Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 [Bu mesaj Lorrotar tarafından 14 Ağustos 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 sen ne biçim konuşuyosun ya sepet mepet hala ortamı germeye çalışıyosun[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Diablo, 13 Ağustos 2005 01:11 tarihinde demiş ki: taffarelin henry nin kafasını cıkarması nefesimi tuttummu tutmadımmı hatırlamıyorum ya....[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 o maçta martin keown un bomboş kaçırdığı bir de golü hatırlıyorum.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Ronaldinyo'nun bu haftaki hareketi. Acaip tatlı yaptı. Sanki maçta diil transfer olduktan sora sahada şov yapıyo.[signature][hline]Liv Tyler [WOW]Frostwhisper - Human Mage Lvl 17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bu sezonki şamp ligi finalinde şevçenkonun uzatmalarda bomboş pozisyonu kaçırması.. trabzonun bu sezon anortosis maçının son saniyesinde sayılmayan golü.. yarım metre geride olsa trabzon atlamıştı.. bu arada herkes man utd ninson dakkada attığı 2 golle 1-2 aldığı şamp ligi finalini unutmuş.. :)[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 manchester united- bayen munich maçı (26mayıs99!) [YUH! erkeklerdeki hayvani maç hafızası!!] maçın tamamı unutulmazdır. Hatta maç sonunda yaşananlar Kuffor'un ağlayıp yerleri yumruklaması hepsi unutulmazdır. Şahane bir maçtır! Manchesteri destekleyen bizleri son dakikalarda mutlu etmiş maçtır. Oha maçıdır. Yuh maçıdır!![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 manchester ın o kadrosunun en büyük özelliği idi son dakikalara kadar ne olacağı belli olmazdı. dünyanın en iyi karambol topçusu teddy sherringham kadrolarındaydı zaten. teddy sherringham ın Türkiye örneği de Ümit Karan'dır :) hakikaten benzer stilleri ama karambol golcüsü olmak ayrı bir meziyettir. kesinlikle aşağılamak için sölemedim (gavga çıkmasın :)).[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 kesinlikle ben jazzyjam ümite karambol golcüsü dediği için demiyorum ,bence marcio nobre de çok iyi karambol golcüsü top cezasahası içine özellikle havadan geldiğinde ne yapacağı belli olmayan bi adam ama forza ümit karan!!![signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 dasaa +1. unutulmaz bi macti, dun gibi aklimda.[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Murtaza, 13 Ağustos 2005 12:32 tarihinde demiş ki: HAgi' nin Monaco' ya 40 metreden çıkardığı füze. H. Şükür' ün Leeds' e attığı 2. gol. ( defansın pazara gitmesi bayağı komik ) 2-0 dan 3-2 olan R.Madrid Maçında Jardel' in attığı gol... aaa üçüde çook güzel gollerdi hele hagininki[signature][hline]when he reigns all was stopped... reignman rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 rooney in newcastle a attığı inanılmaz gol[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! [Bu mesaj tony_montana tarafından 16 Ağustos 2005 17:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 lance coşma :D[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Cevat Prekazi'nin monacoya attığı gol... vardır herhal bi 30metre. Ne goldü beee Bir de Tanju'nun güzel bir golü vardı, ama rakibi hatırlayamadım (Spartak Moskova mıydı acep...) <-demiştim edit: (Bloodscalp sayesinde gelen edit :)) GS- Neuchatel maçı... İlk maçı GS kaybetmiştir. Uefa'da bir üst tura çıkabilmek için Gs bu maçı kazanmalıdır!Maçı 5-0 alır GS ama unutulmayan bir gol atar Tanju çolak.. (maçın 4. golü hatta) [signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 16 Ağustos 2005 21:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 tanjunun o manyak ayak içi plase golü neuchatel'eydi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Unutulmaz pozisyonları unutulmaz gollere çevirdiğimin farkındayım ama: Van Basten'in Voleleri, Bergamp'ın dönerek topu önüne aldığı ve döndüğü ayağı ile attığı gol, Michael Owen'ın (Maradona'nın İngiltere'ye attığı golün öcünü alırcasına) bütün Arjantinlileri top manyağı, çalım sersemi edip attığı gol (Arjantin kalecisinin adı Roa mıydı acep?) Uche'nin ayağı kırıldıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi sakızını çiğnemesi(!!) Ryan Gigs'in (ulu bir kişidir adını saygıyla ağzınıza alınız :)) 99 FA Cup'ta bir durup bir koşarak Arsenal savunmasını geçtikten sonra attığı gol. Dar açıdan hem de! "Siyah inci" Eusebio'nun oynadığı her maç! (nostalji takıldım biraz) Her Almanya Hollanda maçı (özellikle 74-92 arası ne kadar oyanadıysa) 21 Haziran 1988. Avrupa Şampiyonası, Yarı final maçı! Almanya-Hollanda maçında Marco van Basten'in maçın son anlarında kayarak plaseliyerek attığı gol! Tabi o golle bitmişti olay :D Aaahh aah eski güzel günler. Daha Ruud Gullit, Ronald Koeman dan bahsetmedik. Toni Schumacher'in şapkayla çıktığı maçlardan, maçlardan önce çantasını itina ile ağların yanına yerleştirmesinden (iç tarafı ağların) bahsetmedik... Çok maç seyretmişim lan! Beynin %50'si maç görüntüsü ile dolu galiba =)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaveTroll1 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Fenerbahçenin 6 Kasım 2002de galatasaraya atmış olduğu 1.GOL ( Tuncay Şanlı) Fenerbahçenin 6 Kasım 2002de galatasaraya atmış olduğu 2.GOL ( Ariel Ortega) Fenerbahçenin 6 Kasım 2002de galatasaraya atmış olduğu 3. ve 4. GOLLER ( Serhat Akın ) Fenerbahçenin 6 Kasım 2002de galatasaraya atmış olduğu 5. GOL ( Ceyhun Eris) Fenerbahçenin 6 Kasım 2002de galatasaraya atmış olduğu 6. GOL ( Ümit özat ) Fenerbahçenin 22 Mayıs 2005 te galatasaraya atmış olduğu 100 yılın golü ( Marcio Nobre ) Fenerbahçenin 3 Mayıs 1989 da galatasarayı 3-0 mağlupken skoru 4-3 e getirmesi[signature][hline] [Bu mesaj CaveTroll1 tarafından 16 Ağustos 2005 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Ve senin pati üyesi olarak attıgın 6.mesaj[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaveTroll1 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Ne kadar güzel dimi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Spor Bolumu kapatilsin.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 @CaveTroll1: Ama abi böyle yazılmaz ki..Golleri skorları yazalım alt alta değil buranın amacı. Önemli olan o güzel anları yaşamak (bu arada 89 tv'den diğerleri stadtan olmak üzre bütün o maçları seyrettim evet :D) Şöyle olacak: Tarih 3 Mayıs 89... Türkiye Kupası Çeyrek Final 1. Maçı berabere bitmiş, iki takımında umutları bu maça kalmıştır. Maç Ali Sami Yen'de oynanacaktır. GS avantajlıdır. İlk yarı Tanju ve Prekazi'nin muhteşem oyunları ile skor 3-0 olur...Ayrıca Kovaceviç'in bir röveşatası vardır ki o da hoştur. İkinci yarı başlangıcında GS taraftarı takımlarından şov beklemektedir. Ancak Aykut Kocaman (ki sonradan "Nasıl koydu Aykut Kocaman" şeklindeki tezahüratla anılacaktır bu gol) cimbom kalesine golü yollar. Bu gol van Basten'in SSCB'ye attığı golün kuzeni sayılır, çok benzer! GS taraftarı noldu şimdi şeklinde homurdanmaya devam ederken Rıdvan- Hasan Vezir inc. sahneye çıkar. Rıdvan pas verir Hasan atar,Prekazi durum 2-3 ken atılır, Rıdvan ortalar Hasan çakar!! GS 10 kişidir ama yılmaz. Ancak çabalar nafile... Rıdvan'ın ara pasına hareketlenen Hasan Vezir durumu 3-4'e getirir. Ancak 10 kişi kalan GS pes etmez ve bastırmaya devam eder. Akın akın gelirler Fenerbahçe kalesine. Kovacevic'in sert şutunu Toni Schumacher çizgiden çıkartır! Maç bittikten sonra Tanju'nun önceden yapmış olduğu "Toni'ye gol atmak benim için hobi" lafına istinaden Toni; "Keşke Tanju bana her maç 5 gol atsa da biz GS'yi 6-5 yensek" demiştir Rıdvan ise "Abi, 7gol yeseydik 8inciyi de atardık!" açıklamasını yapmıştır... [spo1=Maç sonrası FB resimleri] [/spo][signature][hline]MONO(b)LOG[evet arjantinin kalecisinin adı Roa, Carlos Roa =) ][Bu mesaj dasaaa tarafından 16 Ağustos 2005 23:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ee sonra ne oldu yıllar boyunca bizi yenmekle övündünüz başka bişey bulamadığınız için[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 çok iyi ya resimler. babam anlatmıştı oda maçtaydı. ilk yarı bittiğinde çok kötüymüşler arkdaşlarla nerdeyse ağlicaklarmış. daha sonra takım çıkınca tribüne çaarmışlar ve glaibiyet sözü istemişler. takım gelip söz vermiş ve maç sonunda tüm fenerliler trübünde seviç göz yaşları döküyomuş. babam hiç unutmaz bunu anltır sürekli (:[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Ya bak şimdi hatırladım... Yanılmıyorsam o maçta orta sahanın oralardan bi yerden Prekazi rövaşata ile Kovacevic'e topu yollamış, ve Kovacevic göğsünde yumuşattığı topu -yine- rövaşata ile kaleye vurmuştur!! Yanılmıyorsam böyle garip unutulmaz bir pozisyon olmuştur. Zaten garip bir maçtır o maç... Prekazi niye atılmıştı onu hatırlayamadım bir türlü...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaveTroll1 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 dasaa eyvallah süper olmuş :D:D:D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar