ronald Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 lol dersin tabi..ama ben diyemem..o kadar "cool" degilim..bi kere belimi cok kotu incitmistim,bi tane cocuk guldu,sonra o daha kotu incindi :)[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 sakin kafayla dusununce bisey yapmam da o anda,deliriyorum,canim deli gibi yaniyo,o anda olmeyi bile tercih edebilirim ve bi kendini bilmez guluyo..o anin siniriyle of of..[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 lol demenin coollukla alakası yok bikere bilip bilmeden sallama o lol kendiliğinden çıkar çok online oyun oynayan insanlar yabancılarla elleşe elleşe bu tarz alışkanlıkları edinirler bunu :D yapacağına lol demişte cool mu olmuş? saçmalama. burda eğer dediğim gibi komik bir durum olduysa gülünür benim başıma düşme incitme hatat daha beterleri geldi ama gülenleri öldürebilirim hiç demedim abartma bence yoksa çok gülerler sana[signature][hline]HisarOyun,Blog,Nysera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 insanlar ve olaylara verdikleri tepkiler birbirlerinden cok farklidir..yasinin en fazla 15 oldugunu tahmin ediyorum..Kanadada yasayan biri olarak her gun milyon tane yabanciyla yazisiyo olarak bu LOL ROFL gibi buram buram ozentilik kokan seyleri kullanmiyosam,senin gunde okulundan arta kalan zamanda 2 saat oynadigin oyunda yazdigin hicbisey etkilemez bana emin ol ;)[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yaşım 21 hala saçmalamaya devam ediyorsun :D , :lol: :: koymuyorum diye bana özenti diyemezsin... kanadada yaşıyor olmanda beni alakadar etmez benimde günde kaç saat yabancılarla muhabbet ettiğimi ne kadar yazıştığımı bilmiyorsun sallamayı bırak. sen gidip bisikletle kapıya çarpar sonrada bi tarafın acırsa ben gülerim tanıdığım herkeste güler gidip bu sebeple adam öldürürüm diyebiliyorsun bende senin yaşının 15 olduğunu düşünüyorum ^_^' al...farkı şeylere özenelim daha bi cool olalım demi?[signature][hline]HisarOyun,Blog,Nysera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 insanlarin tepkilerinin farkli oldugunu kavramaya baslasan keske..Kapasiten var eminim...Ben yaptigimi savunmuyorum ve sakin kafayla asla yapmam ama o anda kendimi kaybettigimi soyluyorum..Anladin?[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 iyi o zaman o sırada beni öldür bende ambulans çağırmıyım sende kolunu kaybet... benim tepkilerle işim yok sen öyle tepki veriyorsun bende o kızgınlıkla yaptığını biliyorum ama gülen insanlarıda eşeltirme komik bir durum olursa güleriz doğal bir şey bu gülünen kişinin kızmasının doğal olduğu kadar.[signature][hline]HisarOyun,Blog,Nysera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Milamber, 17 Ekim 2005 02:10 tarihinde demiş ki: iyi o zaman o sırada beni öldür bende ambulans çağırmıyım sende kolunu kaybet... benim tepkilerle işim yok sen öyle tepki veriyorsun bende o kızgınlıkla yaptığını biliyorum ama gülen insanlarıda eşeltirme komik bir durum olursa güleriz doğal bir şey bu gülünen kişinin kızmasının doğal olduğu kadar. hemen kavga cikarmaya kalkismayin,canin yanarken birinin gulmesinin ne kadar sinir bozucu bisey oldugunu asnirim inkar etmiyosun??e daha ne?[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ben ona bir şey demiyorum anlamadın beni... kızdığını biliyorum o sırada sana insanların niye güldüğünü anlatmaya çalışıyorum senin kızman kadar onlarında gülmesinini doğal olduğunu söylüyorum adamlar kötü niyetle gülmüyorki komik bir durum olduğunda kim gülmesini kontrol edebilir ki? gülme döngüsü diye bişiy var ya![signature][hline]HisarOyun,Blog,Nysera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 abi insan arkadasinin cani yanarken de gulmez be,yapma gozunu seveyim..tanimadiin insan evladi olsa neyse[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bak şöyle bişiy olmuştu arkadaşla okulun kapısından girdik o benl ekonuşurken gitti arabaya güm diye çarptı(park halinde) şimdi bu adamın canının yandığını biliyorum ama bunu güldükten sonra belirtiyorum zaten yada direğe çarpan birine gülünmezmi yada bisiklet sürerken kapıya çarpan birine? ya sen gülmeni kontrol edebilioyrmusun ya? doğal birşey olduğunu anlamıyormusun bunu? bizlere bağlı değillll huuu? kendiliğden oluyo !!! aloowww kanada?? adana çık aradan!!![signature][hline]HisarOyun,Blog,Nysera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ahaha adanayi madanayi birak simdi..Direge,arabaya carpmak ayri kol kirilmasi ayri hocam, kontrol edemiyosan da etmeye calis karsindakinin sinir sistemini dusunerek?[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ben kontol edemem etmeye çalıştığımda daha çok gülerim o saniyedede onu düşünemem zaten saniyelik bişiydir kimsenin aklına gülmesini kontrol etmek gelemz zaten adamın halini anlayınca gülme sona erer[signature][hline]HisarOyun,Blog,Nysera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Milamber, 17 Ekim 2005 02:30 tarihinde demiş ki: ben kontol edemem etmeye çalıştığımda daha çok gülerim o saniyedede onu düşünemem zaten saniyelik bişiydir kimsenin aklına gülmesini kontrol etmek gelemz zaten adamın halini anlayınca gülme sona erer o zaman cok mutlu sen sakrak bi adamsin..e o da guzel tabi :D ben de olaydan sonra ilk 10 saniye icinde katil olurum ondan sonra olmam zaten :D[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 hmm sanırım couplingde bir bölümde bu olay açıklanmıştı cenazede gülmüşlerdi sonunda ciddi bir olay olduğunda ve gülmen geldiğinde kendini kasarsın ama ciddi bişiy olduunda dolayı gülememn gerekdiğini bilirsin kasıyorsundur kendini ama bunu düşündükçe dahada gülesin gelir ama kasmalısındır yoksa rezil olursun rezil olma ihtimalini düşünürsün ama hala çok gülesin vardır hatta artıyodur sürekli böyle uzun süre geçer bardakları üst üste dizersiz kasarsın düşmesin diye ama bi noktadan sonra baaşta hafif bişiyle gülmen yeteceken mauahahahaha diye gülersin neyse ben duşa gidiyorum... sen insan fln değilsin(sanırım :lol:) türkiyeye gelme deliririsin burda düşen adama önce gülerler kolu kırılmışsa yardım çağırırlar bişiyi yoksada gidip niye düştün lan diye dalga geçip adamı döverler.[signature][hline]HisarOyun,Blog,Nysera [Bu mesaj Milamber tarafından 17 Ekim 2005 02:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 hocam naptin,turkiyeyi de biliyoruz beni turkce bilen bi gavur zannettin :D.. bu arada ozenti mozenti dediim icin kusura bakma ziraa,sonraki konusmalarindan oyle biri olmadigin izlenimini edindim :) hadi salicakla kal,ben de yatacam guya da yatamadim,atesim 40a cikti yine :([signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 tamam bişiy değil normalde kızmamda anlatımında benimde kızdığım tiplerle beni bir tutmuştun ondan kızdım ben ünide ilk sınavımda hello ! how are you? fine u ? diyaloğuna kulak misafiri olmuş ardından o sınavda kalmış biriyim (türktüler). beni onlarla aynı kefeye koyma! :D bende yatıyorum iyi geceler.[signature][hline]HisarOyun,Blog,Nysera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar