Eriador Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 1 Adet Wow CD'icindeki 2 Adet Charı Yeni 1 Boss Cd alsam Ona Aktarabılırmıyım
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 valla annamadım ama wow yüklü olan her bilgisayarda kullanıcı adın ve şifren ile login olursan karakterine ulaşabilirsin. karakterini diablo'nun single playerı gibi cdlerde taşımana gerek yok.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage
ucanadam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 karakterler wow serverlarında bulunuyor.[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph!
Eriador Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ben 1 serverda oynuyorum cd icerisinde 33lvl prist 60 lvl mage war 2. bir cd alsam bunları ayırabılırmıyım kardesımle beraber aynı anda oynamak istioz
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 tek cd icersinde dediği tek account icerisinde, hayır yapamazsınız yenı aldığınız cd-keyle yaratıcağını account'la yenı karakter yaratmanız gerekiyor.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 sen guild wars la karıstırdın sanırım burda cd sadece oyuna girmek için bi aracı oyunu yüklemek için karakterler wow da saklı ama u an için acc dan acc a char transfer yok[signature][hline]Old Kingdom...
DasDa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Arkadaş cd-key demek istemiş... Şu an mümkün değil ama ileride belli bi ücret karşılığı olacağı söylenmişti.[signature][hline]Go! Godon Onerous // www.GO-tr.org
Öne çıkan mesajlar