Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pc başındayken...

Reaper08

Öne çıkan mesajlar

said:
Janitschar, 16 Ekim 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
Arkasından dolanana kadar o sana dolanmazsa iyi

onu da hesap ettim.Adam bir şeyler karıştırmayacak mı ? Karıştırırken dalarım :D Bu yaşta bu zeka ueuhuehue :D[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Joe, 16 Ekim 2005 23:06 tarihinde demiş ki:
@trapt

ben dalarım abi istersem dayak yiyim ama dalarım

bickin delikanli canim! :)
bi defa boyle durumlarda ben sunu yaparim ben bunu ederim diyemezsin desen de sacma olur..olagan disi durumlarda insan tepkileri de cok farkli olabiliyor..[signature][hline]kaypak olmak moda galiba?
Sosyal ağlarda paylaş

bu hırsız yakalandıktan sonra anlattıkları..

ya geçen ramazan ayında peder sahura kalkıo 2. kattayız balkon kapısını açıo bizim peder.. içeri bi çamur ayaklı girio bi güzel..

Hırsız : Ya abi adam tuvalete gidiyor sonra çıkıyor ulan tam mutfağa giricem alıcam bıçakla arabanın anahtarını bi türlü alamadım adamı görüpte o anki kafamızla bişiler yaparız istemedimde napiim.. adam geldi balkona çıktı hava aldı ben demirlerde kaldım.. sonra gitti ben girdim içeri gittim aldım mutfakla salon birleşik 2 kapı war ortada duvar adam mutfak kapısından girio ben salon kapısından çıkıom adam ordan girio ben ordan çıkıom *küfür eder*.. neyse en sonunda tuvalete gitti adam bi mçamamıştı gitti bişiler yaparken bende aldım anahtarı ve bıçağı aşağıya balkondan incem inmeye kalkarken adam geldi aşağıya düştüm neyse bişi olmadı kurtardık *küfür eder*

arabayı alıp düz gitsem gidilmez salak gibi geri geri gittik bütün yolu en sondada bekçi arabanın önüne geçti manyak mıdır nedir diye napiim döndürdüm adamın ayağı kırılmış özür dileyin abi adıma..

... ve hırsız yakalanır bunları anlatır.. işte geçen ramazan başımıza gelen olay :)[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock:
Sosyal ağlarda paylaş

*!Spellbook'a uzanır*
-Kal Vas Flam

*!hırsız, sözler nedem diye düşünürken, bi anda alevler arasında kalır*[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 17 Ekim 2005 00:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jedi, 17 Ekim 2005 00:20 tarihinde demiş ki:
Düğmeye basarım...

(koridorun sonunda tuzak var.düğmeye basınca aşşa düşücek)

altina da timsah yerlestirdik mi Steven Spielberg gelsin film çeksin :)[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 17 Ekim 2005 00:16 tarihinde demiş ki:
klawyeyi kirarim kafasinda!

yok yok ciyaaak diye bagiririm tabii ki .
bilindik kiz tribi.
adam kacar zaten ondan sonra.

klavyeyi kırarsam laptop da gider ben nabcam :D[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
Ben senin için yaşamayı göze almışım.
-natalieme
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...