Eriador Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 1 Adet Wow CD'icindeki 2 Adet Charı Yeni 1 Boss Cd alsam Ona Aktarabılırmıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 valla annamadım ama wow yüklü olan her bilgisayarda kullanıcı adın ve şifren ile login olursan karakterine ulaşabilirsin. karakterini diablo'nun single playerı gibi cdlerde taşımana gerek yok.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 karakterler wow serverlarında bulunuyor.[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eriador Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ben 1 serverda oynuyorum cd icerisinde 33lvl prist 60 lvl mage war 2. bir cd alsam bunları ayırabılırmıyım kardesımle beraber aynı anda oynamak istioz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 tek cd icersinde dediği tek account icerisinde, hayır yapamazsınız yenı aldığınız cd-keyle yaratıcağını account'la yenı karakter yaratmanız gerekiyor.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 sen guild wars la karıstırdın sanırım burda cd sadece oyuna girmek için bi aracı oyunu yüklemek için karakterler wow da saklı ama u an için acc dan acc a char transfer yok[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Arkadaş cd-key demek istemiş... Şu an mümkün değil ama ileride belli bi ücret karşılığı olacağı söylenmişti.[signature][hline]Go! Godon Onerous // www.GO-tr.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar