twistedemo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 izmirde 121i çoook severim sefgilime giden yol :D istanbulda 112yle taksim-göztepe ordan 559c yine sefgilime giden yol muhahahha[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 28T-TOPKAPI BESİKTAS 28O-BESİKTAS OTOGAR 30M-30A MEC.KOY BESİKTAS 500ES-TAAA NEREDEN BİLMİYOM-DAVUTPAŞA vesaire vesaire yildizli oldugum cokmu anlasılıyo,..[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 İzmir 121 ortamlara akan numara :) 330'uda severdim ki sevgilimden ayrılana kadar..Şimdi küfür ediyorum o otobüste geçen zamana :)[signature][hline]D'akmor J.Matthew Schools are prisons... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Express Taxim Rulsx :)[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 sarıyer-şisli ring[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Frigg, 16 Ekim 2005 03:07 tarihinde demiş ki:2-üsküdar-bostancı,eh o da arada lazım oluyor lanet olsun 2'ye.. Hayatımın en güzel günleri bu lanet otobüste geçti.. Her sabah çekilen bu işkence.. Every moment i spend in "2" is agony..[signature][hline]Touch of death is never gentle... When you want to give up and your heart's about to break Remember that you're perfect; God makes no mistakes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 559c ve 112'de geçiyor şimdilik hayatım. izmirde de 121'de ahe.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 169 tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Lonely, 16 Ekim 2005 01:35 tarihinde demiş ki: Kamil Koç ta bir otobüs vardı. plakasını falan hatırlamıom. Okulla ilgili bir sorun için bir hafta içinde istanbul-afyon arasında 9 kere otobüs yolculuğu yapmıştım. 7 kere aynı otobüse denk gelmiştim. şoför ve muavinle kanka olmuştuk. arka 5'li koltukta muavinle pişti bile oynamıştık.. muhahaha aynen bi ara kamil koçla yazın paso istanbula gidip geliyodum hep aynı otobustu bole uzun kıvırcık saclı gozluklu bi muavin vardı adamla sohbet ediyoduk felan baya :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewitch Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: forgiver, 15 Ekim 2005 20:05 tarihinde demiş ki: 146 - e5 ten gider yan yola girmez :) yanlış oldu tem'e girmez e-5 ten gider :) ayrıca bahçeşehirliler var galiba forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 121 ksk-alsancak:D bazende vapur.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ootobüs mü yok abi ben daha almayayım. üni de ilk 2 sene otobüs iyi geldi de (128,85m,76/146) yok yani bostancıdan avcılara otobüsle gitmeye diretmenin anlamı yok. Deniz otobüsü diye bir teknoloji var. :D[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar