Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

K.Erciyesspor-Galatasaray

tony_montana

Öne çıkan mesajlar

son dakkalara 1-1 girdik fb li arkadaşlarım hafiften dalga geçmeye başlamışlardı ama son dk atıcaıımızı garip bi şekilde hissediyodum radyodan maçı dinlioduk derken yandaki cafeden gelen gol sesleri benim ortalığı yıkışım...:D
süperdi her şey..teşekkürler sana Galatasaray...[signature][hline]GALATASARAY

bir şey daha
son dk da gol atmak suç mu ya da son dakkada gol atan takım maçı kazanmış sayılmıyor mu bazı arkadaşlar ısrar etmiş 90+3 die zaten hakem 4 dk uzatma verdi biz 2 de attık ama hadi 90+3 olsun ne farkeder ki,4.uzatma dakikasının sonlarında dahi golü bulsak kimsenin çıkıp konuşmaya hakkı yoktu bu sadece bizim için değil fb ve bjk için de geçerli bugün biz kazandık yarın onlar son dk golüyle kazanır , bu benim sadece genel görüşüm...[signature][hline]GALATASARAY

Galatasarayı tebrikj etmek lazım son haftalrın formda takımlarından biriyle oynadı galip geldi golun dakkası önemli diil

not:anelka elle atmadı faulle attı lütfen![signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır!

Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Nae, 16 Ekim 2005 13:13 tarihinde demiş ki:
Anelka elle atmadı ayrıca FB'nin ankaragucu macındaki Penalti haklı bir penaltı.
Staddan gördüümüz üzere O penaltı bariz penaltıydı bu 1.. 2. si bitane daga penaltı gördük ..

Ve maçı izleyen olduysa eğer .. Gerçekten Zevk veren bir futbol war[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty
Unigroup - Cem Sönmez
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...