Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaza ani

ronald

Öne çıkan mesajlar

Hani boyle kafanizi vurursunuz,apis araniza top gelir,ya da duser k.ciniz kirilmis kadar acir ya..ve hemen akabinde biri ya guler,cunku durum aslinda komiktir..veya da hemen basiniza ususur..Naptin nasi dustun iyimisin neren aciyo cok aciyomu hastaneye gidek mi vah vah..NEFRET ULAN!! bi rahat birakin bi kendimle kalayim bi uzaklasin be..Gulenlerin de kalkip ayaga agiz burun giresim gelir..:)[signature][hline]kaypak olmak moda galiba?
Sosyal ağlarda paylaş

ben kalabalık yerlerde mesela kafamı daaaaan!diye vursam,ve işin ucunda dalga konusu olmak varsa ya bende gülerim ya da hiçbişey olmamış gibi(aslında acıdan kıvranmam lazımken)yoluma devam ederim:)[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır.
Sosyal ağlarda paylaş

banada hiç komik gelmiyo nedense biri yuvarlanıyo yanımdaki herkes kopuyo ama benim gülesim gelmiyo hiç bunun üstünde cok düşündüm hatta bendemi bi sorun var fln die kassamda gülemiyorum çünkü[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kingpin, 15 Ekim 2005 20:22 tarihinde demiş ki:
genelde bende gülenlerle birlikte güldüğüm için :p
sorun olmuyor

bahsettigim kucuk bi aci degil,ne bileyim bacainin kirildigini dusun..o zaman biraaz zor gulersin[signature][hline]kaypak olmak moda galiba?
Sosyal ağlarda paylaş

bacağının kırılmasınca acı hissetmessin ki zaten :p (öyle biliyorum) herşeyi geç bacağın kırıldığı anda gülcek kadar insan dışı varlıklar olduğuna inanmıyorum varsa imha edilir tabi.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kingpin, 16 Ekim 2005 16:19 tarihinde demiş ki:
bacağının kırılmasınca acı hissetmessin ki zaten :p (öyle biliyorum) herşeyi geç bacağın kırıldığı anda gülcek kadar insan dışı varlıklar olduğuna inanmıyorum varsa imha edilir tabi.

abi kim nerden bilsin bacaginin kirildigini :D[signature][hline]kaypak olmak moda galiba?
Sosyal ağlarda paylaş

lisede böyle şeyleri çok gördüm arabaya çarpan direğe çarpan ayağını arabanın altına sokan hepsi gülünecek şeylerdi
en bombası çocuğun teki kızlar tarafından kovalanırken düşmüş kolunu kırmıştı tüm sınıf o anda dalga geçmiştik sonra kırık kolu gördük ambulans fln çağırdık güldük ama görevimizi de yaptık :/[signature][hline]HisarOyun,Blog,Nysera
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Milamber, 17 Ekim 2005 00:38 tarihinde demiş ki:
lisede böyle şeyleri çok gördüm arabaya çarpan direğe çarpan ayağını arabanın altına sokan hepsi gülünecek şeylerdi
en bombası çocuğun teki kızlar tarafından kovalanırken düşmüş kolunu kırmıştı tüm sınıf o anda dalga geçmiştik sonra kırık kolu gördük ambulans fln çağırdık güldük ama görevimizi de yaptık :/

iste kolu kirilan ben olsam,senin gibi kendini bilmezler gulse,elidme tabanca olsa o an katil olurum valla..[signature][hline]kaypak olmak moda galiba?
Sosyal ağlarda paylaş

ben düşünce en cok ben guluyorum:D hastalik bendeki , düşünce biri cok ciddi bir durum yoksa yarılmadan edemiyorum, cok azar işitmişimdir bu yuzden[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ronald, 17 Ekim 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
said:
Milamber, 17 Ekim 2005 00:38 tarihinde demiş ki:
en bombası çocuğun teki kızlar tarafından kovalanırken düşmüş kolunu kırmıştı tüm sınıf o anda dalga geçmiştik sonra kırık kolu gördük ambulans fln çağırdık güldük ama görevimizi de yaptık :/

iste kolu kirilan ben olsam,senin gibi kendini bilmezler gulse,elidme tabanca olsa o an katil olurum valla..

oldu canım sen liseye gelmişin o yaşta kızlarla kovalamaca oyna sonra dikkatsizce koş kumda kayıp düş bizde gülmeden duralım lol imkansız bişi bea hala gülüyorum hatırladıkça cidden komikti tek sorun ters düşmüş olmasıydı yoksa eminim oda gülerdi :D[signature][hline]HisarOyun,Blog,Nysera
Sosyal ağlarda paylaş

eheheh lol dedik diye bide özenti olduk oda güzel... sana çok güldüler herhalde. kazadan kazaya fark vardır ,gidip trafik kazasına insan gülmez ama önünde mal gibi düşersen millet güler örneklerinide vermişler(çoğu da başıma gelmiştir hepsinede gülüyorum).anlayamıyorsan aradaki farkı göremiyorsanda bişi demiyom ben... ha şunu diyebiilrim lol[signature][hline]HisarOyun,Blog,Nysera
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...