Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

www.babun.org

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mükemmel seslendirmeler var orada ya. cüzdan ve tayin favorilerim.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
Mesaj tarihi:
dede'yi unutmayın..

-oosman abi!
-bak herkes ne kadar da saygılı..
-bırak ya. vehbi abi sende kalk allahaşkına. osman öyle bildiğin gibi biri değil..
-osman abi. bayramdır, öpüşün barışın, babasına sözüm var.. (bu daha gider böle)
:D :D :D
Mesaj tarihi:
çünkü beeeen kaslıyııımmmm!![signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?
Mesaj tarihi:
haha vay karamurat naber ya ?
askerde komandoydum ben üç beş eşkiyadan korkmam :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki:
ya bu adam ne zaman banlanacak?
Mesaj tarihi:
ben sadece bakkalı indirdim ama sadece ses var yani video deil + olarak 1 dakika olmasına rağmen boyutu 12 mb anlamadım valla :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır....
Me
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bence hepiciği güzel de hakkaten cüzdan ve bakkal birer efsane..hele o:
-"o hırsıza bi çift sözüm olacak.lan delikanlı gibi çık ortaya erkeksen...hoow!"
kısmını 9021386934 kere izleyip g.tümden yaş gelinceye kadar güldüm afedersin. :D[signature][hline]0800 211 33 74
"Alo ishal oldum,ne yapmalıyım?"
(gerçektir.)
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Son cıkardıkları istek cok iyi olmus bence =)

- Ne istiyosun
- Dondurma istiyorum avakadolu...[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bakkal süperde ya yenileri ne zaman çıkar hiç gelmiyor mu[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
Mesaj tarihi:
up[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
  • Yeni Oluştur...