Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AntalyaSporun yeni Otobusu

HocaEfendi

Öne çıkan mesajlar

gelecekler bursaya bakalım kalacakmı bu otobüsten eser :D[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır!

Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz.

[Bu mesaj ovchinnikov tarafından 16 Ekim 2005 13:39 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj ovchinnikov tarafından 16 Ekim 2005 13:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vodan, 16 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki:
aferin sana!/size!

hey biz yapcaz demedim ben bursa sporlu degilim bursa taraftarınıda sevmem ama adamlar böyle napcan ![signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır!

Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ovchinnikov, 16 Ekim 2005 13:38 tarihinde demiş ki:
gelecekler bursaya bakalım kalacakmı bu otobüsten eser :D

Bursa texas felaket stad'ın 2 sokak aşağısında oturuyorum maçlarda yerle bir ediyorlar hertarafı.

Bursadaki dükkanları, arabaları bile taşlıyorlar.[signature][hline]''You will always be in my heart''
- George Hagi-april,24 2001

Sosyal ağlarda paylaş

ahah bende ei bilirim bende stadın yakınındayım damstad caddesinde bizim kapının önünden gecerlerken manayq manyaq bagıolar bi laf sülesen evide taslıcak manyaqlar :D[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır!

Sosyal ağlarda paylaş

Adliyenin orda punkcı, rapci, hiphopcu gençlik oturuyor onların mekanıdır bilirsin.

Geçen sene bursanın yenildiği [maçı hatırlamıyorum] bi maç çıkışı texas adliyenin önünden geçerken bu gençlere sarmış kaldırımdaki taşları kaldırıp s.. gidin lan satanistler diye bağırarak adliyeyi taşlamışlar 40-50 kişilik grup =)[signature][hline]''You will always be in my heart''
- George Hagi-april,24 2001

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 16 Ekim 2005 14:23 tarihinde demiş ki:
Adliyenin orda punkcı, rapci, hiphopcu gençlik oturuyor onların mekanıdır bilirsin.

Geçen sene bursanın yenildiği [maçı hatırlamıyorum] bi maç çıkışı texas adliyenin önünden geçerken bu gençlere sarmış kaldırımdaki taşları kaldırıp s.. gidin lan satanistler diye bağırarak adliyeyi taşlamışlar 40-50 kişilik grup =)

zuhahahaah koptum beklenir abi bunlardan

ben bi kere yedim sopa bu sene sampiyonlugu kutluyorum tabi bende fb forma atkı sapka esorfman en ararsan var korayın önünde lavuklar bi cevirdi beni :D sonası malum atkım ve sapkam artık yoq :D[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır!

Sosyal ağlarda paylaş

Teksaslıyız Ezelden
Eğilmez Hiç Başımız

Sonra

Antalya Antalya Bursa'yada gelecek anasının a.. görecek

şeklinde manyak insanlar var :D Teksasta

Edit: Döner bıçaklarını unuttum hepsi döner ustası manyakların[signature][hline]Only after the last tree has been cut down,
Only after the last river has been river has been poisoned,
Only after the last fish has been caugt,
Only then you find that money cannot be eaten

[/b]PetLine Veteriner Kliniği

[Bu mesaj Joe tarafından 16 Ekim 2005 17:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Doğma büyüme Karşıyaka'dayım maçlara da zamanında çok gittim ama artık tiksindim İzmir takımlarının birbirini yemesinden maddi imkanları çoğu 1. lig takımından yüksek olan bir takım hala 2.lig'de potaya bile giremiyor 1.lig'e çıkma şansı açısından..Arkanda Selçuk Yaşar gibi bir mali destek var taraftarın Türkiye'de ilk 5'i zorlayacak kapasitede(sayı olarak),mazinde var sen hala Göztepe'ye laf at..[signature][hline]D'akmor
Schools are prisons...
Sosyal ağlarda paylaş

Antalya Türkiye Kupasında finale çıktığı sene Bursa'yı yarı finalde konuk etmiştik.
Texas da texas diyolar o zamanlar.
07 Gençlik diyen yok tabi :)
3bin texas gelmiş.

Sonuç : 07 Gençlik texas'ın davulları otobüslerden yürütür.
Antalyaspor'un hizmetine sunar :)
Bende tribündeydim.Bursanın davulları iyi ses çıkardı valla :)
Davulsuz kalan texas takımlarınında 4 golle hezimete ugramasıyla kuyrugu kıçına kısılmış köpişler gibi döndü Şeftali diyarına :)
Antalyaya ne zaman gelseler zaten 3-4 boş göndermeyiz hiç :P[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz)
Sosyal ağlarda paylaş

bursayada gelırız.mardınede gideriz..
bursanız bu gunku maçında ne oldu??
antalyamız yine 3 puan aldı..bekle süper lig ortam yapmaya gelicez..

Serin gel bursaa serin gelll..

antalyaspor suan ikinci lig de ilk sıralarda koşturuyor..takımın durumu cok iyi..yılmaz vural hocadan allah razı olsun.takımın başına o geldi çoşturdu takımı..stad her maçta full çekmeye başladı..bugun oynanan mardın maçına uçak kaldırdı yonetım..futbolcularla aynı uçakda gidecekti seyirciler 1 gün konaklama ile birlikte digiş dönüş 700ytl idi..85 kişilik yer varmıs 85 ide dolmus artı 55 kişi rezervasyon yaptırmış 2.uçak için.
[signature][hline]By Majesty.
msn: [email protected]

Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
[i]Bu Alemde iki büyük var.Biri Ben diğeride 70lik yeni Rakı..

[Bu mesaj HocaEfendi tarafından 16 Ekim 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çok güzel bir otobüs olmuş.. antalyaspor a ve otobüsü gören herkeze hayırlı olsun.. beğendim ben.. umaırm 2.ligden 1 .lige çıkarlar..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...