-Nae Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bir mac 10dk uzarmı be kardesim[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: -Nae, 15 Ekim 2005 15:57 tarihinde demiş ki: bir mac 10dk uzarmı be kardesim 10 dakika değil 4 dakika ayrıca gol 90+3 de bilmiyorum görebiliyormusun ?[signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 maç bitti 3 puan bizim ![signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: -Nae, 15 Ekim 2005 15:57 tarihinde demiş ki: bir mac 10dk uzarmı be kardesim 4 dakka uzadı.Gol 90+2de geldi.Uzatmalar normaldi becne çok sakatlık oldu oyun durdu baya.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: -Nae, 15 Ekim 2005 15:57 tarihinde demiş ki: bir mac 10dk uzarmı be kardesim 10 dakika? 4 dakika uzadi mac. 2. dakikada geldi gol de. Bok atmayalim. Lideri selamlayin...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Galatasarayın 3. uzatmalarda kazandıgı mac.[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: -Nae, 15 Ekim 2005 15:59 tarihinde demiş ki: Galatasarayın 3. uzatmalarda kazandıgı mac. hep fener mi kazanıcak ? en azından elle gol atmıyoruz canım kardeşim[signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ahah tamamen duygusal oldu =) krala bak be[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Bir senede topu topu 3 kere kazanmıştık daha 9-10 macta 3 kere kazandınız tebrik ne diyim[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 hayret Tatlı gayet başarılı bir maç çıkardı 3 puanı aldı GS hatta Kral attı 1-2 oldu :) hayırlısı gelecek maçlara[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 neyse zor bi deplasmandı,kazandığımız iyi oldu... milletin işi gücü kalmadı bizim uzatmada attığımız gole aklı takıldı=) en az 1-2 gün oyalanırlar böle[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Tebrikler takımıma.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: BlackRose, 15 Ekim 2005 15:54 tarihinde demiş ki: said: elektrot, 15 Ekim 2005 15:51 tarihinde demiş ki: Ahan da beni ciddiye aldı, muhahaha. yazık Evet, çok yazık, bir Genel Yönetici'nin düştüğü hale bakın. Daha neye ceza verip vermeyeceğine doğru dürüst karar verememiş, başıboş bölümde otorite kuramamış, herkesin bi laf söylediği ama çözüm üretmek yerine sadece kendisi ile dalga geçenlere zavallı bir şekilde cevap yazmaya çalışan garip biri. Yazık,evet, acıyorum sana.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Gecen senede birilerine takılmıstıda o yuzden..[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Ve bir FB'liden daha arinir bu sayfalar..[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Anelka Burak Akdiş değil. Alex Timuçin değil. Nobre Cenk değil :D bilmem anlatabildim mi ;-)[signature][hline]tea for two and two for tea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Fenerbahce de lider degil. Hadi coplugune...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: Spastik_Serce, 15 Ekim 2005 15:47 tarihinde demiş ki: said: Wendigo, 15 Ekim 2005 15:42 tarihinde demiş ki: banlansa ne olacak ki? adam bi account acip gene gelecek zaten banlanmis bir accountu var ve imzasinda da acikca belirtiyor. bunu banlasak yine gelecek on dakika sonra abim benim yaran mı var senin. Accountum hacklendi ve küfür edilmiş. bu sebepten dolayı banlandı. çocuk gibi kavga ediyorsun. seninle bi sorunum yok ozel olarak ama senin gibilerle var karsisindakinin yasini basini bilmeden "abim benim" gibi hitap eden biriyle zaten olsa olsa, sorunum olur benim. Zaten soyle bir imzasi olan biriyle neden tartisiyorsam? "Şükrü demiş ki: NAIHAIHA LAN AYBÖKE KABIZ SIÇTIM HELA TIKANDI DEDİM KENDİME HAKİM OLAMADAN. " takil sen![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Bir Galatasaray Klasiği yine inanılmaz kötü bir Futbol yine 90+3 te Gelen gol ..[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty Unigroup - Cem Sönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Bakalım nereye kadar gidecek bu 90+3 'ler[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 90+2... Bu muhabbetin sonunda bu gol 90+5'e kadar gider herhalde. Anelka da eliyle atmadi degil mi? =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 :) anlıorum hepinizi.[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bu laf nneden bu kadar klasikleşti "kötü oynadılar uzatmada kazandılar"[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 babacum anlasak işte..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: -Wissy, 15 Ekim 2005 16:06 tarihinde demiş ki: Bu muhabbetin sonunda bu gol 90+5'e kadar gider herhalde. Anelka da eliyle atmadi degil mi? =] Anelkanın Eliyle konunun ne alakası var Umit Karan'da 90+3 faul yapmadan atmıstı dimi golu?[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar