jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: jazzyjam, 28 Ağustos 2005 01:27 tarihinde demiş ki: alex'in bugün attığı gol www.antu.com/FenerTV/LigTVGoller.aspx?ID=467 18. dakika[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." [Bu mesaj jazzyjam tarafından 28 Ağustos 2005 01:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: tony_montana, 24 Ağustos 2005 15:20 tarihinde demiş ki: zidane juventus ta oynarken bi pozisyonda yerde kalmış ve kendisi indiren rakibine yerde öle bi kafa attmıştı ki o an unutulmazdır o kafayı yiyen adamın hali noldu onu tam hatırlayamıyorum hamburg maçıydı o maçta davids de atılmıştı ve juventus 3-0 yenilmişti hehe[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Aghrazt lvl ?? Orc Shaman - Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 hakan ünsal'ın attığı inanılmaz bir gol var rangers'a hatta golü arap tvsinde izlemiştim adam delirmişti hehe çoğu yazılmış zaten aklımada bi bu geldi[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Aghrazt lvl ?? Orc Shaman - Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 alex iyi atmis baya..[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 yalnız Alex golü SAĞ AYAKLA atmış.. 500 kere izledim sonra farkettim :D[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Bülent Korkmazın orta sahadan attıı gol var diyarbakıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 3 tane olması lazım kalecilerin attıı goller var frikikten blabla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 an EL ka... :D evet fenerliyim ;)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 nedense haginin attığı hiç bir golü unutamuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar