HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 otobus İC Otellerinin sahibi tarafından alındı..şuanda giydirme işlemleri sürüyormus..sizcede güzel değilmi ??[signature][hline]By Majesty.msn: [email protected]Dikkat 46. Dereceden Raporlu..[i]Bu Alemde iki büyük var.Biri Ben diğeride 70lik yeni Rakı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 süper hem de zaten antalyaspor niye düştü ki 2 ye.. gelsin bakamlım hayırlı olsun hadi[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 gelecekler bursaya bakalım kalacakmı bu otobüsten eser :D[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz. [Bu mesaj ovchinnikov tarafından 16 Ekim 2005 13:39 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj ovchinnikov tarafından 16 Ekim 2005 13:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 aferin sana!/size![signature][hline]Atahost.net Web Hosting [Bu mesaj Vodan tarafından 16 Ekim 2005 13:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Vodan, 16 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: aferin sana!/size! hey biz yapcaz demedim ben bursa sporlu degilim bursa taraftarınıda sevmem ama adamlar böyle napcan ![signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: ovchinnikov, 16 Ekim 2005 13:38 tarihinde demiş ki: gelecekler bursaya bakalım kalacakmı bu otobüsten eser :D Bursa texas felaket stad'ın 2 sokak aşağısında oturuyorum maçlarda yerle bir ediyorlar hertarafı. Bursadaki dükkanları, arabaları bile taşlıyorlar.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Bir Arkadaşım yorumu vardı .. Konya - FB maçında.. Bu konya değilde Bursa maçında olsa o Hakem canlı olmazdı demişti lol[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty Unigroup - Cem Sönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ahah bende ei bilirim bende stadın yakınındayım damstad caddesinde bizim kapının önünden gecerlerken manayq manyaq bagıolar bi laf sülesen evide taslıcak manyaqlar :D[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bu safirler çok rahat otobüs :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Adliyenin orda punkcı, rapci, hiphopcu gençlik oturuyor onların mekanıdır bilirsin. Geçen sene bursanın yenildiği [maçı hatırlamıyorum] bi maç çıkışı texas adliyenin önünden geçerken bu gençlere sarmış kaldırımdaki taşları kaldırıp s.. gidin lan satanistler diye bağırarak adliyeyi taşlamışlar 40-50 kişilik grup =)[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Mavi, 16 Ekim 2005 14:23 tarihinde demiş ki: Adliyenin orda punkcı, rapci, hiphopcu gençlik oturuyor onların mekanıdır bilirsin. Geçen sene bursanın yenildiği [maçı hatırlamıyorum] bi maç çıkışı texas adliyenin önünden geçerken bu gençlere sarmış kaldırımdaki taşları kaldırıp s.. gidin lan satanistler diye bağırarak adliyeyi taşlamışlar 40-50 kişilik grup =) zuhahahaah koptum beklenir abi bunlardan ben bi kere yedim sopa bu sene sampiyonlugu kutluyorum tabi bende fb forma atkı sapka esorfman en ararsan var korayın önünde lavuklar bi cevirdi beni :D sonası malum atkım ve sapkam artık yoq :D[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Bi Karşıyaka-Bursaspor maçına gitmiştim zamanında felaketti ya küçüktüm bide ağliicaktım korkudan bi insan maçtan korkar mı ya nerde kaldı spor?[signature][hline]D'akmor J.Matthew Schools are prisons... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Teksaslıyız Ezelden Eğilmez Hiç Başımız Sonra Antalya Antalya Bursa'yada gelecek anasının a.. görecek şeklinde manyak insanlar var :D Teksasta Edit: Döner bıçaklarını unuttum hepsi döner ustası manyakların[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği [Bu mesaj Joe tarafından 16 Ekim 2005 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 E tabi iskender kebabın memleketi..[signature][hline]D'akmor Schools are prisons... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bursa karşıyaka ankaragücü gibi takımların böle gereksiz kendinin taraftar sanan insanları var sanırım duyduğum kadarıyla allah akıl fikir versin böle adamlara[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Doğma büyüme Karşıyaka'dayım maçlara da zamanında çok gittim ama artık tiksindim İzmir takımlarının birbirini yemesinden maddi imkanları çoğu 1. lig takımından yüksek olan bir takım hala 2.lig'de potaya bile giremiyor 1.lig'e çıkma şansı açısından..Arkanda Selçuk Yaşar gibi bir mali destek var taraftarın Türkiye'de ilk 5'i zorlayacak kapasitede(sayı olarak),mazinde var sen hala Göztepe'ye laf at..[signature][hline]D'akmor Schools are prisons... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 koskoca izmirden 1. ligde 1 takım bile olmaması üzücü[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Güzel olmuş, ama yandılar gitti canım otobüs. Bursa bursa bursa[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 hoca bana çok saçma geliyor bursa-antalya rekabeti. yani ayni ligde mücadele etseler bile pek bi alakalarını göremiyorum. bursalı oda arkadaşımdan duydum 16 plaka araçlarla hiç gitmezlermiş antalya merkeze. alanyaya inip giderlermiş nereye gidiolarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Antalya Türkiye Kupasında finale çıktığı sene Bursa'yı yarı finalde konuk etmiştik. Texas da texas diyolar o zamanlar. 07 Gençlik diyen yok tabi :) 3bin texas gelmiş. Sonuç : 07 Gençlik texas'ın davulları otobüslerden yürütür. Antalyaspor'un hizmetine sunar :) Bende tribündeydim.Bursanın davulları iyi ses çıkardı valla :) Davulsuz kalan texas takımlarınında 4 golle hezimete ugramasıyla kuyrugu kıçına kısılmış köpişler gibi döndü Şeftali diyarına :) Antalyaya ne zaman gelseler zaten 3-4 boş göndermeyiz hiç :P[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 hll yaa ii takım abi antalya[signature][hline]NaRLıDeRe Sk namalup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bursayada gelırız.mardınede gideriz.. bursanız bu gunku maçında ne oldu?? antalyamız yine 3 puan aldı..bekle süper lig ortam yapmaya gelicez.. Serin gel bursaa serin gelll.. antalyaspor suan ikinci lig de ilk sıralarda koşturuyor..takımın durumu cok iyi..yılmaz vural hocadan allah razı olsun.takımın başına o geldi çoşturdu takımı..stad her maçta full çekmeye başladı..bugun oynanan mardın maçına uçak kaldırdı yonetım..futbolcularla aynı uçakda gidecekti seyirciler 1 gün konaklama ile birlikte digiş dönüş 700ytl idi..85 kişilik yer varmıs 85 ide dolmus artı 55 kişi rezervasyon yaptırmış 2.uçak için. [signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]Bu Alemde iki büyük var.Biri Ben diğeride 70lik yeni Rakı.. [Bu mesaj HocaEfendi tarafından 16 Ekim 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 gelin abi bursaya bişi demeye yok gel gör[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 gecen sene ben hatırlıyorum antalyalıları burda oldukca vahimdi durumları kale arkasını doldurmuslar tam BES kisi :D[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 çok güzel bir otobüs olmuş.. antalyaspor a ve otobüsü gören herkeze hayırlı olsun.. beğendim ben.. umaırm 2.ligden 1 .lige çıkarlar..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar