moffaka Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 realm sırası rakamı tam olarak doğru değil gibi.. çünkü bazı zamanlar örneğin bugun 191 kişilik sıra wardı ve 15 saniyede oyuna bağlandım.. doğruyu yansıtmadığını düşünmeye başladım. yada 15 saniyede 191 kişi benim kudretime dayanamayıp oyundan çıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Birden disc. olmalarına neden olan bişey olmuştur. İspanyanın omurgası fln çökmüştür mesela.[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Burning Legion da server problemi olduğunda sıranın 5 sn de 200 kişi azaldığını gördüm. Yine qui nin dediği gibi herhangi bir problem olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moffaka Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 qui nin dediği gibi problemde olabilir.. fakat blizzard ın politikasının hep doğru gibi görünen şeyler yapıp sürekli yalan söyleyen bir firma olarak gördüğüm ve online oyunlarda daha önceden warcraft serisi diablo ve starcrafttan dolayı çok büyük tecrubeleri olmasından server dolu olmasından değil serveri dinlendirmek adına yada başka bi sebebten uydurduklarını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 MErak etme o server gün içinde yeterince dinleniyor. Hele birde soğutucular bozulursa bütün gün bile dinlenebiliyor.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar