Sensible Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Off Lise 3 öğrencisiyim. Geçen hafta 3 gün devamsızlığım var. Ondan önceki hafta da 3 gün devamsızlığım var. Ve şimdi uyuyamıyorum saat 6 oldu. Kafayı yemek üzereyim[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bi süre bilgisayardan uzak kalmanı tavsiye ediyorum.[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Kesinlikle bilgisayardan biraz uzak durum kendini başka bir şeylerle uğraştırırsan sorunun çözülür sanırım.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 yor biraz kendini. spor yap bi işle uğraş. halin kalmasın =) sonra sakinleştirici şuruplar var (zararlı değil hiçbişekilde) onlardan al. aynı problemi ben yaşamıştım.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 beyni dinlendirmenin en iyi yolu bedeni yormaktır, bir süre spor yap veya başka bir meşgaleyle kendini yor, uyku düzenin yerine gelecektir...[signature][hline]TAKE NO PRISONERS...TAKE NO SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar