrr::hrr::hrr::hrr:[signature][hline]Server: Diez
Nick: Catastrope
Clan: Legendery
Speciality:Shadow Vain
Job: Archer
Lvl: 6x
np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D
  • Yeni Oluştur...