Trasty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: -Wissy, 15 Ekim 2005 16:16 tarihinde demiş ki: Benim anlamadigim sey baska... 1. saniyede gol atilsa 1. dakika oluyor bu duruma gore? O zaman maclarin normal suresinin de 89 dakika 1. saniyede bitmis olmasi gerekmiyor mu? Ya da bir saniye, siz 1 yasinda mi dogdunuz? 90. dk içinde olursun .. 90 Dakika tamamlandığında maç biter .. Bu tabiri, duymuşsundur 90 dakika tamamlandığında burdan 3 puanla çıkmak istiyoruz fln ayakları .. Kısacası Ehliyet fln mewzularınıda bilirsen .. 18 yaşında verilmez ehliyet 18 yaşını tamamladığında alırsın kısaca 19 yaşındyaken ..[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty Unigroup - Cem Sönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 FB Son DK golleriyle şampiyon oldu diyenlerin şimdi Son dakikada gol olmuşsa ne olmus demeleri beni gulduruo biraz.[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: Patos, 15 Ekim 2005 16:19 tarihinde demiş ki: son dakikada atilan golle kazanilan maclar kaka mi oluyor neyin tartismasidir bu ya? birde biz anlayabilsek hos olcak. ama insanlar camur atmak icin komik durumlara dusuyorlar[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bütün taraflar hem haklısınız hem haksızsınız ama nasıl bir fanatizmin kölesiyseniz haksız olduğunuz durumları görmüyorsunuz yazık size hepinize FB taraftarları birazdan Kurtuluş savaşından hgirer GS taraftarı da UEFA kupasından girer giderek geçmişe gider en sonunda biri "adem babamız x takımlıydı" diğer taraf "havva anamız da y takımlıydı" sonra x takımının taraftarerı "huhaaa x takımı taraftarı en başrta y takıının taraftarını düdüklemiş" der olay iyice kopar[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Ya surda 11 sayfa msg var, 3.sayfada delinin biri kuyuya taş attı,8 sayfadır çıkarmaya çalışıyorsunuz.Yeterli bence kendi haline bırakın kaşınanları[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 erciyes lig 3. ama mustafa uğur denen adamlarla anadolu takımları ancak ilk 10 hafta ilk 3e girerler o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: Patos, 15 Ekim 2005 16:19 tarihinde demiş ki: son dakikada atilan golle kazanilan maclar kaka mi oluyor neyin tartismasidir bu ya? Ciddi bu son Dakika Gollerinden bıktım .. Ankaragücü Galatsaray maçıydı 90+3 te ümit karanın Faul yapmasına ramen sayılan golü .. Galatsaray ın Gaziantep maçı 90+3 te gelen beraberlik golü .. Aynı hafta Beşiktaşın son dakikada gelen beraberlik golü .. ve yine aynı hafta Trabzonspor un son dakikada gelen golü Danimarka maçımızda 90 küsürde Yediğimiz beraberlik golü Yunanistanın KAzakistana attığı son dakika golü Kaka'nın golü Bu Gol .. Artık bıktım şu son dakika gollerinden[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty Unigroup - Cem Sönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Fenerbahçe'de son 2 sezon çok maçta son dakkada attı..Bizde geçen sene son saniyede yedik fener son dakkada attı şampiyonluk belirlendi..Yani kısacası bunlar futbolda var demekki neymiş son saniyede olsa full konsantre olmak lazım futbolda şansta var tabi ama erciyesli golü kaçırmasaydı(şans değil beceriksizlik)yenilicektik yani bu kadar basit..Biz gol attık anında yedik futbolda iş bitti yok hiç bir zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 e futbol bu hakemin düdüğüyle maç bitio[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Yediğimiz gol ofsayttı.Ayrıca santra yapılırken santra yuvarlagının tam ortasında Erciyesli bi oyuncu vardı.Bunları es geçmeyi biliyorsunuz sonra da 90+3 de balınıza gol atıp yendiniz diyorsunuz.Azıcık objektif olmayı deneyin.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: Bloodscalp, 15 Ekim 2005 16:27 tarihinde demiş ki: Fenerbahçe'de son 2 sezon çok maçta son dakkada attı..Bizde geçen sene son saniyede yedik fener son dakkada attı şampiyonluk belirlendi..Yani kısacası bunlar futbolda var demekki neymiş son saniyede olsa full konsantre olmak lazım futbolda şansta var tabi ama erciyesli golü kaçırmasaydı(şans değil beceriksizlik)yenilicektik yani bu kadar basit..Biz gol attık anında yedik futbolda iş bitti yok hiç bir zaman.. Fenerbahçe geçen sezonun 2. yarısında sadece Sakaryaspor a son dakika golü attı (Sonuca tesir eden gollerden bahsediorum)[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty Unigroup - Cem Sönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Aynı hafta biz son saniyede yedik mesela.Ayrıca Fenerbahçe'nin +85 ten sonra kurtardığı sayısız maç var.Yani bu tartışma feci gereksiz aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 iyi bari kritik bir maçtan puan kaybetmeden ayrıldık.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ne geçen sene fenerin son dakkada attığı golleri ne de bu sene galatasaray'ın ya da başka takımların attığı golleri tartışmanın alemi yok. maç 90 dakikadır. hakem düdüğü çalana kadar atan kazanır. bügün biz attık yarın başkası atar bilemem. cimbomu da tbr ederim ama insallah hep boyle sona bırakmayız işimizi.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 neyse 90 da aldık maçı erciyes sağlam takım julio cesar felan iş yapar zaten de yapıo bu maçtan 3 puanla dönmek sevindirici[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 abi bırakın trasty takılsın kendi kendine de saçma sapan bi tartışma var ortada[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: -Wissy, 15 Ekim 2005 16:16 tarihinde demiş ki: Benim anlamadigim sey baska... 1. saniyede gol atilsa 1. dakika oluyor bu duruma gore? O zaman maclarin normal suresinin de 89 dakika 1. saniyede bitmis olmasi gerekmiyor mu? Ya da bir saniye, siz 1 yasinda mi dogdunuz? 89. dakik 1. saniyede , 90 dakika dolmuş olmaz...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ahh ahh metin ali feyyaz azamanında gordon milne öle bi kondisyon vermiştiki takıma hep 90. dakkalarda gülerdik.. o zamanki "rakip taraftarlar"ın olgunluğu mudur nedir, bizim kaznma hırsımızı ve kondisyonumuzu takdir ederlerdi , şimdi yok uzamışta çok uzamış az uzamış.. iyi takımsan 120 dakika da olsa yemiyeceksin kardeşim gol.. atabiliyosanda atarsın. da galatasaray şu golleri tromsoya atsaydıda ülke puanımız yükselseydi :S[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eyakari Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bizi kimse durduramaz n büyük GALATASARAY.ergun gürsoy demiş fener bizi geçti neree geçti uefa şamp. mı oldu yoksa super cup aldı.fener parasıyla geçti doğru ama biz parasız halimizle avrupayı feth ettik bunları kimse unutmasın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: zydar, 15 Ekim 2005 18:13 tarihinde demiş ki: karambolspor gene attı 90+2 de.. bravo yanii.. tebrikler.. Çamur atmaktan bıkmadınızmı defolun gidin kendi çöplüğünüze ötün ya seviyesiz insanlar...[signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 cevap verme şöylelerine,gerçekten değmez.[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 gene kazandık hobaleyheley[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 hölölö sen kimsin :D hep bu anı beklemiştim uygun anı kolluyordum[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: zydar, 15 Ekim 2005 18:13 tarihinde demiş ki: karambolspor gene attı 90+2 de.. bravo yanii.. tebrikler.. Maçı izlemedim ama maç legal bir şekilde 2 dakika uzadıysa 67. dakika'da ya da 78'de atılan bir golün muhabbetini yapmıyoruzda 90+2'de yapıyoruz o da oyun süresi dahilinde gol yasağı mı var yoksa uzatmalarda?Gayet güzel kafa veya ayakla gol atılabilir her dakikada..[signature][hline]D'akmor J.Matthew Schools are prisons... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: -Nae, 15 Ekim 2005 16:18 tarihinde demiş ki: 90+3 'te Faul yaparak Haksız yere kazandıgınız Macı da biliyoruz o yuzden Smac flan diyip durmayn FB Gecen sene max 3 mac kazandı Son dk goluyle.. öff yenmedikmi yendik daha ne ki ? 3 puan rulz :P[signature][hline][b]cats rulz =) cok sevdım onu cok hayatımda kımseye baglanmadıgım kadar cok baglandım ona neyın ne oldugunu yenı anlyıo ama ben anlamıyorum kadınları hiçbi zamanda anlasıamayacka yagane warlıktır. ama bilsin ki kendımden cok onu sevıyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar