HasMez Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 oyunda eglenmek için iyi itemlara sahip olmanız , milleti hezimete ugratmanız gerekmiyormuş. insan bu tür oyunlarda yaratıcılıgını kullanıp her şekilde eglenebilir. buyrun ahada örnegi; konu: http://s11.invisionfree.com/knightonlineranking/index.php?showtopic=16048&st=0 direk dl için : http://dl5.rapidshare.de/files/6373244/87644749/conga.wmv bu linkten emin diilim olur inşallah bekleme kısmını atlamaya çalıştım direk.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 hahahah çok güzel olmuş tebrik etmek lazım =) Çok hoş bi görüntü ...[signature][hline]Nick : Jr__ Clan : :::Human__Killer::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sertur Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 eheh çok tatlı. buna benzer birşeyi xig'de ctrl_alt_del_cafe klanı pelerin aldığında yapmıştı.Öylesine pianaya gelmiştim. Baktım hepsi tek sıraya geçmiş monument yönünde party heal basa basa resmi geçit yapıyorlardı. Tabi cz'de yapmak ayrı bi olay... :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Hoş.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 oldukca keyifli neseli birsey olmus =) gülümseyerek izledim imrendim ya ares ? :s kim kime KS yapaim derdinde baska birsey yok[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 özendim var ya bi ares de olmuo böle şeyler =( [Bu mesaj Marl0_on tarafından 17 Ekim 2005 04:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 muahahaha yok böle bişey :D[signature][hline]K.Mltn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordofdeads Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 çok tatlı ya :D Ağlamak YoOoOoOK Gülmek Var.. asd9087a0s98d0a9s8d098asd[signature][hline]Anne : Oğlum ne zaman mezun olacan sen? Çocuk: Ya şu komboları öğrensem olacamda.. Bobert: Benim gibi kombolarsan gtmu verrim BuRiaL: aa sen türkmüydün? AresMajere: o.O Çocuk: zzz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LUCKybOY__ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 fazla söze gerek yok bence ant_hill_mob yapmış gene yapacaanı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Yaa acaip tatl olmuş, orda olmak isterdim... Sonradan gelen orclarında olaya katılması acaip güzel olmuş... Ben hep şöyle bi sahne görmek isterdim... Hem orclar hem humanlar birlikte dans ederek cz turu yapsınlar... Çok mu abarttım ne?? :-) Ellerine sağlık hasmezciğim...[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Tek kelimeyle Süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar