bur0 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 [img=http://img322.imageshack.us/img322/516/adsz4xn.th.jpg] [Bu mesaj ewon tarafından 16 Ekim 2005 20:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 şunu doru düzgün yap önce öle söleyek sana[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yeni ögrendim düzeldi galiba:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 kongau ? :S[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 [spo1=Böyle yaparsan daha kolay olur][/spo][signature][hline]Server: DiezNick: CatastropeClan: LegenderySpeciality:Shadow VainJob: ArcherLvl: 6xnp:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D[Bu mesaj _catastrope_ tarafından 16 Ekim 2005 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 valla bilmim easlanda gectim öldüm ne vurdu ne etti bilmiyom ne kesti beni yazsa olan taslarima oldu bide exp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 eslantta isen ya ASH knight yada alrd orc 2 sinden biri büyük ihtimal[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 gm:D ya bir kerede bana olmuştu duwolf ortamızda geçti 50-60 kişiyiz ölmüyor adam hepimiz yere yığıldık ne np gitti ne para herkes şok tabi(sadece duwolf vardı ortamızda hiç bir orc yoktu başka)[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 falla bi zmnlar bug vardı ama exp kaybetmiodun mana filam 0lanıodu :S[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yahu exp bakinca ezik sanmayin aresde 60 charimiz gitti yazmasi gerek degil mi ne kesti idsi yada kimin vurdugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 tabiki yazması gerek[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dexter Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Inn hostess kesmistir yada sundries Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: dexter, 16 Ekim 2005 21:45 tarihinde demiş ki: Inn hostess kesmistir yada sundries evet inn yada sundries kesmiş seni kardeş[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 tabi npc'nin işi yok :] haunga kongau gauna gibi birşey kesmiş olabilir tp gate'in yanında dicem ama doğru değilse başka bir hak kullanayım :)[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ben kestim.[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dexter Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Eslantta haunga gaunga spawn ettiniz ya helal olsun size... Eğer o ke ye geçtikten sonra alınmış bir ss ise büyük ihtimal inn hoss yada sundaries kesmiştir... Deneyin attak verebiliyorsunuz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Bu benim arkadaşıma da oldu. Eslanta girdiği zaman ölü doğdu, sonra da 1 dakika içinde kendi kendine reslendi. Nasıl olduğu konusunda bir fikrimiz yok, ama bununda bir çeşit bug olduğu ortada, absürt olan tarafı, hem ölüyorsun, hemde üstüne resleniyorsun ve birde exp kaybediyorsun. Hemde hiç bir şey yokken.... Ha birde şu var, orda gateye yakın lard orclar duruyordu, onlar gelip seni kesmiş olsa dicem ama o da mümkün değil çünkü spawn olduğun zaman (cz harici) yaklaşık yarım dakka kadar hiç bir skill kullanamama ve ataklara karşı korunma durumu var.[signature][hline]Alterac & Oriole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 KE saçmalık olunca cevaplar nasıl olabilir diye sormam gerekli mi???[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Uruk Hai[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Başka bir olay daha söyliyeyim. Ares2 veya 3 ten sellect char yapıp ares1 e yada diğer ares server ına geçtiğimizde de exp. durumlarımız vukuu bulmuştu. Ölü doğmuyorduk ama, diğer serverda iken almış olduğumuz exp. ne olursa olsun 3 saat oynayıp 5m exp kassak bile, almış olduğumuz exp. server değişince geri gidiyor ilk haline dönüyordu. Yani o exp. i aldığımız servera ilk girdiğimiz hale... bu da ilginç bir durum....[signature][hline]Alterac & Oriole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: dexter, 16 Ekim 2005 21:51 tarihinde demiş ki: Eslantta haunga gaunga spawn ettiniz ya helal olsun size... eslantta spawn etmedim onu adam öle acaip bişeee ölmüş de ne olduğumuzu bilmemizi beklio die düşündüm dedim ki bu geçerken gate den ordaki kongau ya ölmüş eslantta ölür geçimiştir dedim[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher [Bu mesaj Marl0_on tarafından 16 Ekim 2005 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ke nin neresi düzgünkü :D[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: dexter, 16 Ekim 2005 21:51 tarihinde demiş ki: Eğer o ke ye geçtikten sonra alınmış bir ss ise büyük ihtimal inn hoss yada sundaries kesmiştir... Deneyin attak verebiliyorsunuz.... npc ye attack verenler kosp kullananlar oluodu burda konuşulmuştu... birileri kosp mu kullanıo ne...[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dexter Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Marl0_on, 16 Ekim 2005 22:02 tarihinde demiş ki: said: dexter, 16 Ekim 2005 21:51 tarihinde demiş ki: Eğer o ke ye geçtikten sonra alınmış bir ss ise büyük ihtimal inn hoss yada sundaries kesmiştir... Deneyin attak verebiliyorsunuz.... npc ye attack verenler kosp kullananlar oluodu burda konuşulmuştu... birileri kosp mu kullanıo ne... Denemsi BEdava 1 saat once Abyssde Arakdaşlarla şakalaşırken potçuyu kescem dedim, daldım vede öldüm!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 human guardlar mı kesti[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar