Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayatınızın otobüsleri, mesela 112...

Aurora

Öne çıkan mesajlar

said:
Frigg, 16 Ekim 2005 03:07 tarihinde demiş ki:2-üsküdar-bostancı,eh o da arada lazım oluyor

lanet olsun 2'ye.. Hayatımın en güzel günleri bu lanet otobüste geçti.. Her sabah çekilen bu işkence..

Every moment i spend in "2" is agony..
[signature][hline]Touch of death is never gentle...

When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect; God makes no mistakes

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lonely, 16 Ekim 2005 01:35 tarihinde demiş ki:
Kamil Koç ta bir otobüs vardı. plakasını falan hatırlamıom.
Okulla ilgili bir sorun için bir hafta içinde istanbul-afyon arasında 9 kere otobüs yolculuğu yapmıştım.
7 kere aynı otobüse denk gelmiştim. şoför ve muavinle kanka olmuştuk. arka 5'li koltukta muavinle pişti bile oynamıştık..

muhahaha aynen bi ara kamil koçla yazın paso istanbula gidip geliyodum hep aynı otobustu bole uzun kıvırcık saclı gozluklu bi muavin vardı adamla sohbet ediyoduk felan baya :D[signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Sosyal ağlarda paylaş

ootobüs mü yok abi ben daha almayayım. üni de ilk 2 sene otobüs iyi geldi de (128,85m,76/146) yok yani bostancıdan avcılara otobüsle gitmeye diretmenin anlamı yok. Deniz otobüsü diye bir teknoloji var. :D[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...