zzz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: dexter, 16 Ekim 2005 22:04 tarihinde demiş ki: said: Marl0_on, 16 Ekim 2005 22:02 tarihinde demiş ki: said: dexter, 16 Ekim 2005 21:51 tarihinde demiş ki: Eğer o ke ye geçtikten sonra alınmış bir ss ise büyük ihtimal inn hoss yada sundaries kesmiştir... Deneyin attak verebiliyorsunuz.... npc ye attack verenler kosp kullananlar oluodu burda konuşulmuştu... birileri kosp mu kullanıo ne... Denemsi BEdava 1 saat once Abyssde Arakdaşlarla şakalaşırken potçuyu kescem dedim, daldım vede öldüm!!!! npc kesince np geliomudur acep :D:D[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 40k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ne kosp u kim kosp falla ben yapmadım hakim bey :D marlon[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 emueheuhe gothic xD[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dexter Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 200-300 gibi komik rakamlar vurabildim ancak ama canı azalmıyor... Ve bu arada Exp de gitti ss alsaydım keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yahu orasi easlanddin girisi girerken kimse dalmadi paraya baksaniza!!! girdikten sora gitti o kadar npc kessede npc kesti diye yazar olan bizim exp oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ben söliyem seni sundries kesti :D bizim arkadaşıda kesti apos partisinde silahı kırıldı arkadaşın twon çekip tamir ederken öldü we ölece kala kaldı :D ss olsaydı elimde gösterirdim saçmalık öle ölüyorsun we seni neyin öldürdüğünü bile anlayamıyorsun :D[signature][hline]Server : Diez Nick : DEWIL_MAC_CRY Clan : LasomrA Job : Blade Master Lvl : 6x np : en son 27k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 geçen banada pienada oldu towndayım kanım az kalmış oturayım dedim bi baktım hala kanım gidio 180 - 200 fln biraz kaçtım (neyden kaçtığımı bende bilmiom :D) sonra kesildi neyin vurduğunu anlamadım[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 87xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Hostes nazlı ve namuslu bir bayandır. Laf atarsan olacagı bu. Abisi sundries adamı fena carpar :)[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad [Bu mesaj istemihan tarafından 17 Ekim 2005 10:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Hostes yada Sundries öldürse de yazıyor.Bu forumda bir ss de görmüştüm. Kesin olası bir bugdur herkesin dediği gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: JoeyRamone, 17 Ekim 2005 10:34 tarihinde demiş ki: geçen banada pienada oldu towndayım kanım az kalmış oturayım dedim bi baktım hala kanım gidio 180 - 200 fln biraz kaçtım (neyden kaçtığımı bende bilmiom :D) sonra kesildi neyin vurduğunu anlamadım meuheueheuhe abi düşünemiom marlayı görmediği bişiden kaçarken xD[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 herif öldüm demiş. diğeride banada olmuştu demiş resimde HAHAHAHA..[signature][hline]ALSHARO : Seni 55 yapıcam.. ? - E ben 58 oldum.Nese düşersem çağırırım seni o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Marl0_on, 17 Ekim 2005 11:40 tarihinde demiş ki: said: JoeyRamone, 17 Ekim 2005 10:34 tarihinde demiş ki: geçen banada pienada oldu towndayım kanım az kalmış oturayım dedim bi baktım hala kanım gidio 180 - 200 fln biraz kaçtım (neyden kaçtığımı bende bilmiom :D) sonra kesildi neyin vurduğunu anlamadım meuheueheuhe abi düşünemiom marlayı görmediği bişiden kaçarken xD guard ların yanına kaçtım bakıom etrafıma bişi yok ama hala kanım gidio 4 pot harcattı it bana :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 87xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 meuheuhe yakında uzaylı gördüğünü filam idda eden olursa oyunda şaşırmıcam var ya[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 o var zaten hatta spoiler bile oldu bilmio musun?:)[signature][hline]ALSHARO : Seni 55 yapıcam.. ? - E ben 58 oldum.Nese düşersem çağırırım seni o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar