Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

unutulmaz pozisyonlar

reyou

Öne çıkan mesajlar

Maçı hatırlayamamakla birlikte Kolombiyalı kaleci Rene Higuita'nın kurtarışları efsanedir. Kesin hepiniz program jeneriklerinde görmüşsünüzdür. Kucağına doğru gelen topu, amuda kalkar gibi yapıp (at gibi) çiftelediği sahne unutulmaz...

Edit: Ya adam bunu bol bol yapıyor muydu yoksa? + Hareketin resimleri =)
Resimler İngiltere-Colombia dostluk maçından
[spo1=Scorpion Kick!]

[/spo]
[signature][hline]MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 17 Ağustos 2005 11:52 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Kolombiya dedim ya aklıma geldi
94 Dünya kupası Kolombiya-ABD maçı... Kolombiya grup elemelerinde Arjantine 6-0'lık ohannes bir çakma gerçekleştirmiş. Pele bile bu dünya kupasında favorim kolombiya demiştir... Dünya Kupaso grubunda 2. ya da 3. maçı ABD ile oynayacaktır Kolombiya. Derken talihsiz bir olay yaşanır ve Andres Escobar topu kendi kalesine yollar...
Ülkesine döndüğünde talihsiz futbolcu mermi manyağı yapılır, kevgire çevrilir. Kimi Pablo Escobar'ın kanından olduğunu ondan mafyanın kurşunlandığını söyler, kimi bar kavgası der, kimi ise Kolombiyalılıarın bu adama her mermi sıkıldığında GOOOL! diye bağırdığını rivayet eder.
Ben 98'de bu adam kendi kalesine gol atmış diye vurulduğunu düşünüp çok üzülmüştüm! Hala unutamam o kendi kalesine attığı golü...[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jazzyjam, 13 Ağustos 2005 11:33 tarihinde demiş ki:Moldovan'ın gençlere ankarada attığı bir kafa golü vardı.

O maçtan sonra ki gazete başlığı süperdi... Gençler karşısında hat-trick yapan Moldovan için bir gazete (Spor, Fotomaç veya Milliyet) şöyle bir başlık atar! Dan Dan Dan Moldovan!! [signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Passanger, 17 Ağustos 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
Korayın febe aglarına bıraktıgı 4. gol ve gol sonrası febelı ınsanların yuz ıfadesi.

oof oooof hele hele susun diye bagirdi ya bide, ordaki tipler gozumun onune geldi :lol:[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ?
Sosyal ağlarda paylaş

benim en beğendiğim görüntü; türkiye kupası finalindeyiz çok hızlı başlamışız 1-0 2-0 3-0 fb birden afallıyor derken 1 tane atıyolar 3-1 oluyo ilk yarı bitiyo fb liler çok umutlu bizim aklımızda ise şüphe yok gs kupaların takımı diyoruz öle de oluyor fb nin inanılmaz baskısına rağmen mondi geçit vermiyor derkeeeeeen o an geliyor cihan ortalıyor kraldan müthiş bi stop ve harika bi sol vole top ağlarda 4-1 o an hakan el sallıyor adeta güle güle der gibi işte o an coşuyoruz derken çok geçmiyor kral bir de 5. golü bırakıyor fb ağlarına herkes sus pus ve o an fb tribünlerinin görüntüsü ve aziz yıldırım ile yanındaki kurmaylarının stadı başı eğik terkedişi işte o an görülmeye değerdi ve sonra alışık olduğumuz gibi türkiye kupasını kaldırıyorduk tam 14.kez...[signature][hline]Make Way For The Bad Guy!
Sosyal ağlarda paylaş

kesınlıkle son 4-5 yılın en heyecanlı olaylarından biri -gs lilerde dahıl- korayın fenerbahce macında attıgı 4. goldur. 10 kişi kalecısız bır takımın bunu basarması ayrı bır guzellık olup azızın mac sonrası dellenmesı de gorulmeye degerdır.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...

[Bu mesaj Mephinx tarafından 17 Ağustos 2005 18:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
original_oguz, 17 Ağustos 2005 15:43 tarihinde demiş ki:
ya bi de bi kaleci hatırlıyorum takla atarak falan top cıkarıyodu.rakiple resmen dalga geciyodu.ismini hatırlayamadım.kimdi o?hangi takımdaydı?maziyi hatırladım.cocuktum o zamanlar galiba.o zamanlar cocuk olmyanlar hatırlar.

Bir önceki sayfaya bakıyorsun yazdım babalar gibi... Resimleri bilen var o hareketin :D
....
->Maradona dan tanrının eli
->Davor Suker'in çenesi (98 dünya kupasında bu adam gol kralı olmuş idi galiba 6 golle mi ne. Bu adam her gol attığında tv ekranında Davor Suker'in dağınık kaşlarını ve irice çenesini görürdük)
->98 Dünya kupasında Abd-İran maçı (iran maçı 2-1 almıştı)
->94 Dünya kupasında Maradona'nın ihraç edilmesi (doping efedrin hatta)
->94 Dünya Kupasında Suddi bir elemanın hayvanlar gibi çalımlar ve deparşa Hollanda'ya gol atması (kim di bu lan!!)ama 2-1kaybetmişlerdi
->94 Dünya kupasında bebetonun gol sevinci
->Hagi çok iyi oynamıştı bu kupada... Hayvan bir gol atmıştı ama kime bilmiyom/hatırlamıyom :( Ama çok güzeldi...
->90 dünya kupasına geçicem bir ara (hehhe) ama bu başlık bize patide futboldan anlayan, futbol seven patilerin az; gözü kapalı takım tutan, fanatik patilerin çok olduğunu göstermiştir. İlginçtir..

90 Toto Schilacchi, Jürgen klinsmann, Möller falan vardı... Almanya kazanmıştı ama sıkıcı bir kupaydı.
İtalya 90, sıkıcı falan demişken aklıma geldi, bu Euro 2004'de iğrenç futbol oyanayan ve futbol sanatının icra edilmesini engelleyen Yunanistanın kupayı alması var ki, öööööff ulann Katlettiniz futbolu hainler!!![signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

2002 dünya kupasında ronaldinyonun kaleci seaman a attığı muhteşem frikik golü..

bursasporlu futbolcuların yaptıkları orjinal timsah yürüyüşü..

ilhan mansızın roberto carlosa attığı harika çalımdan sonra carlosun gururuna yediremeyipte onu yere indirdiği pozisyon..[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Sosyal ağlarda paylaş

6 kasım da oynanan fenerbahçe galatasaray maçından sonra fatih terimin basın toplantısında gözlerinin yaşarması :D

bunu hiç unutmam hatta aramızda espirisini yaptık selpak firması fatih terime sponsor oluyomuş diye. yerlere yuvarlandığımızı hatırlarım.

Keisnlike unutulmaz bir andır o. Fatih terim ağlıyrodu çaktırmadan :-)
edit:son satır
[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..

[Bu mesaj zydar tarafından 18 Ağustos 2005 02:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyorum yazan var mı
1-geçen sene gençlerbirliği-bjk maçında kuddusi müftüoğlu olayı.güzel kardeşimiz kuddusicik serbest vuruşun düdük çalmadan kullanılmasına izin vermiş.yaptığı hatayı anlamış.fakat top ağlara gidince golu vermiştir.serbest vuruşun kullanılmasından gol olana kadar geçen sürede süper hakem kuddusinin abuk sabuk şaşkın hareketlerine yüce bjk taraftarı 'kuddusi n'oluyo götün başın oynuyo' tezahauratıyla karşılık vermiştir.o an kahvede gülme krizine sokmuşlardır saolsunlar.
2-pascal nouma.sanırım leeds-bjk macı.6 tane yemiştik.kamera bjk taraftarlarını gösterir.herkes üzgün.bi anda pascal durup dururken gayet normal bi şekilde leedsli oyuncuya kafayla girer.kamera tekrar taraftara döndüğünde taraftar mutluluk çığlıkları atmaktadır.acaip yarmıştır pascal nouma.özledik valla kendisini:)
Sosyal ağlarda paylaş

fbliler cl'de sonunda 1 puan aldik diye sevinirken son dakikada rivaldo'nun attigi super frikik ve fbliler cl'de '0' cekerek buyuk bi basariya imza atmasi.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ?

[Bu mesaj uncla tarafından 18 Ağustos 2005 15:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diablo, 13 Ağustos 2005 01:38 tarihinde demiş ki:
super kupa yı kaybeden realli figonun gözyaşları

5-1 maçta tribünde bi eliyle 5 diger eliyle 1 yapan,yani 6 yapmaya calısan fenerli kardeşiimiz

hehe kralsın :D Falcı büyücü klubü nede olsa tahmin etmiş adamlar skoru

[Bu mesaj Thealon tarafından 19 Ağustos 2005 18:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...